Stelute de ianuarie - februarie 2007 (43)
Raspunsuri - Pagina 10
pitilache spune:
Ivona1977 condoleante pentru socrul tau! Dumnezeu sa-l odihneasca-n pace!
Mamina de
Isabella (5 februarie 2007) si
Sebastian (12 august 1999)
Ivona1977 spune:
Multumesc Pitilache. Nu a fost un soc. era bolnav de mult. Dar sotul meu a pierdut un parinte si asta nu se poate inlocui cu nimic.
Ivona si Ella 12 ianuarie 2007
www.dropshots.com/new.php?userid=309787&cdate=20070701&cimg=11" target="_blank">Poze noi
Poze botez
Maryela spune:
Ivona condoleante!
Marybell sa-ti creasca mare piticul! Stai tu linistita ca fara dintisori nu ramane el. Odata si odata tot trebuie sa apara...
Delfinuta, pai el saracutul nu a prea avut simtome. A mai fost marait din cand in cand, dar atat. Lili mi-a zis ca un coltisor ca sa iasa are nevoie de vreo saptamana. Iti dai seama ca eu n-am stiut nimic. Ieri l-am vazut direct iesit. Mama denaturata, ce mai....![]()
Multumim fetelor pentru felicitarile pentru dintzos..:D...
La multi ani( luni) pentru :
Alex-Arianna de Messa
Rares Cristian de Crisotexa
Rahela Daria de Cleopiciu
Letitia-Ioana de Terbitza
Ariana-Iulia de Ari-ela
si pentru Minunea mea frumoasa, Mihnea- Gabriel!
Va pup dulce si ma duc sa imbrac sarbatoritul si sa iesim afara ca dca nu iesim acu....azi o sa fie cuptor...cu 57 de grade.
Aveti grija de voi si de bebei!
Marilena si www.flickr.com/photos/mamicile_ianfebr2007/sets/72157600638802615/" target="_blank">cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL ( 24 ianuarie 2007)
dianamizzi spune:
neata fetele!
DACONST - ca m-ai intrebat de infectia asta... cica nu se stie de la ce se face. eu l-am intrebat pe doctor si a zis ca .... HAPPENS. se poate de la rosu in gat netratat bine. se poate de la o alta experienta cu rosu in gat cand s-a coborat ceva la rinichi. noi asta investigam acum. sa vedem ce fel de infectie e. e o forma foarte usoara de aia cica -ar putea sa fi revenit de la ceva mai vechi. a mai fcut ea odata asta. deci dupa tratament cu augmentin facem alte analize la pipi apoi eco.
eu toata copilaria mea am avut rahaturi din astea de infectii urinare. asa una dupa alta. si mi-au trecut de tot acum 3 ani cand m-am mutat aici. o fi de la aer.
DESPRE FENICUL - fetelor nu puneti plicu de fenicul in oala ca iese naspa sigur! ce voua va place fiertura de fenicul.bleah![]()
sa va zic eu cum folosesc asta: pun la cartofi ori la aburi. ori la cuptor. cateva SEMINTE , doar cateva ca e gust foarte puternic. eu pun la abur un strat de ceapa feliata , apoi un strat de cartof feliati si intre ele si pe deasupra presar cateva seminte de fenicul. si iese super bun. si la cuptor la fel in straturi cu seminte intre. acolo si un pic de ulei deasupra. si asta mancam ca garnitura la peste sau la porc. la altceva nu asociez gustul. daca incercati la broccoli sau conopisa sa puneti asa doar un pic sa vedeti gustul.
IVONA- condoleante !
eu ies cu asta afara ca se face iar canicula... mai vorbim mai tarziu.
eli1977 spune:
neata si
LA MULTI ANI 

Alex-Arianna de Messa
Rares Cristian de Crisotexa
Rahela Daria de Cleopiciu
Letitia-Ioana de Terbitza
Ariana-Iulia de Ari-ela
Mihnea- Gabrielde Maryela si felicitari pt dintisor!
Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
taina botezului
eli1977 spune:
Condoleante, Ivona, pt socru, Dumnezeu sa-l odihneasca!
pisoiul meu drag
taina botezului
eli1977 spune:
maama, azi chiar ne topim..
de ieri am infiintat un nou sistem pt Andrei.pun aerul din sufragerie pe 25-27grade, il setez sa bata doar sus si pe beb il pun pe un cearsaf, jos, pe covor, sa se rostogoleasca si sa mearga cat vrea..se joaca jos cu toate jucariile,cand nu poate sa ajunga la ceva strange picioarele sub el, ridica poponul si se arunca , pana ajunge la jucarie..se rostogoleste pe toate partile, pana adoarme..nu-mi mai transpira copilul, in sfarsit.
Shine, nu stiu decat de micii campioni..cum a fost la mare?
pisoiul meu drag
taina botezului
kateryna spune:
Sal`tare. Noi tot pe meleaguri valcene suntem. Mai stam vreo 2 sapt ca e mai bine aici ca in Buc. Macar avem "doar" cod portocaliu. Ieri am avut vreo 42 de grade si alaltaieri vreo 40, dar seara e asa de bine...Cred ca e diferenta de vreo 20-25 de grade intre zi si noapte. Vreau sa va zic ca ma uitam la paduri si parca vine toamna. Au devenit multicolore si pe jos se asterne deja un strat de frunze uscate...
In rest noi suntem bine..continuam diversificarea.
Sa va zicem si noi cam ce papam:
Ora 8:00 Lapte de mami din tzatze fara gradatii
ora 11:00 Piureu de fructe (azi o sa fie piersica+pepene rosu+pepene galben+mar) ~200 ml
ora 15:00 Piureu de legume (azi dovlecel, patrunjel, pastarnac, telina, ardei gras, rosie, ceapa, cartof) 200-250 ml
ora 18:00 Cereale cu lapte ~200-220 ml
Ora 21:00 Lapte de mami din tzatze fara gradatii
Mai avem si noaptea cateva treziri ca sa bem niste laptic, da alea nu mai conteaza.:))
quote:
Originally posted by gabriela_s
am spus ce am patit cu "primii pasi",a doua zi mi-a iesit roata din [red]dreapta spate,nu era prinsa cu nici un fel de surub,are un arc acolo doar de fason.ce sa mai spun...jale!pana acum eram multumita de produsele lor,se pare ca la curicioare au dat-o in bara,sau am avut eu ghinion
Ai avut tu ghinion.
Noi l-am testat pana acum si in bucuresti pe drumuri naspa, si pe aici pe la munte prin gropane si dealuri si vreau sa zic ca sunt incantata de el. Lili, scumpa mea nu te evit. Pur si simplu eram convinsa ca ti l-am aratat. Scuze...Eu am carutul de care zici tu de la Primii Pasi.O sa pun si poze.
Maryela felicitari lui Mihnea pentru primul dintisor!!!
Mai citesc si revin.
P.S. ca sa nu uit. Vrea careva o fripura de cocos si gaina?
Kateryna si
Anelin-George (7 ian 2007)
Eu asa fac, voi nu trebuie sa faceti ca mine
kateryna spune:
quote:
Originally posted by katerynaquote:
Originally posted by Daconst
Mariyela,felicitari lui Mihnea pentru dintisor!
Vroiam sa va spun ca a aparut si dintisorul nr 4 la noi si mai sunt inca 2 gata sa sparga tot sus.Deci va avea curand 6 dinti.
Ma bucur ca nu a facut urat deloc,doar maraieli din cind in cind.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank">Lucas Paul
(18.01.07)
Felicitari ptr dintisorul nr 4. Inca putin si ne ajungeti
Liuda, felicitari si voua ptr dintisor.
Ivona, condoleante.Kateryna si
Eu asa fac, voi nu trebuie sa faceti ca minewww.sonia.as.ro" target="_blank">Ajut-o pe Sonia sa poata trai
Kateryna si
Eu asa fac, voi nu trebuie sa faceti ca mine
ylilimic spune:
Neata la fete incinse! de soare binenteles, la ce v-ati gandit?
Ivona - condoleante pentru socrul tau. Stiu ca iti era dor de teii din Copou, dar parca nu chiar sub motivul asta trebuia sa vii
I-am transmis un SMS Cistinei, acum sa vedem daca va si intalniti.
Sarbatoritilor de ieri si azi! ca io vesnic uit sa spun
mary(bell) - zici ca de la tantari, ai?
Sa iti zic "stiam eu?"
Catalina - treci de semneaza condica, altfel te pun absent si te declar rapita de vreun vampir la castelul Bran
furnicusa - bebeii doar in primele 3 luni iau asa mult in greutate, in rest mai subti asa, cca 3-4-500 gr. Daca nu a scazut, atunci Raisa e f bine, las-o in pace. Cat despre legume, tot asa, mai ai de asteptat pana papa mai mult. Daca o fi si vreo sclifosita
cum am vazut pe la noi
RABDARE SI NERVI DE OTEL iti doresc!
plange bb ...revin
Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete /www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2