Albinute & bondari de martie-aprilie (19)
Raspunsuri - Pagina 29
martutza spune:
ElenaGiulia
ai facut si provizii de chiftele sa-i arunci cu prastia peste gard.
micul "puscarias".E adorabil.Legat de busola nu te stresa.Am inteles ca busolele chinezesti indic asudul magnetic si nu nordul ca cele europene.Daca si alea japoneze sunt asa te rog intreaba.E vorba de o busola obisnuita nu e ceva special doar ca a mea sa defectat si nu am mai vazut la magazinul cu suveniruri asiatice.
Ela THea e pur si simplu mortala in tricoul ala rosu;iar inpozele in care rade si vorbeste cu tine e de pupat mai nene.
Doina.Todor cum ai facut de ai un baiat asa de frumos si perfect? Ma dat gata cu gropitele din obraji si cu zambetul lui.
Masajul pe burta e super ok daca sti sa-l faci.Persoanele nepricepute sa se gandesac de 2 ori inainte de a-l face.Copii nu au musculatura abdominala dezvoltata si, apasand pre atare, exista riscul sa faci mai mult rau decat bine.Poti presa vase de sange, poti apasa prea tare pe organele interne si nu sti ce mai iese.Trebuie evitata zona fcatului si splinei si la bebei sunt atat de mici ca nu stiu cata pricepere iti trebuie ca sa masezi exact unde trebuie. SUbocluzie
faceaca e intr-adevar constipat (kk tare).Copii alimentati la san asimileaza in prop de 90% laptele, din cauza caldurii mai pierd apa si prin transpiratie si numai au din ce face kk zilnic.Nu e obligatoriu sa fiti de acord.Eu mi-am spus parerea.Mai bine faceti gimnastica flectand piciorusul cu coapsa pe abdomen de cate va ori pe zi.La noi da roade si in plus ne si distram cu ocazia asta.
Karla32 ma bucur.Sa dea DD sa nu te fi inselat si sa fie bona asa cum vrei tu.
Kitty intr-adevar e tare simpatic Remus.Dupa recuperare poate vinesi mamica lui printre noi.Ce mai face Giulia? Dar Raul?
Iuliana_2007 cate 1 poza in fiecare album al fiecarei luni si cate vrei in albumul cu "oze multe cu albinute.....Si una in albumul cu mamici.Si VIctor isi ridic afundul si sta pe talpi dar nu ridica si mainile,le tinepentebrate.Eu ma rog de el sa nu plecesa devreme prin casa ca mai am de reparat cate ceva
.Dar nu stiu daca ma va asculta.
Dana69 fetita ta are ochii albastrii? E foarte bine dezvoltata.Sta in fund?
Si Miriam are niste ochiiii..chiar daca e poza cam in ceata dar ochii m-au frapat.
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
martutza spune:
Scuze pentru greseli.Trebuie sa trec la smotru si voiam s araspund repede ca ma da sotu la o parte de la calculator
.
LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI. SA CRESTETIMARI, SANATOSI SI NOROCOSI.
Fetele ne intalnim pe 3-4 august in Cismigiu? Ca tot ne-am facut un obicei.
Carmenfr concediu placut.
Ioanaraduuuuu...Iuhu? unde esti?
Mada_rozz ma incantat Mark.Erati la munte de avea gluga? Cum sa comportat.Plecam si noi saptamana viitoare 2 zile si am emotii..Vii la intalnire? Sa nu uiti sa ia grija si de bebe2, a se citi de tatl lui Mark.
Varsta lui Victor
Victor Mihai
alionushca spune:
Salutare mamici si bebici
incep cu parul - cu tunsul par scurt - eu nu mi-am dat coama jos din motiv ca imi cade parul, scriesem si eu in paranteza ca si mie imi cade parul si nu fac exceptie - eu am vrut sa-mi schimb coafura - si ieri avut loc sacrificarea si ma bucur, toti imi spun ca arat foarte bine - cel mai mult ii place sotului - parca-s o eleva de cl XII
- am sa pun poze
Of fetelor - incep de pe acum sa ma-nervez
- azi mergem la parintii sotului (cam o data la 3 saptamini) - si iar copilul meu o sa fie intors pe toate partile, bagate jucarii de plu (pliiiine cu praf) in mina si tot felul de timpenii care le numesc ei ,, joaca cu un copil de 5 luni,,, tinut in brate pe caldura asta, hranit cu biberonul si dat intrebari de ce nu vrea sa manince de la mine - si desigur batut la cap cu diversificarea - fetelor imi vine sa mor - eu de ieri seara sunt in starea asta. Si toata timpenia asta de ,, joaca,, se termina de fiecare data cu plinste - nu rezista Ilinca la toate astea si de sigur cu intrebare din partea soacra-mii ,, da de ce e asa nervoasa fata, tot timpul face asa ceva,, 

Nu-mi gasesc loc si gata
Cer scuze pentru putin taraboi din mesaj - dar nu mai rezis - la noi e asa de cind s-a nascut - nici nu reusesc sa intru pe usa ca mi-o iau din brate si Ilinca nu intelege ce se intimpla - nici nu stiu ce sa mai fac - cred intr-o zi maaaaare taraboi ca altfel ei nu inteleg.
Fetelor m-am jeluit un pic da ce sa fac nu stiu 
Bebelusa acum doarme - e atit de dulce si linistita si parca vad cum ma chinui cu ea seara - ii pling ei de mila si mie, si sotului ca are asa parinti cu care nu poate gasi limba comuna si asta nu din vina lui![]()
Botezul bebelusei
luna I, luna II, luna III
Aliona, mami de Ilincuta (6 martie 2007)
martutza spune:
Stefanyia vezi ca sa schmbat site-ul este www.helpsonia.com
Alionushca incearca sa fi mai ferma cu ei.E spre binele Ilincai sa-i pui putin la respect.Explica-le din usa ca afara sunt 35 de grade si Ilinca e suparata din cauza asta si ar fi mai bine sa olase 10 minute sa se acomodoze.Apoi ca nu esti de acord ca fiica ta sa se joace cu jucarii de plus si ar fi bine chiar sa iei tu jucarii de acasa si sa le arati ceva de genul:"hai sa va arat eu ce a mai invatat Ilinca" si sa te joci tu cu ea pana se mai acomodoeaza copila si poate inteleg si ei cum sa te joci cu un bebe de 5 luni.Mult tact si succes cu socrii iti doresc.
Varsta lui Victor
Victor Mihai
Val_ spune:
Alionushca si eu trec exact prin aceleasi chestii. Si socrii mei se mai si autoinvita la mine ca de, daca nu au ce face se plictisesc oamenii si au chef de vizite.
Da doamne fereste sa se ofere sa ne ajute pe noi cu ceva, desi sunt in putere si nu fac nimic toata ziua decat sa se uite la telenovele.
Si eu sunt extrem de anxioasa pentru ca maine s-au autoinvitat la noi si cum nu au bunul obicei sa se spele pe maini si alte chestii normale de igiena o sa fie super nashpa, mai ales ca sotul meu nu indrazneste sa le spuna nimic, iar pe mine nu ma iau in seama.
Au senzatia ca doar fiu-su a facut copilul ca mereu ii spun "dragule buna treaba ai facut".
Si bineinteles ca ei le stiu pe toate si se pricep la orice iar noi (mai ales eu) nu ne pricepem la nimic.
Eu pana acum nu am reusit sa gasesc cea mai buna modalitate de a ma comporta cu ei asa ca accept cu placere orice sfaturi de la voi.
Ca altfel sotul meu este un om extraordinar si nu am nimic sa ii reprosez. Numai ca a fost invatat sa nu zica nici pas parintilor lui.
Valentina cu bebe Mariuca (25.04.2007)
Mariuca in prima luna
www.sonia.as.ro" target="_blank">Pentru inima Soniei
elpower spune:
Iubita_2007 este pe prima pagina, in josul listutei, un link catre cum sa pui pozele
Daca nu stii parola, cere-o si una dintre noi ti-o va trimite pe PM, daca-l ai activat. Daca nu, activeaza-l.
de la Thea-Ioana - 26 martie 2007 - si mami pentru intregul 

!
roxygeo spune:
Buna ziua stup!
Val si ALionuscha imi pare rau de situatiile pe care le aveti cu socrii....si io stau prost la capitolu` autoinvitat...da` la mine nu se rezuma numai la socrii...vin si prietenii nostri, sor`mea, vara mea, ai mei mai rar....cert e ca io rar pot pleca de acasa...ca intotdeauna se gaseste cineva de venit
...apropo de ametit copilu` si nespalat pe miine io am facut crize...fara sa tin cont la cine....ca doar e vorba de copil, ei vin si pleaca si io trebuie sa calmez "bestiuta"....asa ca i-am zis sotului de la bun inceput sa nu avem discutii pe tema asta pe viitor...mai ales ca pe noi ne asteapta lupte grele cu rasfatu`....
in rest suntem bine... aseara am sarit peste baita ca a adormit afara si nu s-a mai sculat deci pe la 12 sa pape si apoi a adormit la loc, iar azi s-a sculat la 8.00, a adormit la loc si a adormit pina la 10.00, iar apoi a fost vizitata de : bunicu 1 si bunicu 2 (care aveau treaba pe la noi prin curte), de matusica si unchiulet (care au adus ceva bunicului 1), si lista va continua![]()
Am ajut o surpriza neplacuta aseara...la cora am constatat ca s-a scumpit humana 1 - de la 176.000 aku e 220.000, iar scutele huggies la bax dublu de la 850.000 au ajuns 1.110.000![]()
pupici
roxygeo si teodora maria 13.04.2007
http://www.helpsonia.com/
martutza spune:
fetlor, s-a urgentat situatia. trebuie plecat cu ea din tara cat mai repede. am si conturile in usd si ron
USD : RO77BRDE441SV93168544410
EURO : RO69BRDE441SV93168704410
SWIFT BRDEROBU
deschise la BRD, sucursala Unirea, titular conturi Oana Geambasu.
adaugati-le la pagina va rog. multumesc.
mi-au spus ca ar tb operata in max o luna. acum trimit mail catre medicul din Germania, doina, daca vrei sa-mi dai vreo indicatie sau idee, astept cu drag.
Acest mesaj a fost scris de Oana (KAy) mama Soniei.Care doriti sa ajutati cu bani si sunteti in strainatate o puteti face acum.Mai au nevoie inca de o mare suma de bani.
Doamne ajuta sa se stranga banii astia in 3-4 zile sa poata fi operata.
E offtopic dar nu m-am putut abtine.Daca nu scriam ma simteam ca si cum as trece pe langa cineva drag si bolnav si nu m-as uita la el
Varsta lui Victor
Victor Mihai
Val_ spune:
Roxygeo m-am linistit. Se poate si mai rau.
Apropo de igiena si eu fac crize numai ca pe mine nu ma ia nimeni in seama. Cred ca asta ma enerveaza cel mai rau, faptul ca socrii si cumnata mea se comporta de parca ar fi fetita lor iar eu sunt cel mult o mama purtatoare.
Humana eu am luat de la Carrefour si Metro unde pana de curand era in jur de 17 RON. cutia
Valentina cu bebe Mariuca (25.04.2007)
Mariuca in prima luna
www.sonia.as.ro" target="_blank">Pentru inima Soniei
anamana123 spune:
sunt si io pe aici. DAR F OCUPATA
scriu mai tarziu...
noi avem dintzisori!
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
http://b1.lilypie.com/eEDwp2.png
www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica