Albinute & bondari de martie-aprilie (19)
Raspunsuri - Pagina 28
ElenaGiulia spune:
Uitati-va unde si-a petrecut Arthur cele 4 lunisoare La inchisoare
Elena fericita Mamica a Alexandrei(2000)Giulia(2004)si Arthur 28-3-2007
http://www.sonia.as.ro/
Ajutati-o pe Sosonica!
iuliana_2007 spune:
quote:Eu am facut asta din greseala ca sa zic asa
Originally posted by Kitty
Buna dimineata! Scriu pe fuga pentru ca trebuie sa ma pregatesc sa plec la bunica, dar mi-am amintit ceva ce poate fi util pentru bebeii constipati.
Cand am fost plecati la munte Giulia era in a cincea zi ca nu facuse kk. Si eram ingrijorata. La o cabana vecina era o doamna dr. (radiolog) mamica de un baietel atomic de 3 ani si de 2 fetite gemene de 9 saptamani care a venit la noi in vizita si m-a speriat ca nu e bine sa o las asa ca poate sa intre in subocluzie. Si a luat-o pe Giulia in brate tinand-o cu fata in jos si a inceput sa o maseze pe burtica ferm in jurul buricului in sensul acelor de ceas. Si eu stiam procedura din "citite" dar o faceam foarte foarte bland si o perioada scurta de timp. Ea a masat-o mult mai ferm si cam 20 de minute, dupa care mi-a dat-o mie si mi-a spus sa continui. In scurt timp Giulia a facut kk chiar in timp ce o masam. Mi-a si explicat stiintific ce se intampla, dar nu stiu sa va explic.
La multi ani!!! la toti sarbatoritii zilei, ii pupam si ne gandim la ei sa creasca mari si sanatosi si sa-si bucure parintii!!
Ma bucur ca v-a placut fratele de lapte al Giuliei, mama lui s-a bucurat cand i-am citit ce admirat a fost!! Incerc sa o conving sa ni se alature, dar deocamdata nu poate sta la calculator din cauza operatiei.
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Slideshow http://www232.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=76030397#
Am luat-o si am pus-o pe pisioarele mele si am inceput sa o masez pe burtica putin mai tare(mai cu mila ca ma durea sufletul
Ea nu era contipata ca sa zic asa ci doar putin speriata pt ca cu ceva timp in urma facuse putin mai brutal si apucase frica si de atunci ma chinuiam doar ci glicerina.Dar dupa aceasta intamplare cu masajul a inceput sa faca din nou singura fara teama.Deci kitty aprob ca procedura asta este buna,necesita timp si rabdare dar decat sa bagi atata glicerina o faci.
Numai bine.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze
iuliana_2007 spune:
Aveti niste baietei superbi.Ii
Sa va bucurati de ei si sa fie cuminti.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze
elpower spune:

5 luni implinesc azi printesele 

: Maria Alexandra
de Selene si micuta, dar voinica Mariuca de Tzuna!
4 luni implinesc azi 

: printul Arthur micut "detinut" de ElenaGiulia si printesa Alexia Maria
de Anca_anca!
3 luni implineste azi 

printisorul Vlad de Cria_bv!
Sa ne traiti toti sarbatoritii zilei de azi!
Sa cresteti frumos si sa va bucurati parintii!
Multumim fete dragute pentru aprecieri si raspunsuri! Suntem tare mandri de printesa noastra! Dar cu asa copii minunati,eu una, sunt mandra de toti.
Radcarmen eu am pus-o de maxim 3 ori cu prosopel ajutator, dar in tot acest timp faceam
pe langa ea. Adica tipam incurajator "Hai, Thea! Hai ca poti, mami! Bravo, Thea!" si in acelasi timp bateam din palme si ma mutam in jurul ei ca sa intoarca capsorul dupa zgomote. La noi a mers pt ca, cred eu, a asociat punerea pe burtica cu bucuria pe care o simtea, pt ca pare bucuroasa, cand o incurajez si bat din palme. Fii atenta, daca nu e obisnuit copilul cu zgomotul, nu bate din palme brusc, fara sa-l pregatesti sa nu se sperie.
Absoluta, parca tu alaptezi, nu? Daca tu ai avut zile in care ai iesit mai greu sau deloc e posibil ca asta sa fie cauza. Mie asa mi se intampla cand sunt eu un pic constipata, e si Theuca.
Stefanyia si eu m-am intrebat de ce se tunde parul cand iti cade, dar se pare ca s-ar regenera mai usor asa, desi e muult mai greu sa vanezi par scurt de pe copil si de pe langa copil. Probabil consuma mai putine "resurse" organismul sa intretina un par mai scurt, decat unul lung. Mie mi-e mult mai comod cu parul scurt.
Am pus si o poza la mamici, dar cand imi fac alta cu parul tuns o pun pe aia.
Adina, n-am mai mers, pana la urma la Selgros ca a venit sotul prea tarziu si mai fusese si ziua cu vaccinul si am zis sa nu risc. Eu vazusem in Pic, dar nu am luat atunci. Daca ajung azi sau maine iti spun ce si unde e.
ddana avem si noi poze d-astea. Le-am facut de necaz ca toata lumea are par si noi nu.
ElenaGiulia!
de la Thea-Ioana - 26 martie 2007 - si mami pentru intregul 

!
elpower spune:
Am uitat sa intreb ceva.
Cine e in albumul My Private Shoebox, ca nu ma prind?

!
ghibuadina spune:
Roxanici cand faci albumnul pt 5 luni??/Ca noi deja am implionit de-o sapt..Sau nu-l faci tu????
ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-
iuliana_2007 spune:
Trebuia sa bag si eu niste poze de la 4 luni acolo nu?Si din lunile anterioare parca?
poze
elpower spune:
Pai, albumul de 5 luni il face prima care pune poza cu puiul de 5 luni.Adica:
- te afli in pagina asta: http://community.webshots.com/user/mami_2007?vhost=community;
- te loghezi;
- dai "Upload more" si te duce intr-o pagina unde alegi butonul "Create new album" si in loc de "new album" pui "5 luni" si uploadezi poza.
Gata!

!
martutza spune:
Stefanyia pentru Sonia intri pe pagina ei www.sonia.as.ro si iei de acolo contul din BCR, numele posesorului este Oana Geambasu iar adresa sucursalei unde a fost deschis contul este:
Bulevardul Lacul Tei, nr.119, bl.5A1,parter, sector 2 , Bucuresti.
Sper sa fie suficiente aceste date.Daca nu scrie-mi ce mai trebuie si caut sa aflu.
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

.