Piticodromul de sept-oct 2005 (184)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Irina, hai la intalneala!
Mai, mai, mai, da' nu mai e nimeni pe-aici!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

vine si raluca costiurin .
si ea voteaza tot cafeneaua actorilor .

dar venim oriunde, ca suntem fete descurcarete.

la ce ora? 18.00-19.00?

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catush spune:

PETRA - cu intarziere si cu scuzele de rigoare.... La multi ani,sanatate sa cresti mare si sa-i asculti pe parinti

Catush & Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos

Mergi la inceput

ALBERTO - LA MULTI ANI,sa fii cuminte si sa cresti mare , mare pana la soare

Catush & Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos

Mergi la inceput

Am schimbat adresa la poze
Am descarcat poze din vacanta din Turcia
Sper sa le pute-ti viziona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Ma primiti si pe mine la intalneala? Fara copii, ca nu-s in Bucuresti.
Votez pt miercuri pe la 19 (la 18 ies de la job si pana ajung...). Ca locatie, unde vreti voi. La Don Taco si in Herastrau stiu sa ajung, pt. restul am nevoie se schema. Tocmai m-am intors din Team Building din Delta si n-am chef de munca, doar de distractie.

Pup copilasi! Si La Multi Ani! Ce mari s-au facut! Nici nu-mi vine sa cred ca acum 2 ani ne rostogoleam de emotie - si la propriu si la figurat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medica spune:

Pupici la toate fetele !

Mifloricico, ai vazut ca intalnirea noastra nu a fost intamplatoare ?
Ia uite ce de fete vin la intalneala !

Am fost ieri la vulcanii noroiosi impreuna cu familionul. Foarte frumos, un peisaj deosebit, numai ca dupa ce vizitezi zona nu prea mai ai ce face pe acolo. Am vrut sa mai poposim pe la tabara de sculptura din Vernesti dar statea sa ploua si am preferat sa ne intoarcem in Bucuresti.
Irina, cred ca esti adevarata posesoare a unui pestisor auriu. L-am vazut si eu pe Vladut in poze, este super haios si un adevarat baiat.
Cum ramane cu locatia pt intalnire, ne hotaram pana deseara ?
La ora 18 am programare la cosmetica, nu stiu cat o sa dureze, asa ca ma bazez pe voi sa hotarati. Mai intru dupa ora 21 sa mai aflu noutati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Un vot pentru restaurantul Don Taco, la ora 18-18.30 (of corz ca stau pana la 19.00 si chiar dupa sa o astept si pe Anya!!! Eu cred ca vin cu cupilul, nu am cu cine sa il las din pacate, doar daca o chem pe soacra-mea si mi s-a cam acrit...

La multi ani cu muuulta intarziere pentru Alberto!!! Sa ne traiesti si sa fii sanatos si plin de fericire!

Scuze ca sunt asa de scumpa la vorba, dar sunt si in pregatiri de nunta, dupa cum stiti deja... Si mai ales in pregatiri de luna de miere pe care abia o asteeeeept, mai ales ca nu include copilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Salut! Ce de lume vine la intilnire.

Alberto, la multi ani si numai bine iti dorim si pe aceasta cale! Dana, multumim si noi de urari. Sa va traiasca baiatul si sa fie la fel de nazdravan.
ank, bine ai revenit acasa si odihna placuta.

Noi ne facem de cap fara Miruna, iesim in fiecare zi la restaurant, ne vizitam cu prietenii, etc; profitam ca avem cu noi doar copil care sta in landou. Cred ca de ziua ei vom merge la Botosani, si o sa ramin si eu vreo 2 saptamini cu asta mica, sa maninc bine.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Buna seara si multumim mult pentru urarile facute, ne-a bucurat fiecare urare in parte si ca sa nu uit pe nimeni nu nominalizez insa trimitem si pentru toate lumea!

Alberto si-a facut azi de cap (impreuna ca amica lui, Esmee) la un "kermis" (un gen de dragaica de la noi), s-a dat in tot felul de masinute, a jucat si a cistigat vreo 6 plusati astfel ca la ora asta e deja "mort" de obosit gata de somnic. Ieri a fost evident foarte rasfatat ca cadouri multe, a fost in centrul atentiei, a dansat foarte mult, a cintat iar azi ne-a zis ca vrea din nou sa fie ziua lui!

Va dorim o seara minunata si toate cele bune.

Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput