Piticodromul de sept-oct 2005 (184)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Ruxandra,, adica tu mergi la distractie in fiecare zi si pe Mateiu nu-l iei??? ntz ntz ntz!
Ce-o fi in mintea lor, ca intai dai o tura pe la groapa cu nisip, apoi la tobogan, apoi te duci la mare, la piscina, te joci cu copii si cu jucarii noi si frumoase si-apoi vii acasa. Cam asta facem dealtfel in fiecare zi.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medica spune:

Fetelor stati linistite, la Don Taco au si bucutarie romaneasca si internationala.
Ne hotaram pt maine sau joi ?
Puteti intra pe site-ul lor pt lamuriri suplimentare asupra meniurilor, preturi etc. Am fost acolo la o petrecere in luna iunie, este foarte placut, iar modul de servire a mancarii m-a impresionat.
Mifloricico, tb sa sunam pt rezervare. Hai sa facem o scurta recapitulare:
- in jur de 15 bucati fete buneeee ;
- ora, sa fie 18,30-19,00 ;
- masa sa fie organizata pe terasa;
- sa ne facem "zdrente", doar se marita kid ;
- copilasii or sa stea cu ospatarii,..... eeee ati vrea voi;

To by miercuri sau joi (saptamana aceasta), this is the intrebarea ?????????

Ar fi tare sa nu gasim loc............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank_miki spune:

Doooaaamne ce vorbesc fetele astea de intalneala...si eu nu mai pot de munca!
Ce pacat ca nu mai sant in tara,as fi venit si eu.Mi-as fi dorit mult sa va cunosc personal,nu numai din poze.Dar la anul poate sant prezenta,sper.

Ioana,mersi mult.Ce sa ma odihnesc?M-am apucat de curatenie generala,sant terminata.Am vazut pozele cu Smarandita si Miruna,ce frumoase sant amandoua.
M-am intors in timp,cand era Miki mic,mic,si acum are aproape 2 ani.Ce repede trece timpul asta!

Mikisor al meu,imi scoate mai multi peri albi decat am eu.In concediu sa rasfatat rau de tot,pupat si luat in brate de toti,facute toate mofturile...offf.

Ma duc la cumparaturi,la noi maine e inchis peste tot,pt Sf.Maria.

Pupiceila toate.

Capra cu trei iezi!!
Miki la gradina
pozuci_1
Pozuci_2

Mergi la inceput

Da, ar fi tare sa nu mai gasim loc! Ii dam afara p-ailalti, no problem.
Diana, Irina si Kristinutza, ce ziceti, care-i ziua?

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Desi e groznic de departe pentru mine teoretic joi as putea si eu.

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank_miki spune:

Doooaaamne ce vorbesc fetele astea de intalneala...si eu nu mai pot de munca!
Ce pacat ca nu mai sant in tara,as fi venit si eu.Mi-as fi dorit mult sa va cunosc personal,nu numai din poze.Dar la anul poate sant prezenta,sper.

Ioana,mersi mult.Ce sa ma odihnesc?M-am apucat de curatenie generala,sant terminata.Am vazut pozele cu Smarandita si Miruna,ce frumoase sant amandoua.
M-am intors in timp,cand era Miki mic,mic,si acum are aproape 2 ani.Ce repede trece timpul asta!

Mikisor al meu,imi scoate mai multi peri albi decat am eu.In concediu sa rasfatat rau de tot,pupat si luat in brate de toti,facute toate mofturile...offf.
In Turcia,cumnata mea avea 2 balcoane,si la un moment dat am vazut jucariile aruncate jos,mai gaseam cate un pantalonas,cate o bluza...

Mama mea are un papagal.Lua colivia si pleca cu ea prin casa,baga mana la el,il speria,de statea bietul papagal cu aripile desfacute permanent,gata de zbor.Asa frica bagase Miki in el,ca era traumatizat saracul.Numai cand se apropia Miki de colivie,il simtea si incepea sa zboare de colo,colo.Il striga de zor"Papugea,papugea",si il certa ca nu sta intr-un loc sa bage el mana dupa el,sa-l apuce.
La nunta,nu stiu cum a dat de cosuletul cu flori,dar cert este ca un sfert din ele,le-a facut bucatele.Bineinteles ca verisoara mea la luat in brate razand.si il pupa.Cica "lasati baiatul in pace,ca nu e el de vina,daca nu aveti grija de lucruri".Na,poftim,cum sa nu fie baiatul meu rasfatat acum???
Lui taca-su ia luat mobilul,si la aruncat in galeata cu apa,batea din palme si zicea"bao,bao Miii",adica bravo Miki.
Statea dezbracat complet,fiind calduri mari,jucandu-se toata ziua in piscinuta,si la un moment dat cum facea el,varsa apa din ea,si trebuia sa punem alta.A doua zi dupa nunta,sa jucat in apa unde fusese gheata pt bauturi,si a capatat o raceala de toata frumusetea.Cu febra 39,nu manca nimic,vomita,diaree.
Fugi la spital(Grigore Al) seara la ora 11,si culmea nu aveam asigurare.Am vrut sa platesc,dar au zis ca nu merge.Cica nu e cetatean rom.,asa ceva nu am mai pomenit,avand asigurare europeana.Deci ne putem lovi,si de asa ceva finnd in tara ta natala????
Noroc cu verisoara mea,a sunat dr.de familie,si a venit acasa,bineintes bagandu-i ceva in buzunar.Eu aici nu stiu ce e aia spaga data peste tot,sa fi servit.

Ma duc la cumparaturi,la noi maine e inchis peste tot,pt Sf.Maria.

Pupiceila toate.

Capra cu trei iezi!!
Miki la gradina
pozuci_1
Pozuci_2

Mergi la inceput

Daaaa, si in Franta e liber maine.....

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

mda, se pare ca am ramas in minoritate cu miercurea... oricum, nu mi-am dat seama ca e sf maria, sigur e aiurea sa ne vedem miercuri.
joi sunt la scarbiciu pana pe la 20.00 (zona dristor), deci se exclude pt mine.

deci: ori faceti linistite joi, dar nu pot veni. ori... asteptati pana vineri .

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

haideti ca m-am mai gandit: incerc sa ies mai rpd de la serviciu si sa ajung si eu in jur de 19.00-19.30. daca nu apar, ata ete, pofta mare!

dar... imi spune cineva unde-i don taco asta?

poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

m-am lamurit si cu don taco. , irina.

incerc sa ajung.

Mergi la inceput