Piticodromul de sept-oct 2005 (184)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Bravo, se strang fetele!!!
Deci pana acum suntem: eu, Medy, Ioana si Kidut. Haideti, c-avem locuri la masa!!!!
Ce ziceti de miercuri seara sau joi seara? E bine? Eu am propus ziua, sa zica cineva locatia, eu merg oriunde, si la Ploiesti!
Azi plec la copil, la munte!!!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Multumesc frumos fetelor ca mi-ati spus ce iaurturi sa iau. Ma scuzati ca nu multumesc personal, s-au intamplat multe de marti incoace si de-abia ne-am linistit.
Daca se pune de-o intalnire in Bucuresti, vreau si eu !!! cu sau fara copii ?

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Daca imi spuneti cu exactitate cand, ca sa opresc masina, vin si eu cu Dodo! Ca sunt laptareasa de serviciu!

Kid, de maine intr-o saptamana se intampla? E aici in Buc sau cum ai vrut tu la munte? Si noi incepem gradi de pe 3 dar uite ca nu m-am interesat de analize si fisa de inscriere!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Salutare!
I-auzi domne lumea face analize, fise medicale pt. inscrierea la gradinita si eu nici macar la gradinita sa vorbesc cu directoarea, nu am fost si teoretic Alexia incepe gradi in septembrie da nu stiu cand pe 3 sau pe 15.
Eu fac party cand ajunge fi-mea la 89 cm!Nu cred ca sare de 84.
Ruxi felicitari pt. job!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Multumesc pt. urari. Inca nu stiu daca e bine ce-am facut si oricum deocamdata interfereaza cu planul de bebe2, ceea ce nemultumeste consortul. Om vedea, pt. inceput e vorba de un proiect si daca imi place cum se desfasoara lucrurile pe-acolo voi trece la full time si voi renunta la jobul actual. Acum trag tare sa termin mai multe proiecte incepute la jobul actual ca sa pot desfasura cele 2 activitati din septembrie. Nu cred ca ati inteles mare branza din haosul pezentat

Ce vroiam sa spun e ca vreau si eu la intalnire saptamana viitoare, fara copil daca se poate, si daca se poate nu foarte tarziu seara. Si aduc cd-urile cu muzica. Pe langa primaria sectorului 1 s-a deschis un "la cata", daca il stiati pe fostul de pe stirbei, e vorba de locul cu micii cat china. Mai exista si e papa bun acolo don taco, la intersectia banu manta cu dr. felix. Ce ziceti? Eu trag mai pe langa casa, as usual

In alta ordine de idei, azi a primit fi'miu prima scrisoare prin posta . E de la guvern, ministrul sanatatii mai exact, cred ca au primit si ceilalti copii de septembrie sau vor primi in curand, e vorba de analizele alea gratuite pt. fiecare cetatean. Oricum, cand am vazut plicul cu numele lui matei pe el era sa cad.

Gata, mi s-au terminat regresiile de rulat, tre sa vad ce branza am obtinut.

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medica spune:

Fetelor, eu abia astep sa va cunosc, sunt foarte incantata
O sa vin fara copii, pt ca in timpul saptamanii sunt la mama la curte.
Miercuri/Joi sunt de acord, propun si o locatie in aer liber: Restaurantul Herastrau vis a vis de lac - Balonul copiilor, asta pt fetele care vin insotite de copii.
Rest. Cocosul rosu (cu loc de joaca pt copii)
Mai lansati si voi alte locatii.
Mi-ar fi placut sa avem initiativa asta de intalnire pana sa plece Cge in Canada, dar........

Am admirat si eu o alta fetita dulce, pe MARIA. Sa-ti traiasca Ruxandra!
Ioana, sa o iei si pe Smaranda cu tine.

LISTA ESTE DECHISA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Asaaaaaaaaaaaaaa, avem spor, adaugam pe lista pe Diana, Jadi si Ruxandra!!!
Ruxandra, daca nu scriai, te bombardam eu la telefon ca nu ne-am vazut de-un car de ani....
Un week-end minune va doresc dragelor!!!!!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Scuze, am scris Ruxandra in loc de Ramona [alcool

Mergi la inceput

Si tie la fel Miflore ! Ai grija la viraje , pupici si pt Ana munteanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

petra, la multi ani!!! sanatate si fericire!

irina, tot timpul urmaresc cum se dezvolta limbajul lui vladut! bravo, e f avansat!

la intalneala vin si eu. propun cafeneaua actorilor. salata buuuna.

ramona, frumoase poze! frumoasa fata! frumoasa familie!

ruxandra, succes la proiecte!

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput