Stelute de ianuarie - februarie 2007 (43)
Raspunsuri - Pagina 12
delfinuta spune:
Mah fete, da toate ziceti ca va cresc dintii, ca a dat un mugurel, ca e gingia imflamata, ca apare al doilea, al treilea...al sasealea!! Da noi??? Noi ce avem? Noi iar suntem mai puturosi, ca si cu statul in funduletz..sau cu papatul..!?De cate ori rasniteaza Erik de atatea ori zic..."aha, gata, ies dintii"...da teapa!
cristiana70 spune:
Stai, DELFINUTA, ca nu ne-am intalnit inca cu mugurelul, il asteptam. Cat despre statul in fund, m-ai auzit pe mine?
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia sa traiasca!
cristina mamica de
David (21.12.2006)
Liuda spune:
gabriela_s pai fata ma bag in boscheti din mai multe motive... noi ne plimbampe un drum mai aglomerat si atunci cand te apuci de treaba asta adica de scos pampersul plin de kkt - se trezesc vreo 2-3 babe care sa se opreasca si sa le "lumineze" - doamne dar pe vremea noastra nu era asa ceva, fata normal de atata atentie incepe sa dea din craci si asa se imprastie kktul pe tot carutul. Deci la un kkt se aduna si babe, mai uneori copii, mai dai peste unele care incearca "sa te ajute" cu vorbe dar am avut parte de un ajutor in fapte - una a zis ca stie mai bine sa puna pampersul... normal ca a trebuit sa arat ca am negru in cerul gurii ca sa-si tima mainele acasa. 
ma rog de atunci prefer sa "ma separ" in boshet si fara sa-i distraga cineva atentia, s-o faca sa rada, sa dea din craci si s-o scuipe de deochi sa-mi fac datoria de mama!!!
Cristiana 70 - am vazut ca scrie pe Vi-sol si de dinti, mi-a zis dr. ca multi sant maraiti si le piere pofta de mancare atunci cand ii chinuie dintii de asta e recomandat si pe perioada eruptiilor.
delfinutttttooo - vino mama se te consolez... stii ca cu cat mai tarziu iese dintele cu atat mai putin se chinuie copilul, cu cat mai multe luni are cu atat mai bine ca simte tot mai putin. Fatoo cu statul in fund, adica in buci sau daca vrei cur... e bine la fel ca sa stea mult mai tarziu - pentru coloana, doar ca noi, mamele ne grabim. Pupici si ai rabdare !!
maica-mea a ramas muta cand a auzit ca avem un dinte "asa devreme"? eu in gandul meu "pai atunci la Katy cum a fost?" ii zic "da, mama, nu e devreme, e bine, are deja 6 luni" ea zice ca noua ne-au iesit dupa 8 luni si asa era pe vremea aia, pana la 8 luni nu se stia de dinti la copii, ori o fi uitat ea?
fetelor am facut toate cumparaturile, azsi e ultima zi acasa, mi-am facut chiar si pedichiura, manichiura si parul... dimineata ne adunam casa de la un colt... spre celalat si ne ridicam ancora, plecam. Nu stiu daca apuc zilele ce urmeaza sa va scriu (maine poate ca o sa vin 2-3 ore la munca) poate o smecheresc pe sormea sa ma lase pe net![]()
![]()
, ca acasa are net de la telefon, asa ca sa vedem daca ne lasa dumna sora!
Acum stau cu voi inca o ora ca am trimis bibica la spalat ca tare jegoasa mai era. Nu va zic ca inainte de a trimite masina la spalatorie - am scos din ea 2 caruturi si un scaun de masina si o camera de filmat si vreo 60 de Pet-uri de 0.5ml din portbagaj (care le las eu seara cand ma intorc de la plimbare cu sticlele goale in carut)!!!
Liuda spune:
mai dar eu va zic ca Vi-sol e ceva exceptional, cu tot cu dinte - a mancat fara si azi foarte bine. Doamne ajuta, am auzit ca nu e bine sa te lauzi, dar nu e bine nici sa te plangi, la cat am plans eu aici ca nu mananca - cred ca pot sa scriu si ca mananca!!! ![]()
![]()
delfinuta - sa stii ca eu am sesizat ceva, de 2-3 zile Diana isi sugea intr-un fel buza de jos, abia acum imi dau seama ca cred ca simtea ceva, o deranja, sau era inflamat - de asta o sugea asa!Exact pe partea dintisorului! Asa ca daca rasniteaza si Eric - sa vezi ca poate vine si la voi IEPULASUL!!!
Liuda spune:
ziceam ca vb si eu cu voi dar vad ca nu e nimeni, asta e! dormiti? pai pe caldura asta... inteleg! sper sa se termine caldura asta ca nu mai se mai poate, dezastru,
v-am pupacit fetele si poate mai vb si maine!
distractie placuta!
sraluca spune:
Fetelor ce am patit azi. Am zis ca mor.
Nu stiu daca insolatie sau de la un ness frape mai tare dar pana acum am zacut in pat de la ora 14. Cu prosop pe ca, cu urechi tiuite si greata daca indrazneam sa ma misc. A si primul lucru cand m-am bagat in pat a inceput sa se invarta camera cu mine. Acum imi e mai bine dar ma simt de parca m-a batut careva cu maiul. BAg apa la greu si am luat un furosemid asa ca si scot din greu. Recunosc ca m-am cam speriat. Nu am mai avut senzatia asta de rau din spital. Brrrrrr
ylilimic spune:
Salutare!
Ma topesc la cele 36 de grade si nici nu vreau sa stiu cum e la mai mult. Si Catalina a avut dreptate, vin furtunile
.
Liuda - stiu ca nu mai conteaza, dar la voi nu e cod rosu, doar in sudul tarii - si tu nu stai in sud
Cat despre dinti, logica mea ar spune ca cu cat cresc copii, se intareste si gingia si durerea e mai mare. Dar cel mai bine asteptam sa vedem concret, ca am vazut si fetita care la 1 an nu avea nici un dinte si in juma de an i-a numarat mama-sa pe toti fara sa stie cand au iesit.
raluca- bine ca ti-ai revenit! Mie duminica mi-a fost tare rau, am fost la plaja si apoi am lalait-o prin oras, doar eu cu bb. Batea vandtul nite si am zis ca e ok. Du-te si la magazine si piata putin, pe langa casa. Si cand am ajuns sus, abia i-am pus in brate capilul lui tati, ca io m-am prabusit pe pat: o stare de lesin si imi venea sa vars, si mi-era o seeeteee! Nasol. Am dormit impreuna cu bb pana la 4 PM si abia atunci am reusit sa mananc putin.
ma duc sa le fac dus ca nu mai tine
bb plange si de foame oare?
Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete /www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2
Messa spune:
Marybell, io sunt cu capu' la zile de nastere, io azi pe la 3 mi-am dat seama ca e ziua lu' fi-mea si ca a facut fata juma' de an!
Cred ca am pe undeva prin burta un coi ascuns, ca prea sunt ca barbatii la chestiile astea... 
Liuda, distractie placuta!
Fi-mea roade in continuare patu', cearshafu', tot, mainile ii miros a saliva de ma dispera si stau si o spal pe maini si o sterg cu servetzele de cur umede si parfumate toata ziua. Acuma ar trebui sa doarma, ar vrea, dar nu ii iese, cred ca o supara gingia, Liudo, fatou, e clar, fi-mea o sa aiba dinte la 6 luni sh-o saptamana, ca se ia dupa fi-ta!
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
Si aici sunt www.animalutze.com/images/messa/bebe/" target="_blank">pozele si filmuletzele noastre.
cristiana70 spune:
LIUDA, asteptam vesti si de pe netul lui duamna sora ta! Pe David nu l-a apucat decat o singura data cacareala pe traseu, taman cand mergeam la doamna doctor la echo la cap, dar doctora nu s-a suparat.
Tu la ce ore dai siropelul, chiar inainte de mese sau intre ele? Oare o ia piciul meu iar cu mancarea, ca m-a adus in pragul depresiei.
Pe mine m-ai prins, am dormit una bucata...
MESSA, sa-ti traiasca istucanul! Nu stiu ce s-a mai intamplat cu ciclul tau, dara daca ai una bucata coi tine-l, e superrr sa ai un baiat in burta (adica vreau sa zic ca as mai vrea unul, dar cine-l convinge pe tati?).
RALUCA, LILISOR, din cate stiu io, mai pacalitor e cu falsa voastra racoare (36<40), asa ca feriti-va de soare in timpul zilei, ca nu-i a buna. Cat despre cafele pe caldura asta, or fi ele frape-uri, dar tot cafele sunt.
M-am laudat ca mi-am luat si eu aseara steamer de la Moulinex? La pranz am pus sa-mi fac orez cu ciuperci, m-am asteptat sa se faca un abur de sa nu mai vad in bucatarie, nici vorba! Acum cine cauta de zor pe net retete de papica la steamer, ghici? Poate dam maine o raita si prin librarii, si asa se anunta racoare.
Doamne, bine e sa am iarasi net!
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia sa traiasca!
cristina mamica de
David (21.12.2006)
delfinuta spune:
Buna seara mamici si bebici!
Fac ce fac si tot la smotru ajung..dupa cum va povesteam aseara, Nike a facut pipi in patu' nostru, deci azi am vaut treaba sa"dezbrac" salteaua de la canapea, sa spal invelitoarea, sa o pun afara la soare sa se usuce repede ca sa avem pe ce dormi si sa o si pazesc sa nu o fure cineva..
Acum stau si ma rog la Dzeu sa nu fi intrat la apa si sa o pot pune la loc asa cum a fost, caci e prima data cand efectuez ac operatiune.
Liuda distractie placuta! De ingrijorat f tare ca nu ies dintii nu pot spune ca ma ingrijorez, zic si eu asa ca va tot aud ca va laudati cu dintisori. De supt buza de jos Erik o suge de vreo luna, dar tot asa...nimik.
Raluca si eu am avut asa simtome alaltaieri. Cred ca mi-a scazut tensiunea rau, ca pe langa greata aveam si niste ameteli si tiuieli rele tare. probabil ca vremea asta nashpa e de vina..nush cum ne vom adapta la asa vremuri, caci in 2008 se pare ca va fi mai si..
Cristiana pai succes cu dintisoru' atunci, speram sa nu aveti prob.