Piticodromul de sept-oct 2005 (184)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Uau, Dana_lucia, a avut spor Alberto. LA MULTI ANI!!!
Ne-am masurat si noi ieri, ca sa putem raporta aici..prezentam 92 cm si 14,300 kg si cu un perisor care incepe sa se increteasca..ma uitam ieri pe pozele de dinainte sa-l tund, de prin mai, si nu-mi venea sa cred ce par avea. Am uitat..abia astept sa-i creasca la loc cretzuliul.
In prezent ne omoram cu niste muci de care nu reusim sa scapam ..adica scapase aproape de tot de ei acum o saptamana si de ieri iar e cu ei in barbie...da noroc ca inca nu sunt verzi..ne tratam doar cu nurofen si picaturi de nas.
Si in plus suntem si fara tati nostru o saptamana, fiindca e la Jupiter la un curs. Alex de azi-dimineata ma intreaba tot timpul Tati? Tati? Si nu a trecut decat o zi.

Deea, Alex si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

la multi ani alberto!!
sa fi sanatos si sa le aduci numai bucuri parintilor tai!

ege si arzu ege (30.09.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

La Multi Ani Alberto si sa ii bucuri pe parinti la fel cum faci acum!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medica spune:

La multi ani Alberto ! Sa fi o permanenta raza de soare in viata parintilor tai. Sa cresti mare, iar mamica ta sa fie tot mereu mandra de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Suntem la finele unei zile aglomerate dar tare frumoase. Va multumim tuturor ca ati fost parte din bucuria noastra de azi, Alberto a fost foarte incintat de mesajele primite, a povestit cu amicii de aici despre prietenii lui virtuali, colegii de listuta de pe DC.

Cu ginduri bune pentru pitici si parinti,

Dana Lucia, Joao si Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank_miki spune:

din conced,de vreo 3 zile,dar foarte obosita(o luna si 1 sapt).
Va pup pe toate,si bine v-am regasit!!!
Am citit cate ceva din urma,nu prea am avut timp cu desfacutul bagajelor,masini de spalat,curatenie,etc.
Putin scriu si eu acum,imi reintru in normal cerd ca de maine cu scrisul.Sant inca debusolata,voi aveti cu o ora avans ca noi.
In concediul asta,in loc sa ma odihnesc,mai mult m-am obosit.Doua sapt in Turcia,doua sapt.,in Bucuresti,3 zile in Tr.Severin,vai muma mea.
Am fost la nunta verisoarei mele,a fost superb,socrii mari,fam.de bani gata,au dat 80mil,sa vina somitati de la TV la nunta(am sa pun si poze),muzica usoara,manele,populara,divertisment.

Jadi,Ioanasa va traiasca puiutii,sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei.

Dana,"La multi ani"pt.micutul Alberto,sa creasca mare sanatos.

Diplodocus,condoleante,imi pare nespus de rau,stiu cum e sa pierzi pe cineva iubit.

Fetele care sant gravi,va felicit,sarcini cat mai usoare,si bebei sanatosi!
Bebeii care sunt bolnaviori,sanatate multa.

Acum ma duc in pat,ca-s taaaare obosita,nu stiu cand am sa-mi revin,dar asa un concediu lung nu-mi mai trebuie.

Vise placute tuturor,si sa aveti o sapt.frumoasa!

Capra cu trei iezi!!
Miki la gradina
pozuci_1
Pozuci_2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Cu o mica intarziere vin si eu sa urez La multi ani Alberto! Sa ai parte de ce e mai bun si ma frumos in viata! Dana_Lucia wow... felicitari pentru asa baiat! Sa-ti traiasca si sa-ti aduca numai bucurii!

Kristinutza, Ramona multumesc de laude!

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

la multi ani, alberto!

ma prezint si eu la intalneala, dar numai daca e miercuri . si fara cupil .

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna dimineatza intr-o frumoasa zi de luni!
De fapt nu e deloc dimineatza, e pranz.
Am sintetizat si uite ce-a iesit:
10 fete cucuiete la intalnire: eu, Medy, Ioana, Kid, Diana_n, Jadi, Ruxandra, Kristinutza, Ramona si Bianca - dar e destuuuulll locccccc asa ca mai asteptam inscrieri!
Locatii: Cata, pe langa primaria sect. 1, Don Taco, tot pe-acolo, Herastrau, Cocosul Rosu si Cafeneaua Actorilor.
Ziua de miercuri e ok? ca sa vina si Kristinutza!
Eu sunt pentru Don Taco, am vazut ca intruneste mai multe voturi; Dar nu e totul picant, da? ca stiu ca-i mexican, parca.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Alberto, LA MULTI ANI!!!
Sa cresti mare si voinic si sa ai mult noroc in viata!
Medy, , am citit de-abia acum ce-ai scris; sper c-a fost bine la vulcanii cu noroi.
Ege, Bianca, bine-ati revenit!
Bianca, nu te da lovita, bea repede un ou d-ala, cum se cheama...
Am uitat sa spun in mesajul precedent, eu nu vin cu cupil, cupilul e la munte.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput