Albinute & bondari de martie-aprilie (19)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Buna fetele....imi cer scuze ca nu am mai intrat dar pui meu de cand a facut vaccinul e tare agitat si papa tare prost...70-80 ml la 4-5 ore,sa nu cumva sda incerc sa ii dau mai devreme ca urla din toate puterile...sper sa ii treaca zilele proaste si sa redevina baietelul meu cuminte si varbaret!!!azi oricum park e mai bine...a si papat putin mai bine...of,of,of...
Of ce bine o fi sa faci sport... as vrea sa ma apuc si eu iar de karate,k bine tare mai era,dar...vreau sa fac si scoala de soferi,k m-am saturat sa depind de sot...multe mai vreau eu sa fac....
Am pus ceva poze de la botez,dar mai astept poze de la un tip care ne-a si filmat...

Va pup si aveti grija de voi!!!

Poze Razvanelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Laina stai linistita ca puiu meu mic a avut 2 zile 37 cu 8 asa...lasa ca maine sau chiar diseara nu o sa mai aiba nimic...pupam fetele ca sa treaca febra!!!

Poze Razvanelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

mady, sar'mana de incurajari. Da' ce frumosi sunteti, doamne...tocmai ce-am vazut poze de la botez razvanu' si m-am extaziat! e un copil de generic, de reclama, asa e de frumos!!

Elena si Antonia (3 mai 2007)

Varsta Antoniei
poze cu Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana69 spune:

Cum sa fac sa pun si eu niste poze cu fetita mea? Poate ma ajuta cineva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

diana, ti-am trimis PM

Elena si Antonia (3 mai 2007)

Varsta Antoniei
poze cu Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

quote:
Originally posted by martutza

LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI.SA CRESTETI MARI, SANATOSI SI NOROCOSI.

LA MULTI ANI CU SANATATE LILI_B

Laina .Nu te stresa.e cald afara si oricumse mai incalzesc si de la asta.37.6-0.4=37.2.Nu e de rau, e normal.va trece.sa nu ti fata in curent.poti sa-i faci baie asta seara fara probleme.

Elyane pentru mamica sportiva.Eu am renuntat deocamdata.Ma apuc de lucru si sper sa slabesc asa.La sport am o durere de mijloc de mor...M-ai speriat cu virusul ala.Ne poti spune cumse numea link-ul sa nu patim si noi la fel.Ca de ne trimite cineva poze, curioase cum suntem sigur deschidem..

Diana69 frumos nume i-ai pus.Sa-ti traiasca si sa fie santoasa.Sa pui poze sa o vedem si noi.Cred ca e cea mai mare dintre cei de 4 luni de pe aici.

Radcarmen pe Vlad cu drag.Cred ca si Victor va face la fel cand nu va mai fi lapte.Am vazut asta la fata soramii pe care a intarcat-o acum o luna.Si acum tanjeste desi are 1 an si 4 luni tot mai baga mana in san la mama sa macar sa o atinga si sa-si puna obrazul pe pieptul ei.Ma omoara cu gestul asta.Si Victor sta sa se alinte la tzitzi si rade cand ma vede fara sutien asa ca sigur va face ca Vlad.Cat despre cum sa-l hranesti cred ca poti incerca sa-i dai biberonul cand e semiadormit.Poate il pacalesti.

Magdutah spor la impachetat si drum fara probleme cu Matei.Sa inteleg ca e mai convenabil sa stai cu chirie in Germania decat sa faci rate? Sau nu puteti face voi rate acolo? Oricum ar fi sper sa va mearga bine acolo unde va duceti si sa va acomodati repede.Sa nu incepi diversificarea lui Matei decat dupa ce se acomodeaza cu noua casa.Sa nu fie prea multe schimbari care sa-l deruteze.

Eu plec la treburi.Hranesc manzu si il las 2 ore cu sora mea.

Offtopic:
Cele care sunteti interesate cum sa strangeti bani pentru copil print-un sistem de asigurare tip renta de studii va stau la dispozitie cu informatii despre rentele si pensiile la ING.Daca vreti sa optati pentru ING in ceea ce priveste pensia obligatorie (cei 2% )contactati-ma pe PM si va sun eu.

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Marta eu sunt interesata de informatii despre ambele. Iti trimit numarul de telefon prin PM.

Valentina cu bebe Mariuca (25.04.2007)
Mariuca in prima luna

www.sonia.as.ro" target="_blank">Pentru inima Soniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

La multe lunite si multi anisori celor nascuti in zi de 27, de la Thea si mami!
Uram sanatate si belsug celor ce fac azi:
5 luni - Nicolas Mihai de Suzy78!
4 luni - Ana Maria de Mihaela_ce si Cezara de Diana69!
3 luni - Raluca Ileana de Dallina!

Si tot azi felicitam si pe Lili_B! Sa fii sanatoasa si voioasa!

de la Thea-Ioana - 26 martie 2007 - si mami pentru intregul !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana69 spune:

Laina, am incercat sa intru pe webshots, am introdus numele de utilizator, adica diana69 si parola care mi-ai trmis-o tu, dar imi da eroare. Ce sa fac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

RadCarmen uite asa am pus eu prosopelul la Thea. Ca mai incercasem si cu el in alte pozitii, dar nu mi-a iesit. Si cum i l-am pus asa, cum a fost cu capul pe sus. Si sa stii ca n-am repetat figura decat de vreo 3 ori, dupa care si fara si l-a ridicat fara probleme.

de la Thea-Ioana - 26 martie 2007 - si mami pentru intregul !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

quote:
Originally posted by diana69

Laina, am incercat sa intru pe webshots, am introdus numele de utilizator, adica diana69 si parola care mi-ai trmis-o tu, dar imi da eroare. Ce sa fac?

userul comun e mami_2007(daca vrei sa pui pozele ) in albumele noastre. indicatii cum sa pui poze mai gasesti pe prima pagina, la sf listutei

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput