Stelute de ianuarie - februarie 2007 (43)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

neataaaaaaaaa

ce "face" fetele?va "simteti" bine???

katesa stii ca si eu cred ca am avut ghinion,ma uit si vad o gramada de carucioare de la "primii pasi" pe strada,deci chiar asa nasoale nu or fi...plus ca pana acum am fost multumita de tot ce am luat de la ei.
faza tare este ca i-am tras una in roata aia ,atat de tare ca atunci cand a vrut tati sa se duca sa il schimbe nu ii mai cadea nimic .asa ca rulam cu el si cand s-o dezmembra iar il duc si il schimb.

eli mi-ai dat si mie o idee buna,mi-am adus aminte ca am o paturica funny primita la botez si am gasit ocazia sa o folosesc.am pus-o si eu pe mamzel pe jos si e foarte vesela....acum nici nu mai transpira si are si loc de joaca .merci de idee
aaa,auzi...ma uitam la titulatura ta...suna interesant...dar ma roade si pe mine ceva:ce inseamna???

bai taman ce vorbeam cu maryela despre mihnea de dimineata,ca s-a trezit cu el cu dintisor ,si am zis sa bag si eu in deget prin gura la fi-mea si ce sa vezi:are si ea un coltisor care a spart gingia.pana acum fara nazuri...
nu stiu cand a iesit,ca eu ii mai sterg gurita cu tifon dar nu am simtit.cam cat dureaza pana sparge gingia,o saptamana ziceti?

felicitari si lui Lucas pentru cei 4 dintuci!

Eruptii fara dureri tuturor bebeilor,ar fi minunat asa!

alinuk teo in ce faza mai este cu dintisorii?e buna camomila aia?cred ca dam si noi o fuga astazi sa luam...

katece te invidiez ca ai iesit din orasul asta...dar pentru faza cu pasaroaiele...nuuuu

ma duc sa bag niste piure la fatam,ca isi cere drepturile...
revin

Adriana Maria *iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*//pozele noastre
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">filmulete cu fetita mica in burtica //www.desprecopii.com/info.asp?id=1080" target="_blank">Nasterea unei stele//

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

fetele va pup si va salut!!! sa traiti, daca mai puteti!!!

scriu repede si fug in oras, ca mai am de cumparat una alta si ca maine e ziua cea mare cand plecam la mamaia (adica la bunica nu la mare)

fetele a fost epulasul pe la noi si ne-a lasat UN DINTISOL!!! Aseara era cam suparata dar am zis ca e de la calduri... de unde ca seara am descoperit ca santem mari si vaem un dinte!!! La 6 luni si o saptamana!

Messa - eu sant cu usturoiul, daca nu mananc odata pe saptamana saramura din pui sau burta de crap cu muuult mujdei... nu sant om, in rest in toata mancarea il folosesc, mai putin in lapte!!! Si barbatu' e la fel deci nu ne certam, adica nu simtim ca putim a usturoi ca pute toata casa!

Lili mersi pentru retele... baga la print!

Adela - despre solduri, ne-am dus eri la eco, dar avand in vedere ca dumna dr. a intarziat "doar" juma de ora, iar Diana haleste de la o vreme... am plecat ca o apucasera foame... de la calduri cred! Sa-mi bag picioarele, erau numai bebei acolo si dumna intarzia parca nu stia ca afara erau "doar" 47 de grade!!! Diseara poate!

mai, sa va zic ceva, de la o vreme cunosc toti boschetii de pe traseul nostru de plimare, cum ies cum se kk Diana, parca o apuca numai la aer kkrea. aseara a tipat in gura mare pana s-a kkt. Iar bagate mama in boscheti si scoate kktul de la fund!!!

Catalina - ai disparut de tot! Aliiiooo dumna treci la munca aci!!!

Daconst - fata voi deja aveti gura plina de dinti!!! Haliti pulpe cu carne maine poimane... pupici
vezi sa nu pleci fara sa-ti iei ramas bun de la mine si sa-mi trimiti PM un nr. de tel valabil in ROmania.

fetele va pup si va rog sa incercati sa supravietuiti si azi, la noi e cod ROSU! Sor-mea s-a trezit sa-mi zica ca e cald in casa si aerul nu e instalat( s-a facut reparatie in casa anul trecut si apoi ai mei au plecat si sormea numai acasa nu a stat) asa ca nu avea nevoie de aer! Vad cum fac

pup si fetelor va doresc un vant ma racoros.. (nici dupa ce trec masinile pe langa tine cu viteza nu mai vine un suflu de aer)

pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

sarbatoritilor acestei zile!

Si...sa va aratam ce facem noi la bunici:

www.dropshots.com/day.php?userid=239028&cdate=20070717&ctime=143636" target="_blank">Asa fac eu baita (film)
www.youtube.com/watch?v=mMIglwFs7Fs" target="_blank">asa ma joc eu(film)
www.dropshots.com/day.php?userid=239028&cdate=20070715&ctime=173309" target="_blank">Ia uite si la curca asta..
www.dropshots.com/day.php?userid=239028&cdate=20070719&ctime=184756" target="_blank">ii probez "ia" lu` mami de cand era la gradinita,
www.dropshots.com/day.php?userid=239028&cdate=20070721&ctime=162809" target="_blank">Iote ce am gasit eu..,
www.dropshots.com/day.php?userid=239028&cdate=20070722&ctime=105704" target="_blank">o floare intre flori,
www.dropshots.com/day.php?userid=239028&cdate=20070722&ctime=121456" target="_blank">Asta e toamna?,
www.dropshots.com/day.php?userid=239028&cdate=20070722&ctime=121456" target="_blank">Vleti o flunza de la mine?,
www.dropshots.com/day.php?userid=239028&cdate=20070722&ctime=152111" target="_blank">tzunt smechel tzi ma mai fac

Cine gaseste diferentele intre poza www.dropshots.com/day.php?userid=239028&cdate=20070723&ctime=122347" target="_blank">asta si pozele astea www.dropshots.com/day.php?userid=239028&cdate=20070724&ctime=084249" target="_blank">1 si www.dropshots.com/day.php?userid=239028&cdate=20070724&ctime=084240" target="_blank">2?

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

Eu asa fac, voi nu trebuie sa faceti ca mine

www.sonia.as.ro" target="_blank">Ajut-o pe Sonia sa poata trai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

katy baiat mare are mama!!! dar cu parul... mama ce lung era! fatooo cum il suportai? ca eu am admiratie pentru par lung dar nu am avut rabdare nici cu alea 3 fire scurte ale mele!!! mie imi place mai mult ala scurt, adica cum iti sta cu parul scurtat - ca e mai comod, cred, iar eu sant o comoda si o practica, de asta nu port fuste!!!

pup si data asta chiar plec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maryela spune:

Katy te-ai tuns????????

Vai ce dulce e Anelin cu iea ta!! Chiar a fost a ta?

Eli ce inseamna ce scrie sub tine( pardon sub numele tau) ...

Fetele n-o mai strigati pe Catalina ca ea o fi la racoare. Io parca asa am inteles ca se gandesc sa se intoarca marti.

Marilena si www.flickr.com/photos/mamicile_ianfebr2007/sets/72157600638802615/" target="_blank">cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL ( 24 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

hehe,

am revenit mai repede decat preconizam,caci domnisoara doarme bustean,am tras-o de manute,de picioruse,nimic...o mai las jumatate de ora.

katena ca stiam eu de ce am popcornul langa mine,taman bine sa ma uit la filmul serial cu anelinna ca l-am vazut si eu cu suzeta,parca nu l-am mai vazut pana acum cu suzi?!?imi place de el ca se tine asa tapan in poponet,bravo!!!
ce faina e piscinuta!eu am ochit o chestie misto,au la metro,e o piscinuta gonflabila cu 2 nivele,cu tobogan si altele.vara viitoare facem un "pool party"!!!

of,tunsesi pleata aia superba...dar iti sade bine si -asa,pari mai matura

e frumos la valcea din ce vad in poze...of...m-am saturat de ligheanul asta de oras!

s-a trezit bibiloiul ,ma duc sa o alimentez!

www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">filmulete cu fetita mica in burtica //www.desprecopii.com/info.asp?id=1080" target="_blank">Nasterea unei stele//

Mergi la inceput

liudo de ce bagi fata in boscheti?eu o schimb "la vedere",pe banca,fie in carut,pun ceva sub ea si purced la operatiune.consum o jumatate de pachet de servetele umede,e drept,imi lipseste chiuveta de acasa.ma gandeam sa o spal la cismea,oare s-o supara cineva???.
odata au venit doi baietei cand o schimbam si se tot uitau ei ce se uitau,pana cand le-a venit un damf de au zbughit-o rapid.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

Buna dimineata mamici si bebici!
Cam tarziu ce-i drept, dar caldura asta ne-a luat inclusiv netu'

Apropos de piscinute, am luat si noi una de la Plus cu doar 20 lei, nu este foarte mare, insa vara asta ne incurcam cu ea..

Kate superbe poze! Pare a fi tare bine si racoare acolo la voi..

Liuda felicitari pt dintisor! Vad ca multi dintre bebei nu prezinta nici un fel de simtom la iesirea dintisorilor. Doamne ajuta sa fie si la noi la fel..desi...cu norocu' nostru n-as zice

Furnicusa parerea mea este sa nu-ti faci probleme. Dupa cate am vazut, majoritatea bebeilor au trecut prin aceasta faza odata cu inceperea diversificarii. Multa rabdare iti doresc si perseverenta, noi am depasit aceasta perioada (sper), care de altfel a durat o luna si jum.

Ivona condoleante pt socrul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Sper ca nu va faceati iluzii ca am disparut, atata doar ca ieri mi-a decedat antena de la net iar azi, spre imensa mea surprindere (ca ma asteptam sa dureze reparatia vreo doua saptamani) mi-au inlocuit-o pe loc. Si asa dadea rateuri in ultima vreme!

Noi am facut ieri vaccinul de sase luni, cu o luna de intarziere ca luna trecuta n-au fost destui copilasi si nu le-au dat vaccinurile. Am piuit in momentul intepaturii, apoi ne-am plimbat voiosi prin oras, doar ca seara si azi noapte David a facut febra. La patru dimineata m-a trezit si era caldut bine, i-am bagat un paracetamol la fundic, fiindca el in mod obisnuit are temperatura sub 37, iar azi noapte era 38. Doamna doctor a zis ca gingiile le are inflamate, asa ca o asteptam si noi pe Zana Maseluta.

Azi am reluat si gimnastica, i-au mutat intr-un loc si mai groaznic decat cel dinainte, cu un coridor si mai mic unde nu prea poti respira. Proasta inspiratie sa mergem pe caldurile astea, dar e chiar langa Atlas, asa ca ma gandeam ca impusc doi iepuri deodata.

Pe mine sa ma scuzati ca nu postez meniul lui David, nu vreau sa va paleasca invidia ca facem atata economie la mancare. LIUDA, i-am luat si eu Vi-sol, de azi ii dau, scri ca e indicat si in perioada de iesire a dintilor.

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia sa traiasca!
cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

IVONA, condoleante, Dumnezeu sa-l odihneasca pe socrul tau.

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia sa traiasca!
cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput