Piticodromul de sept-oct 2005 (184)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns medica spune:

Votati, votati ca altfel nu papati !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Medy, ca bine zici!
Adaugam pe Raluca si pe Anya, suntem 12 bucati buuuneeee!
Cu locatia cele mai multe voturi le are Don Taco - Ruxandra, Medy, Kid, Anya, eu - ramane asa? Ca sa facem maine rezervarea pentru poimaine! Sa zic ora 18.30, ok?
Mi-e foameeeeeeeeee!
Edit pentru Kid: ar putea fi un soi de petrecere in pijama, nu? asa, ca dinainte de nunta! Sa ne facem zdrente!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Mifloricico, se vede ca esti fara copil...auzi, tu...zdrente...pai intentionati sa aveti activitati si dupa ora 21? ca sa stiu, ca eu vin cu Milan, mai mult ca sigur...
deci daca e vreme buna, se poate sa rezervati pe terasa? pleaaseee

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medica spune:

Don TACO o data, Don TACO de doua ori ! Adjudecam ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Miflore multumesc de invitatie, dar nu pot miercuri.

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Fetele, voi vorbiti de miercurea viitoare, da?
Ca maine e Sf. Maria si daca lipsesc de la petrecerea mamei mele, ma dezmosteneste
O face acum (desi la noi se sarbatoreste cea din septembrie) tocmai pentru ca suntem acasa.

La Multi Ani Petra si Alberto !

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Diana, e vorba de maine...hai, vino macar juma de ora sa ne cunoastem, ajungi si la petrecerea mamei tale, te roooog muuult!
Da, si eu vreau pe terasa, ce bine ca vine Milan, se joaca cu Alex si poate ii si sopteste ce bine e la gradinita!
Cine mai vine cu copiii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

S-ar putea sa vin si eu cu Matei, inca negociem. Daca vin cu copilul o sa puteti sta linistite, ca pe mine clar n-o sa ma lase fimiu mai mult de 5 minute pe scaun , asa ca o sa alerg dupa copii.

Diana, tu pe unde stai in bucuresti? Am uitat complet ca maine e Sf. Maria.

Azi dimineata a vrut copilul la 'biciu', adica serviciu. Se uita la noi strengareste si zicea "bebe biciu, matei biciu", hai bai parintilor, nu ma luati si pe mine? Ce-o fi in mintea lui, ce distractie pierde in fiecare zi ...

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Ok pt maine, unde vreti voi. Sper ca au si mancare care sa nu fie iute. Si promit sa ajung mai repede de 19, daca ma lasa traficul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Da, Diana, vinooooooooooooo, macar putin!
Fetelor, credeti ca e mai bine joi? Irina, tu poti joi? Diana? Dar parca Kristinutza zicea ca nu poate joi. Cum ramane?
Don Taco e hotarat.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput