Bucurii de sept-oct 2006-LA MULTI ANI DAVID (73)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

Fetelor mai are cineva bebeu care nu tolereaza poteina din lapte de vaca? Eu nu mai stiu ce papa sa-i dau piticului Vomita in jet tot ce e lapte formula, branza, iaurt, smantana si derivatele acestora. Iar cerealele ori i le pun in piureul de fructe ori le fac cu lapte muls. Am gasit niste retete pe net pentru bebei si majoritatea au lapte, unt, smantana.....

de Mario-Fabian (25.09.2006)

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Cristina tu ai dreptate, acum imi aduc aminte ca asistentele aveau sedativ la ele , in caz ca David nu ar fi stat la radiografie. La noi nu a fost nevoie, pentru ca bb a stat cuminte. Dar Vladutz e mai mare.

Am uitat sa iti spun, pe David l-a durut 2 zile la urinare dupa cistografie. Plangea foarte tare la fiecare pisu si oprea jetul de durere. In primele ore a fost mai dificil, pana s-a obisnuit cu durerea, pentru ca efectiv refuza sa urineze si i se umflase burtica. I-am facut masaj, i-am dat multa apa, l-am tinut de manutza si l-am alinat, pana la urma a urinat.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

Cristina,mult succes la cistografie.O sa fie bine pana la urma.
Tasia,bb meu are alergie la proteina din lapte.Noi avem un meniu fix,din pacate nici eu nu prea am imaginatie si nici nu vreau sa ma risc cu alte alergii.
la 9 fructe pasate,in general piersica,portocala,mar,para,banana,toate fructele care le am in casa,la blender.Cam o cana papa.
la 13 piure de legume (toate care le am in casa,de regula mazare,cartof,telina,pastaie,dovlecel,morcov,patrujel,etc...)cu carne pui /ficat/ou.Uneori il fac mai slabut ca o smantana,aleori mai grosut,depinde de legumele care le am .
Azi i-am dat ardei umplut,a mancat fata,dar nu i-a placut.
Eu inca pasez mancarea,ca la fata am facut greseala sa nu pasez si acum nu mesteca,inghite mancarea nemestecata.
la 17 din piureul de fructe sau legume care a ramas la 9 sau 13.aproape mereu ramane,daca nu ii fac fructe.
la 19-20 cereale fara lapte inclus,le fac cu apa plata.Suge san de 4 ori pe putin ziua iar noaptea de min 5 ori....
Florina,eu dau zilnic cereale,nu prea am alte alternative seara decat tot fructe sau legume dar mi-e frica...
Fetele stiti exista lapte praf fara proteina de lapte?la lactoza nu stiu daca are intoleranta,laptele meu contine sau nu?E adevarat ca laptele de mama dupa un an nu ar mai fi nutritiv..nu stiu ce sa fac de la un an..sa alaptez sau sa trec usor pe formula fara lactoza si proteina din lapte..sper ca exista.
o seara buna!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

Tocmai ne-am intors de la medic: are RUBEOLA!
Si colac peste pupaza, stand in curtea dispensarului (din precautie fata de virusii dinauntru) de vorba cu doctorita, pe Roxana a muscat-o o albina, ea fiind la mine in brate.
Revin mai incolo.
Ati mai avut careva RUbeola la varsta asta?

poze cu noi

Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Floricel imi pare rau pt fetitza ta. Tin pumnii sa fie forma usoara si sa treaca repede.

Alipiticot exista lapte din soia pt cei alergigi la proteina din lapte, chiar si iaurturi. Cred ca in Romania se gaseste de la NAN.

MamiLili imi pare rau pt ce ti-au facut mesterii!

Alina&Bianca(25 August 2006)

www.babiesonline.com/babies/b/bia/" target="_blank">Bianca

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata14 spune:

Suntem mai bine azi si maine decolam in vacanta. va citesc iar peste o saptamana si ceva.

Tasia, nu poti sa-i dai lapte pebaza de soia, aici e un lapte/formula care se cheama "Infasoy" si este ptr copiii cu intoleranta la laptele de vaca.

Numai bine si sa veti grija de bucurii.

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Neatza fetelor!Poftiti la !
Ignatica - multumesc inca o data pt raspuns!
Alipiticot, Gety, AdinaF - multumim de urari. Speram si noi sa fie bine si Vladut sa suporte destul de usor. (daca e posibil asa ceva )
Alipiticot - eu aveam intotdeauna impresia ca intoleranta la proteina din lapte vaca e de fapt intoleranta la lactoza. Daca e asa, atunci este Nan fara lactoza.

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Alipiticot - am gugalit si m-am edificat, nu e acelasi lucru. Nu stiu ce fel de formula e fara proteina din lapte de vaca. Stiu ca mai exista formule hipoalergene, poate alea sunt pt voi? Vezi ce zice medicul.
Floricel - nasol cu rubeola! Recuperare usoara!

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

Floricel,eu zic ca e bine ca a facut rubeola,e cam mica dar o sa vezi ca trece repede.de obicei daca e tratata corect nu apar complicatii.eu una sunt pt unele boli pt imunizarea prin boala nu vaccin.multa,multa sanatate.
Eu am baut cafeaua,multumesc.,buna!
Diseara avem o nunta si azi o zi destul de agitata.Sunt curioasa cum va sta cosmin la noapte fara titi pe post de suzeta si cat o va plange pe mama.....am sa storc sa las lapte dar nu stiu daca il va accepta.
multumesc de sfaturile cu lapte de soia,am luat o data,dar era cu fructe mi s-a parut cam dulce(nu gasisem simplu in selgros)si parca cu multe chestii in el.L-am folosit la blender cand aveam fructe mai tari sa iasa ca un piure ...sa i dau excusiv parca am o retinere,nu stiu de ce.De aceea as vrea sa stiu daca ar fi vreo formula de lapte,sa vad cum reactioneata si apoi sa aleg....
mai avem si noi 2 luni si facem anul....doamne ce trece timpul.
va las ma duc pt manichiura,sper sa rezolv repede...
un week-end placut!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Salut!
Sunt intr/o vizita. Ne/am intors ieri de la munte. Net inca nu ne/am pus acasa. Am apucat doar sa imi arunc ochii pe ultimele 3 pagini.
Lexi, ce A ti/ai luat? Of, si noi am vrea, e ffff cald la noi la et 8, dar abia am zugravit si nu vreau sa patesc ca Lili
In legatura cu intarcatul... Intr/adevar, cel mai bine atat pt mama, cat si pt copil este sa il intarci treptat. Ba chiar se spune ca sa ii dai pana nu mai vrea el. Ramo, mi se pare normal sa prefere Patri tzitzi, tu ce ai alege, o supa la plic sau o supa facuta in casa de cea mai buna bucatareasa????? Nu cred ca e un impediment inceperea serviciului in alaptare. Ceea ce intr-adevar s-ar putea sa te incurce este sculatul noaptea, dar va trece si el. In plus, cu cat copilul e mai marisor si poti comunica mai bine cu el, cu atat intelege mai multe. Eu sunt pentru alaptat cat mai mult (2, 3 ani), asa cum recomanda si Organiztia Mondiala a Sanatatii. Maruca e si ea indragostita de tzitzi, ma chinuie noaptea ffff mult. Sper ca dupa 1 an sa reusesc sa ii mai reduc mesele de noapte asa cum am facut si cu Ana. A-i da dupa aia de 2, 3 ori pe zi tzitzi e o nimica toata.
Hai ca v-am pupat. Nu stiu cand mai apuc sa intru. Noi abia in vreo sapt cred, sper, sa ne punem net.

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput