Albinute & bondari de martie-aprilie (19)
Raspunsuri - Pagina 26
elpower spune:
Hai ca s-au incarcat, in sfarsit si pozele mele ca mi-ati facut pofta cu atatia copilasi minunati, sa mai pun si eu cu a mea. Uitati-va incepand de aici. Martutza, asta e poza de pe linkul pe care nu-l vedeai. Si urmeaza altele, daca aveti timp de vizionat.
de la Thea-Ioana - 26 martie 2007 - si mami pentru intregul 

!
elpower spune:
O intrebare!!! La sezlongurile astea pt bebe, adica leagane, nu se incing bebelusii in ele ca in scoica? Sau au huse de bumbac? Ma intereseaza, in principiu, cel de la Primii Pasi ca e mai ieftin si nu am in ce sa-i dau sa manance. In scoica ia foc si am impresia ca nici nu sta bine. Daca e careva sa-mi zica si mie ca plec in Selgros si poate-i gasesc ceva.
de la Thea-Ioana - 26 martie 2007 - si mami pentru intregul 

!
Val_ spune:
quote:
Originally posted by elpower
Hai ca s-au incarcat, in sfarsit si pozele mele ca mi-ati facut pofta cu atatia copilasi minunati, sa mai pun si eu cu a mea. Uitati-va incepand de aici. Martutza, asta e poza de pe linkul pe care nu-l vedeai. Si urmeaza altele, daca aveti timp de vizionat.de la Thea-Ioana - 26 martie 2007 - si mami pentru intregul
!
Doamne ce scumpa este Thea. Si ce frumos isi tine ea capsorul.
Valentina cu bebe Mariuca (25.04.2007)
Mariuca in prima luna
www.sonia.as.ro" target="_blank">Pentru inima Soniei
Val_ spune:
quote:
Originally posted by anaanamaria
poftim
poze
Vorba Martutzei, iti vine sa o mananci de obrajorii bucalati.
Mai fetelor, numai copii frumosi. Nu mai pot de dragul lor. M-as uita incontinuu la poze.
Mariuca in prima luna
Val_ spune:
LA MULTE LUNISOARE SI ANISORI sarbatoritilor de astazi.
Sa fiti sanatosi, cuminti si norocosi.

Mariuca in prima luna
stefaniya spune:
Buna,mamici si bebei
La multe luni si la multi ani pt toti sarbatoritii

Laina - Carl nu a avut niciodata mai putin de 37.3C.Asistenta cand vine si scrie in carticica despre el mereu il trece ca baiat super cald.Oricum copiii au mai multa caldura ca noi,ei au energie,se agita,mai pui si vremea din Ro...eu zic ca sa nu-ti faci griji daca pare in regula.
Ela - se incalzesc in sezlong,indiferent daca e din bumbac sau nu.Eu il las cam o ora apoi il mai pun in paturica aia cu jucarii,in pat,mai adoarme si de la capat.Uneori ramane ud acolo unde a stat cu capusorul.Eu zic ca are mai mult aer ca in scoica,cu toate ca eu nu folosesc inca dar cam asa pare.
Cazut parul - fetelor,de ce va tundeti?Eu nu inteleg o chestie,daca imi cade parul de ce sa-l tund,ca problema e in interior?Acea reteta cu ulei de ricin,dar eu schimb vitamina E cu vit A ,coji de nuca si lasate la macerat doua saptamani si apoi unsa radacina,la mine a dat rezultate.
Cred ca zeama de lamaie merge daca parul e mai gras,eu stiu ca ar usca mai tare daca parul e uscat.
In capul meu ramane acea imagine din vechi cand femeile dupa ce se casatoreau si faceau un bebe se tundeau si se faceau permanent.Unele femei chiar arata bine cu parul scurt dar daca o faceti pt ca va cade parul nu cred ca e o solutie.
Nu stiu care cunoasteti mai bine dar am trimis PM la acea mamica Dandusa (sper ca nu am gresit numele) sa cer acele date pt a transfera bani pt Sosonica dar nu mi-a raspuns.
http://community.webshots.com/user/stefaniya12
radcarmen spune:
Multumesc Elpower pentru poza de exemplificare. M-am uitat si la restul pozelor si e taaaaaaare dulce Thea. E super draguta.
Mai am o intrebare: cat timp o tineai pe prosop si in cate zile ai renuntat la el si s-a ridicat singura fara maraieli?
Va pup si va urez noapte buna!
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 07.04.2007
Poze cu puisorul meu
Mihael@ spune:
ela, acum am vazut mesajul tau, eu o tin pe Stefania in sezlong in reprize cam de 1 ora si nu se incinge; cred ca e bun si pt. luat masa![]()
am vazut pozele cu Theuca, a crescut foarte frumos, e o adevarata printesa
ananamaria, eu am zis de mult ca vreau sa-i rontai obrajorii printesei tale
.. avem si noi sapca din aia, intr-un timp era singura care ii statea bine pe urechi...
martutza, pt. par poti incerca si asa: ulei de masline + vit. A + 1 galbenus + miere + cateva picaturi de lamaie - se pun cantitati din ochi, in functie de cat par ai, se amesteca bine si se aplica pe parul ud... ca sa-si faca efectul mai bine, se uda un prosop cu apa fierbinte , se stoarce si se infasoara parul "mascat". Nu mi-am mai facut de mult dar acuma, ca tot am zis, cred ca o sa-mi fac si eu una...
Voiam de mult sa va intreb apropo de par, aveti vreuna din voi programul acela de tunsori, cosmopolitan nu-stiu-mai-cum?
stefanyia, coji de nuci uscate sau verzi?
Cuconitza mea a adormit mai devreme in seara asta dar pun pariu ca se trezeste de cateva ori pana ma culc eu ...
Mihaela cu
Stefania (19.03.2007)
poze Stefania
povestea nasterii
karla32 spune:
am gasit bona. sunt tare fericita. este o doamna foarte dragutza. era sa renunt sa ma mai duc in seara asta la interviu ca din 4 doamne mi s-a spus ca vine doar una. eram si cam nervoasa, cu o durere de cap insuportabila. as fi refuzat-o si pe mama cand am plecat de acasa. noroc ca am un barbat calm si zdravan la cap ca eu cu hachitzele mele... si m-am dus. cand am vazut-o mi-au trecut toate. de pe 15 august vine. sper sa nu ma fi inselat al tzaspelea simt al meu...vedem...
cazut parul! si eu am probleme de vreo 2 saptamani. am o podoaba capilara bogata dar in ritmul in care cade mi-e ca raman cu trei fire. l-am mai scurtat putin. si eu foloseam candva masca cu galbenus de ou, ulei de ricin, vitamina A si vitamina E. o sa reincep.
ma tot gandesc cand sa incep diversificarea la Luca. Acum ii dau san si de 2 ori biberon pe zi - cam 200 ml. o sa-l intreb pe dr cand vine la vaccin pe 8 august.
Doamne, si ce copii frumosi avem! Sunt toti niste minuni! Sa ne traiasca si sa fie sanatosi!
Noapte buna tuturor!
Raluca si Luca(8 aprilie 2007)
Luca, dragostea mea
Poze Luca
http://photos.yahoo.com/ralucamoise2003
stefaniya spune:
Mihael@ - coji de nuca uscate.Le rupi si le pui intr-o sticla si le lasi 2 saptamani la macerat.Se foloseste si gaz,dar trebuie sa ai curajul sa folosesti vara pe caldura,eu una gaz nu incerc.
Si la mine a inceput in cantitate mare sa cada dar m-am bagat iar pe calciu si vitamine.Deci mai bine folosesti ulei de ricin mai mult,oricum e bun.
Ela - eu ti-am mai zis ca Thea e o papusica,prin pozele astea demonstreaza iar 
http://community.webshots.com/user/stefaniya12