Albinute & bondari de martie-aprilie (19)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Martuta - mersi de date,sunt bune dar acum e un pic mai tarziu pt ca maine eu plec in concediu si localitatea unde merg e micuta si nu are sucursala a bancii unde am eu contul.Ai zis ca-mi daca mai am nevoie de ceva ma poti ajuta,da-mi te rog adresa ei ca mi-ar fi mai usor asa.Am deja in casa ceva euro asa ca pot trimite la ea direct.

Absoluta - hai ca mai raspund si de data asta si ma opresc ca nu-mi place sa o bag prea mult in seama.Chiar de el i-ar interzice tot ar suna,sunt femei care chiar vor sa se distreze sau care cred ca daca insista vor castiga.Klaus nu e tipul care sa se certe,chiar de insist.Ca sa ma intelegi un pic,el a intretinut-o bine pe ea ceva ani si normal ca acum simte lipsa.

Alionushca si Val- fetele imi pare rau pt socrii vostrii ca va fac viata mai grea.Ca sa nu va faceti probleme cu sotii,aceptatii oarecum si ganditi-va ca nu stati o vesnicie cu ei.Uneori vor sa-si dea cu parerea ca stim noi cum au fost parintii,vor ca noi sa facem tot ce zic ei.Avem de invatat ca sa nu ajungem si noi la fel pt ginerii,nurorile noastre.

Roxanici - sa mai pui in tabel si cand au avut prima prieten/a

http://community.webshots.com/user/stefaniya12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Martutza multumim de date...eu am donat in cel de la bcr.....

sosonica doamne ajuta sa se stranga banutii

Carmina de MARIA CRISTINA 8 martie 2007

Luna 5

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Criss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Martutza- iti las nr meu de mobil intr-un PM si da-mi mesaj sau beep ca sa te sun eu daca faci rost de adresa.Scuze ca te pun pe cautat.Eu plec din CPH si nu am internet acolo,deci nu am cum sa va verific si daca tot e urgent,putin cu putin daca trimitem in timp poate s-o face banii care ii trebuie.

Ela - da,probabil ca parul lung consuma mai multe resurse si de-asta eu am inceput cu vitamine si calciu.Probabil unde eu sunt nebuna dupa par lung caut sa fac tot posibilul sa nu-l tund.Te-am vazut in poze,si pe tine parul scurt te prinde bine si in cazul asta e cea mai buna alegere.

Alionushca - sa-ti fie de bine pt tunsoare si sa ne arati si noua.

Gata,ma duc sa-i fac baita lui Carl si a termin de impachetat.Asa cum zicea si Carmen,mai avem putin si luam toata casa.Sper sa aiba loc in masina ca eu mai am si londoul care ocupa cam tot spatiul.
Spor la butonat si pe curand.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Buna seara fetelor si puiutilor!

Felicit sarbatoritii zilei si le trimit multi pupici impreuna cu urari de bine si sanatate!

Ia uitati ce am facut noi azi
Avem o noua ocupatie

Va dorim o noapte buna si linistita!

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 07.04.2007

Poze cu puisorul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

quote:
Originally posted by stefaniya

Martutza- iti las nr meu de mobil intr-un PM si da-mi mesaj sau beep ca sa te sun eu daca faci rost de adresa.Scuze ca te pun pe cautat.Eu plec din CPH si nu am internet acolo,deci nu am cum sa va verific si daca tot e urgent,putin cu putin daca trimitem in timp poate s-o face banii care ii trebuie.

Am notat nr.Imediat ce am vesti de la Oana te sun.Daca nu ma anunta azi, maine sigur fac rost de datele ei si te sun.Te sun de pe fix, de pe RDS ca e mai convenabil;am mai sunat in Spania si a fost mai ieftin decat de pe Orange.Calatorie placuta si sa va intoarceti cu bine acasa.

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Radcarmen e adorabil cum priveste el manutele si ce gurita areeee.Iti vine sa-l mananci.Sa fie sanatos.

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Martutza multumim de aprecieri. Copilasii astia sunt superbu toti. Ce sa mai zic de Victor al tau, are niste ochi...pupal-ar mama.
Dar ce bine stati pe burtica. La noi nu ne prea place pozitia. Plangem si stam cu nasul in saltea. Sper sa ne revenim.

Pupici.

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 07.04.2007

Poze cu puisorul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_2007 spune:

capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

am pus cateva poze noi cu motata mica

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
http://www.totsites.com/tot/anadelia

Mergi la inceput