Bucurii de sept-oct 2006-LA MULTI ANI DAVID (73)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

MamiLili, foarte urata experienta cu montatul AC. Eu nu mai cred ca exista multi meseriasi, in adevaratul sens al cuvantului. Acum toti necalificatii si badaranii si nu mai am cuvinte, sunt angajati sa faca treburile care le-au facut si la tine in casa.
Eu am noroc ca tatal meu lucreaza in domeniu (instalator, gazist etc.) si ori de cate ori am nevoie apelez la el. Si nu mai apelez la altii.
MamiLili, ca raspunzi la initiativa cu albumul si ma gandeam ca Maria o sa fie singura cu poze la mare in album.
Dar acum sunt si alte probleme. Avem pui bolnaviori si le urez din toata inima sa se faca bine cat mai repede.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Am reusit in sfarsit si eu sa apar in dimineata asta!!!
Cristina - multumim de cafeluta!!!!Ffff buna!!! - Iti tinem si noi pumnii sa fie bine, s atreaca repede si fara pre mari chinuri si lacrimi pt Vladic!!!
Floricel -imi pare sincer rau pt Roxana - dar poate e doar o forma usoara si trece repede - de la noi!!!
MamiLili - sa stapaniti sanatosi AC-ul si voi sa fiti sanatosi ca restul......
Cata - conceidu placut si fara problemute....
Marina - bine ca sunteti bine, poate reuiti cat mai repede cu netul si sa ne reauzim saatosi

Alexandra de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Floricel79, multa sanatate Roxanei.
Ieri a fost prima zi cand Maria nu a vrut sa pape pireul de legume cu carnitza. Nu deschidea guritza, intorcea capul, n-a vrut sa pape si gata. Sa vad ce mai face astazi, ca dimineata a fost maraita.

Mergi la inceput

Pufy si Cata14, concediu placut si linistit!

Mergi la inceput

Alipiticot, petrecere frumoasa! Mai am o colega de servici care si ea merge la o nunta diseara.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by floricel79

Ce fel de cereale la dati la bebei si cat de des?

poze cu noi

Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)

A papat si Bebelac si Hero si Nestle si Nutriben parca si le serveste pe la 8-9 seara, cam 6-7 masuri (din alea de la lapte praf).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

Floricel, multa sanatate le puiutz !

apropos ou, eu am cumparat odata de la tarani oua clocite in aceeasi zi, pt Paste si doamna mi-a spus sa asteptam o zi inainte de a le consuma fiindca sunt "prea proaspete", si nici asta n-ar fi bine. Explicatia stiintifica n-o am ...daca stie cineva mai multe legate de tema asta...

Vauva, cu tot respectul, da e musai sa te contrazic.
Copilasul are nevoie in primii ani de grasimi vegetale, mai ales, asta e esential pt dezvoltarea lui sanatoasa. Ei ard f. multe calorii in timpul zilei, dar de unde sa arda daca nu e... . A da lapte degresat mi se pare echivalent cu a pune copilul la dieta. Eu una pun si in pireu cate o lingura de ulei de rapita, tocami din acest motiv.
Te rog sa nu o iei ca o critica, dar nu gasesc explicatia medicala in ceea ce sustii tu. Desi ai dreptate, nici pe mine nu ma scoate nimeni din ideile mele, mai ales daca vad ca bebelusii mei se dezv bine si dupa metodele "de aici".

O zi faina va doresc!

O zi faina fetelor.

Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)
Botez

Mergi la inceput

AdinaF, in ziua de azi nu mai am incredere sa cumpar oua de la tarani din piata, chiar daca zic ca-s de azi si sunt prospete. Si oul asta, daca gaina il face dimineatza si tantea se duce si-l pescuieste din cuibar seara, dupa o zi de canicula, nu mai este proaspat deloc.

Mergi la inceput

Eu Mariei nu-i dau inca lapte de vaca sa bea, dar papa iaurt facut de mine din lapte de vaca grasime 3,5%, si-i place. Probleme nu au aparut, multumim lui DD.

Mergi la inceput

Floricel, ti-am admirat pozele cu bebelina la mare si la tara, iar concluzia este: pana acum n-am vazut copilas sa nu-i placa la mare.

Mergi la inceput