Piticodromul de sept-oct 2005 (184)
Raspunsuri - Pagina 24
ege spune:
la multi ani,petra!

bun venit,medica!
noi suntem ok,de o luna ,am scapat de pampers.nici nu ma asteptam!asa ca sa nu va stresati cu pampersi,ca o sa zica pisu,cand nici nu va asteptati.cel putin la noi asa s-a intamplat.intr-o zi s-a asezat pe olita|(care era printre jucariile e i,pt ca acolo isi punea papusa),si a zis pisu.va dorim succes!
de vb ne descurcam f bine,invata 2 limbi si e f f bine deocamdata.
peste o luna plecam in vacanta in TURCIA.Abia asteptam!
atat deocamdata.tr sa recuperez ,nu am avut timp sa intru pe dc.
pup
ege si
arzu ege (30.09.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos
medica spune:
Merci ege, am vechime de la odisee, dar mai mult cu cititul decat cu scrisul.
Am fost si noi in Turcia - Istambul, la campionatele europene de polo pt echipele OLD BOIS. Foarte frumos Istambulul si foarte mare, am inteles ca are in jur de 12 milioane de locuitori. Am vizitat Palatul TOPKAPI, Moschea Albastra si Catedrala Sf. Sofia, toate impresionante. Curatenie si multe, multe flori. Felicitari pt progresele fetitei in ceea ce priveste limbile straine
si olita bineinteles ![]()
tangerine spune:
multumesc fetele pentru aprecieri; atata m-ati laudat ca o sa fac in continuare eforturi cu pozele; da picasa asta e chiar simpla pt neuronul meu neinformatic
ioana, si noi ne-m imbogatit albumul cu poze cu Miruna la Valea Doftanei; ochelarii sunt din Carrefour si ii avea de 3 luni da nu si i-a pus pana nu m-a vazut pe mine cu ochelari pe nas si i s-a parut cool:) e misto sa fii cool din nou:)
nicole, chiar la hotel kaliakra am stat da intre 7 si 13 iulie
ruxandra, am murit de ras cand am citit mesajul tau: acum un sfert de ora am patit si eu ca tine: am gasit in posta plic cu numele Mariei si ma uitam ca al masini straine; bineinteles, tot cuponul respectiv; sotul a sugerat sa profitam de el in septembrie 2008:)
kid, lasa ca alex e foarte bine; mie fi-mea mi se pare deja grasa, desi e un pachet de muschi; a luat 1 kil in ultima saptamana petrecuta la Ciuc; i-am pus soacra-mei in vedere sa nu o mai indoape; adevaru e ca e singurul loc in care mananca paine (ardeleneasca, cu cartofi); ultima data i-am adus o roata de paine din Ciuc; deja imi cere paine de Ciuc; e un semn ca tb sa ma apuc si eu de copt paine?
vin si eu la intalnire sau miercuri sau joi pot ajunge spre 6:30; sunt de acord cu locatiile ruxandrei; nu sunt aproape de casa, da sunt aproape de servici si n-am chef de condus prin oras, da pot face si asta la nevoie
vin fara copil care a plecat in seara asta la Ciuc in ultima excursie pe anul asta neinsotita de tutori:)
si nu in ultimul rand: irina, sunt pur si simplu uimita de cum arata Vladut; trebuie sa-mi reamintesc tot timpul ca e cu doar 2 sapt mai mare ca MAria; si blog-ul cu bau bau e absolut mortal
Ramona si dulceata de Maria (10.09.05)
poze
corsge spune:
Salutare!
Vin si eu sa va anunt ca Patricia, de trei zile spune poezii: "Vine rata de la balta", "Tica, tica.." si "Nani nani puiul mami" (cantat). Imi vine sa o mananc de scumpica. Vorbeste foarte mult, dar ce ma frapeaza si nu stiu cum sa explic fenomenul este ca spune de doua ori un cauvant, atunci cand vrea ceva sau incearca sa sublinieze o idee. Am gasit si propolis fara alcool pe care i-l administrez zilnic, in dorinta de a o mai ingrasa si pe ea (poate ii va face mai mult pofta de mancare, are doar 10,200kg). In rest... da-mi, Doamne, forta si rabdare ca sa pot rezista la cata energie are copilul meu!
deeapui spune:
Am pus si eu pozele tot pe Picasa..mi se pare intr-adevar cel mai usor de folosit. Sa vedem daca am schimbat corect la semnatura....
In alta ordine de idei..voi incepeti sa-i pregatiti pe copii de iarna? Adica cum le imbunatatiti sistemul imunitar? Eu m-am gandit sa-i dau Vitamina C cu Echinacea..La sfarsitul lunii vom merge si la Dr, sa vedem ce ne sfatuie...Voi Osciloccoccinum cum le dati? Ca nu cred ca Alex le-ar putea suge..poate doar diluate in apa...
Deea, Alex si bb2
medica spune:
Fetele, la rest. DON TACO - BANU MANTA, se manaca excelent si este o atmosfera foare placuta. Trebuie sa ne hotaram pt locatie ca sa facem o rezervare.
Maine plec cu sotul si baietii spre Buzau, ne-am propus sa vizitam VULCANII NOROIOSI.
Va pup pe toate. Noapte buna 
dana_lucia spune:
Bauuuuuuuuuuuuuuuu, buna colegi de listuta si parinti, ce mai faceti voi? Eu sunt Alberto si astazi va invit la un tort
si o sampanie
(din pacate doar virtual se poate) caci implinesc 2 anisori.
Mami nu prea mai scrie pe aici asa ca m-am decis eu sa o fac sa va mai spun cite ceva despre mine sa nu ma uitati chiar de tot. Sunt f.bine, sanatos, mincacios (am in jur de 15.700 kg si vreo 96-97 cm acum), sunt si tare vorbaret, imi place si mie, ca si multora dintre voi, foarte mult apa si m-am delectat de minune in vacanta (am fost la Cairns, Australia) de unde am revenit acum 2 zile.
Ce ma bucur pentru tine Miruna ca ai o surioara (Smaranda, bine ai venit!) si va intelegeti asa bine; si mie imi plac tare mult copiii si .....sa va spun un secret.....am deja prietena.......![]()
Felicit toti colegii de listuta care au primit in dar o surioara sau un fratior si ma bucur mult pentru voi si parintii vostri!
Va salut pe toti si sper sa va scriu eu mai des de acum!
Alberto
BiuMil spune:
buna bunaaa
ma dati absenta, hmm?! motivul disparitiei se cheama concediu
, petrecut la munte, fara calcu, internet, telefon...nici macar radio!si nici lumina intr-o seara.....asta m-a cam stresat![]()
sapt viitoare sunt pe acasa...deci ma bag la o intalnire...nu stiu sigur daca miercuri sau joi pt ca vrem sa dam o fuga pana la bunica mea, pe care nu am mai vazut-o de multa vreme... eu pot veni si cu copil, si fara, depinde de locatie...oricum, Milan e cumintel si chiar daca nu ar fi, nu tin sa mananc tot![]()
Kid, cu gradi suntem in cautari...la Junior inca nu am ajuns, desi vreau sa o vizitez, am vb la tel cu directoarea. Sincer, mi se pare un pic departe de noi, tinand cont ca trebuie sa ne luptam in fiecare dimineata cu podul Grant. te anunt cand ma duc...in caz ca mai ai ceva intrebari![]()
Plus ca vrem tot program scurt...pt a castiga cat mai mult timp, ar trebui sa fie cam la 15 min, juma' de ora dus intors. Am gasit ceva, mai aproape decat WNS...dar inca nu am cunoscut educatoarea. sper sa se intample cat mai repede, si sa fie ok, ca gradi imi place mult-mult.
Mifloricicooo, am o raguseala de toata frumusetea zilele astea...daca imi trece, prestez...daca nu,ma abtin cu cantatul...
Si Milan canta, cam fals cateodata
"baca pee baaaaluuuuri puteete usooooo" si "matzaaa shieaataaa ineee la matanaaaaa, miau"
La multi ani Petra!!! La multi ani Alberto!!!wow...2 ani!
revin sa va mai pove aventurile lui Milan din concediu.....
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
Diana30 spune:
LA MULTI ANI,ALBERTO!Sa fii sanatos si sa cresti frumos(ca pana acum;cred ca ti-ai intrecut toti colegii de listuta la inaltime si greutate!;si cand te gandesti ce mic erai acu 2 ani
)
Dana,sa va traiasca feciorul si sa va distrati bine azi!