Albinute & bondari de martie-aprilie (19)
Raspunsuri - Pagina 25
ghibuadina spune:
ANE de-alea am pus vreo 3 ca la fiole nu se mai gaseste.Eu stiam reteta dar nu si cantitatile asa ca am pus dupa capul meu.
MARTUTZA, multumim tyare.Noi avem deja ASIGURARE ACADEMICA PT ALEXIA.
Tot vb de sala.Si eu am fost o data apt asta, merg si in seara asta.Trebuie sa te tii ca da roade mai ales cele care nu vor sa slabeasca de peste tot, ci doar din anumite zone.
ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-
martutza spune:
Ela si Anaanamaria eu nu reusesc sa vad pozele.
O fi ceva incalculatorul meu.Mai dati va rooooog odata link? Nu de alta dar mor de curiozitate
.
Diana69 vad ca ai aflat.
.Prima pagina e mama ranitilor.
.Acolo este ghidul de utile..
Ma duc sa vad poze si apoi voi hrani pe praslea ca a venit ora mesei.Ne trezim la 4 jumate dimineata asa ca ne-am cam modificat tot orarul.In rest e cuminte si a inceput sa accepte si ceaiul de fenicul de la Hipp cam 15-20 ml intre mese.Dupa bilantul de 5 luni, cand vom intra in luna a-6-a ne gandim serios la diversificare.A inceput sa-mi bage mana in gura si radeee si mai nou intinde mana spre mine cand mananc anumite alimente (mai ales la carne
).Incerc sa ma asigur ca voi invata sa fac cea mai gustoasa supa de legume ca sa o accepte.Dupa 15 august plecam toti trei in concediu si, practic, in jur de 25-26 august incercam marea diversificare.Sper sa am succes.Sa nu uit la mamici de ian-febr a postat Messa o reteta de orez sarbesc (cu ardei copti si rosii) pe care bebe-ul ei o mananca cu 10 guri.Imi cam ploua si mie in gura citind reteta.Vedeti si voi daca va place si notati.Peste 2 luni vom face si noi schimb de retete sanatoase si gustoase pentru beebi.
O zi buna in continuare.![]()
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
martutza spune:
quote:
Originally posted by ghibuadina
ANE de-alea am pus vreo 3 ca la fiole nu se mai gaseste.Eu stiam reteta dar nu si cantitatile asa ca am pus dupa capul meu.
MARTUTZA, multumim tyare.Noi avem deja ASIGURARE ACADEMICA PT ALEXIA.
Tot vb de sala.Si eu am fost o data apt asta, merg si in seara asta.Trebuie sa te tii ca da roade mai ales cele care nu vor sa slabeasca de peste tot, ci doar din anumite zone.
ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-
Felicitari pentru alegere.Sa fiti sanatosi sa va bucurati de copila si ea de bani ca se pare ca scolile particulare castiga teren si la noi.
Cat despre reteta pentru par zi-mi te rog cum faci cu astea.Le freci ca pe o maioneza? Cata lamaie si cata vitamina A. As incerca si eu ca imi cade parul cu pumnu si mai mereu trebuie sa curat lucrurile lui Victor de parul meu;in plus a inceput sa ma traga de par si e tare greu sa-i desfac pumnutu sa-i scot parul cu care ramane in mana.

Varsta lui Victor
Victor Mihai
martutza spune:
quote:
Originally posted by anaanamaria
poftim
poze
Mersi.Iti vine sa o rontai? Ca eu cand am vazut-o ma facut sa-mi vina s-o musc de drag.Parca are dou amere in loc de obraji.E tare dulce cu coronita ta de mireasa.Si apropo unde ai gasit sepcuta pe masura ei ca tare bine ii vine.Sa-ti traiasca.
Varsta lui Victor
Victor Mihai
anaanamaria spune:
mersi martutza nici victor al tau nu e mai prejos apropo frumoasa pozitie de somn. sepcuta am primit-o in set cu un portbebe
elpower spune:
Facuram si noi vaccinul pe la 13.30. Vad ca pana acum e bine. Sper sa fie ok. Am un morcov.... Ca o consulta, dar uitai sa-i zic sa se uite si in gat
. Bine, ca nu erau motive, dar asa, preventiv.
Si, evident ca imi dadea zor cu "mananca si supita, nu? si fructe?" Eu "A, nu i-am dat!" Si ea vazand ca nu o scoate la capat cu mine, zisa ca acum se recomanda , intr-adevar, de la 6 luni diversificarea la cei alaptati la san, dar la ea..." Si nu o mai lasai sa continue ca-i spusai ca si eu o alaptez si-i mai bag din cand in cand un biberon. Si ea, cand ii zisai ca nu a iesit 2 zile si i-am pus piure de piersici in bib, "A, pai daca nu-i dati sa pape si altceva, d-aia se constipa!"
. Iar noi facem vaccinul in fundulet si imi zisa si ea ca seful de la pediatrie recomanda sa fie facut in fund, ca exista mai putine riscuri sa nimereasca vreun nerv pe acolo. Iar eu, ma gandeam ca trebuie sa fie beata asistenta sa nu nimereasca unde trebuie. Dar, din pacate, cazuri au fost si copilasii au ramas nenorociti pe viata. Asa ca, traiasca funduletul.
Am facut tot Infanrix Hexa, pt ca pe schema data de pediatra asa era. Mai avem unul la 6 luni si sper ca pana la cel de 1 an (ROR) sa apara si la astia cumparate, desi nu inteleg de ce trebuie sa nu faca oreionul, cand oricum il va face si mai tarziu e mai rau. In sfarit, am mai zis eu ca daca era dupa mine nu mai faceam niciunul, dar daca nu se poate, asta e.
Mai astept sa se incarce niste poze si dupa aceea revin cu link.
Ma mai duc sa verific temperatura piticutei.
Doarme si nu o mai deranjai.
Uite ce gasii, intre timp: http://www.babycenter.com/activitytool
Desi stiam demult situl asta, abia acum descoperii pagina asta cu activitatile pe etape. Si sunt si mult ma idistractive dacat ce aveam eu in cartea aia.
de la Thea-Ioana - 26 martie 2007 - si mami pentru intregul 

!
Mihael@ spune:
Am trecut si de vaccin, multumim pt. sustinere
Mihaela cu
Stefania (19.03.2007)
poze Stefania
povestea nasterii
Mihael@ spune:
am apasat aiurea si-a plecat mesajul
Stefi se prezinta bine, n-are febra, nici agitata nu e, sper s-o tina tot asa.
Nu mai pot scrie ca s-a trezit. revin
Mihaela cu
Stefania (19.03.2007)
poze Stefania
povestea nasterii