Albinute & bondari de martie-aprilie (19)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Stefaniya, Dandusa a plecat in concediu deci nu cred ca iti va mai raspunde. Poti vira banii in unul din conturile in euro sau dolari care au fost deschise sau prin moneybankers...scrie pe pagina Soniei unde tb sa ii trimiti. Ptr varianta din urma tb sa iti faci si tu cont pe Moneybankers.....

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubita_2007 spune:

Salutare oare mai e cineva care sa bantuie la ora asta pe forum si poate sa-mi spuna si mie cum sa pun poze in albumul comun?

Diana si Roberta ( 13 mar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Pentru prima data de cand s-a nascut fetita mea ieri si azi nu a facut kk deloc. Nu a fost zi sa nu faca de cateva ori. Ieri si azi nu a facut deloc. Ce se intampla? Ce trebuie sa fac? E ceva grav?

Stefania pune-l si insista sa ii interzica sa-l mai sune sua sa-i trimita mesaje. De ce accepta asta din partea ei?
Da-o dracu sa-l lase in pace .....fara telefoane, fara mesaje...el de ce accepta asa ceva?! Pune-l sa-i interzica asa ceva, fii directa si spune-i ca te deranjeaza acest lucru.

Val au plecat sa ramana acolo si ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Buna seara! Sau noapte buna...

Deci, de 3 zile am avut probl cu calculatorul...Asa ca am citit acum pe diagonala diagonalelor...

Fi-mea dormea in seara asta bine merci,s-a trezit pe la 23.00 si a luat-o somnul acum 5min. Cica eu dorm acum, ca peste 3 ore plecam la mare.Noroc ca nu sunt sofer(decat sofer dupa petrecere)

Nu va spun cata mai bagaju' numai pt fi-mea....carut, patut, haine, accesorii, blender, lapte praf...creierii mei sunt praffff
Noi avem o geanta cu hantze si prosoape + asternuturi. Ca mie imi plac cele netede(mai ales atunci cand esti parlit de soare), iar la gazda sunt creponate...Iar ea are tot portbagajul, neneeee.Bine ca nu mai avem Tico. Ca nu incapeam toti 3 plus bagaj in masina.Plus ca mai trebuie sa mai luam inca 2pers in masina, in afara de noi...

Am incercat-o pe Teuta cu borcanele de la Hipp.Ca am zis ca decat sa fierb pe vremea asta legume si sa nu-i placa, mai bine dau banii pe astea si incerc, daca nu-i plac, nici nu fac sauna in casa.
E, i-am luat 2 varinate:morcovi, broccoli, si cartofi(si inca ceva...) si morcovi si orez in principiu. I-a placut ff mult cel cu orez.Asa ca i-am facut stoc de 4 borcane pt la mare.Cand venim acasa, sa bag la fiert in oala magica (vad eu cat e de magica!!!)legume , si apoi sa i le pasez.

Am vazut ca ati fost la vaccin, unii v-ati botezat, ati suferit de caldura(si noi!!!!!!!)...altii ati aniversat cate ceva, lunisoare, ani de casnicie...La multi ani tuturor celor in cauza...

Acu' chiar ca plec la somn, ca nu-mi place ca sotu' sa conduca si eu sa dorm ca besnitza...nu mi se pare corect.Ca doar sunt si yo sofer de 1an, si trebuie sa belesc ochii la drum.

Va doresc o vreme cat mai buna(fara temp mari-desi se anunta din nou...)si sa va gasesc cu bine peste o sapt.
A, si daca se poate sa nu mai scrieti asa mult....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Aoleu dar ce mai scrieti.Am obosit citind,am mai trecut peste ca nu mai pot.
Ma bucur ca in seara asta printesa mea a adormit singura,nu a mai vrut sa o legan.
Are asa de multa energie,daca o vedeti cum face ziua.A invatat sa-si foloseasca picioarele.Se ridica de fund in sus,in picioruse si sta cu bratele tot jos ca nu stie inca sa si le foloseasca.Cred ca o sa mearga curand deabuselea.Culacata nu mai pot sa o tin in brate decat in fundulet ca altfel plange.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Buna dimineata stup.
La multe lunisoare sarbatoritilor de astazi.

Toata lumea doarme la ora asta sau sunteti ocupate cu mititeii?

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Buna dimineata! Scriu pe fuga pentru ca trebuie sa ma pregatesc sa plec la bunica, dar mi-am amintit ceva ce poate fi util pentru bebeii constipati.

Cand am fost plecati la munte Giulia era in a cincea zi ca nu facuse kk. Si eram ingrijorata. La o cabana vecina era o doamna dr. (radiolog) mamica de un baietel atomic de 3 ani si de 2 fetite gemene de 9 saptamani care a venit la noi in vizita si m-a speriat ca nu e bine sa o las asa ca poate sa intre in subocluzie. Si a luat-o pe Giulia in brate tinand-o cu fata in jos si a inceput sa o maseze pe burtica ferm in jurul buricului in sensul acelor de ceas. Si eu stiam procedura din "citite" dar o faceam foarte foarte bland si o perioada scurta de timp. Ea a masat-o mult mai ferm si cam 20 de minute, dupa care mi-a dat-o mie si mi-a spus sa continui. In scurt timp Giulia a facut kk chiar in timp ce o masam. Mi-a si explicat stiintific ce se intampla, dar nu stiu sa va explic .

La multi ani!!! la toti sarbatoritii zilei, ii pupam si ne gandim la ei sa creasca mari si sanatosi si sa-si bucure parintii!!

Ma bucur ca v-a placut fratele de lapte al Giuliei, mama lui s-a bucurat cand i-am citit ce admirat a fost!! Incerc sa o conving sa ni se alature, dar deocamdata nu poate sta la calculator din cauza operatiei.

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Slideshow http://www232.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=76030397#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

Neata,

MARTUTZA, eu pun cantitatile din ochi.Nu se face ca o pasta ca-s multe lichide pe-acolo.Ceva apos e dar pui pe cap , freci radacinile si-l tii acolo cat poti.Eu in tp asta am stat tot in cada ca-ti mai cade din cap...

SI YO ERAM INTERESATA DE SEZLONGUL ALA...ELA AI GASIT LA SELGROS???

nu prea mai stiu in ce s-o tin ca se incalzeste.

Azi iar incercam morcovul.Sper sa-i placa mai mult decat ieri.oricum nu vreau s-o fortez.De-asta am luat-o de acum de la 5 lunisoare ca sa se obisnuiasca pana la 6.Oricum o mai tin asa pe lichide, nu trecem inca la piure.

ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaanamaria spune:

neata
absoluta nu-ti fa griji si printesa mea are zile in care nu face kk uite ca de ex alaltaieri nu a facut deloc iar ieri s-a recompensat a facut de 4 ori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddana spune:

Ia uitati ce freza avem mai nou! freza lui dragos

Dana mamica lui Dragoselu' - 20 martie 2007

Mergi la inceput