Piticodromul de sept-oct 2005 (184)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Hihihi, vineri nu puteam eu.
Deci ramane pe joi? La 19.00? Ok?
Diana, asa e bine? Hai c-ai scapat de dezmostenire!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

salutare PITICODROM,

CE mai faceti?

FETELOR DIN BUCURESTI, poate, poate ma puteti ajuta? www.ziaruldeiasi.ro/cms/site/z_is/news/record_absolut_la_daune_in_instanta_144778.html" target="_blank">Aiciaveti un articol cu un caz asemanator cu al lui CALIN...Ma intereseaza mult de tot sa aflu coordonatele avocatului care a reprezentat familia victimei...nu am gasit nimic pe net, de aceea va rog...poate din vorba in vorba ajungeti cumva sa aflati( procesul a avut loc la Bucuresti, si banuiesc ca avocatul era de acolo)ca doar nu e secret de stat...doar nu stiu eu cum sa aflu

Eu, fiindca nu m-am mobilizat mai rpd, nu mai gasesc bilete de avion decit pe 11 sept, asa k o sa plecam doar atunci la mare, la Montpellier, cum aveam noi programat inca din primavara...

In w-end am fost la Oradea...Luca a fost foarte incintat de locurile de joaca, superbe de acolo,si de... tramvai...Am mers si am venit cu ocazie curajosi suntem, nu?
Simbata ar fi implinit CALIN 30 de ani L-am sarbatorit cum se cuvine la... Mc Donald's

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Daca mutati intalneala pe joi...ma taiati de pe lista ca tre' sa plec din Bucuresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

ioana, o sa incerce cosmin sa te ajute. zice ca "o sa incerc sa iau dosarul la arhiva de la judecatorie, insa nu stiu cand ajung pe acolo si ca sa ma uit in dosar imi trebuie delegatie, dar poate ma descurc".

cristina, mama de radu (09.10.2005)
www.flickr.com/photos/cristina_balanean/sets/" target="_blank">poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Hmm, nu mai stiu, miercuri sau joi? Aceasta-i intrebarea!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medica spune:

Mifloricico, sa sti ca eu am facut rezervarea la Don Taco pt maine ora 19, dar i-am anuntat ca daca intervine ceva "neprevazut", telefonez pe la pranz sa-i anunt.
Am facut rezervare pt ~ 15 persoane. Mi s-a spus ca daca suntem 10-12 persoane merge pe tereasa, daca depasim, masa se va organiza in interior.

Cum ramane ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Eu joi nu pot sa vin, astept niste vizite, de fapt nici maine nu stiam ce sa fac, mi-e destul de greu cu programul fix, pe la 19 trebuie sa ii fac baie, plus alaptatul, as fi scapat dupa 20 asa ca nu va bazati pe mine in nici una din zile!
Desi asa ma tragea atzaaaaaaaa! Sa papati si pentru mine!

Schimb capitolul!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Avem un nou capitol.

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput