Stelute de ianuarie - februarie 2007 (43)
Raspunsuri - Pagina 9
Shine spune:
salut gagici.
nu am apucat sa citesc nika
am nevoie de ajutor.
stiti cumva pe cineva care face inot/gimnastica/masaj cu bebei mici, in jur de 1 an.
in afara de micii campioni(care intre noi fie vorba au niste preturi cam restrictive)
nu stiu ce sa va mai zic. nu am cuvinte.
ii multumesc lui Dumnezeu ca am un copil sanatos.
e fara noima mesajul asta....
dati-mi pm daca ma puteti ajuta cu o info.
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului
delfinuta spune:
Pitilache ai dreptate, la plimbare si erik doarme mai mult ca acasa. Isabella este o frumoasa...si mor cand o vad stand in funduletz...cum ziceam...noi mai avem de lucrat la asta..
furnicusa spune:
Buna seara mamicilor,
Va tot urmaresc si raspund cu intarziere la apelul facut de Catalina capitolul trecut.
Multe ganduri bune pentru Alinatxa, in doresc sa treaca cu bine peste tragedia care le-a lovit si sa reuseasca in tot ce si-a propus. Este greu sa te ridici si sa mergi mai departe dupa o astfel de lovitura, de aceea o admir pentru ca lupta in continuare si sunt convinsa ca la un moment dat acest efort imens ii va fi rasplatit.
Bebelina mea a implinit ieri 5 lunisoare, insa de ceva vreme a inceput in mod inexplicabil sa manance foarte prost, aproape scandal la fiecare masa, initial la masa de seara, iar mai nou la fiecare masa. Mananca in jur de 500 ml lapte pe zi (in conditiile in care inainte manca 780 - 800 ml) si de 10 zile am inceput diversificarea cu supa de legume, din care nu vrea insa mai mult de 80 ml ... Am vazut ca mai sunt mamici cu probleme de mancare si vroiam sa le intreb daca tot asa s-au manifestat bebeii. Doctorita imi spune sa o las in pace, insa deja mi se pare ca a trecut cam mult timp. Este adevarat ca pana acum nu a pierdut in greutate, insa in ultima luna a luat doar 390 gr, in timp ce in primele 3 luni a luat in jur de 800 - 900 de gr.
Am tot zis ca ma invrednicesc sa pun poze, dar inca nu am timp sa ma dumiresc cum se face treaba, promit ca ma voi ocupa. In schimb, ma uit la toate pozicile si am vazut ce mari si frumoase au crescut toate stelutele, sunt deja copii in toata regula.
Mai vroiam sa va spun ca am citit povestea Soniei care m-a impresionat foarte mult si ma rog ca Dumnezeu sa ii dea puterea sa reziste si sa fie operata cu succes. Am postat un link cu trimitere directa pe siteul sotului meu www.onlinesport.ro, este unul dintre cele mai mari siteuri de sport, cu 15.000 de vizitatori unici pe zi. Eu sper ca povestea Soniei sa ajunga la inimile cat mai multor romani si nu numai si sa se stranga fondurile necesare pentru operatie.
Va pup pe toate si mai revin.
Raluca si bebelina Raisa.
Daconst spune:
Seara buna fetele!
Incerc sa nu raman prea mult in urma ca am o gramada de treaba.
Multumesc de raspunsuri la toate.
O sa vad cum fac cu ultima masa,dar azi a avut nevoie de toate ca n-a dormit asa mult.
Messa,la noi a inceput sa miroase a acru cind vomita Lucas,ceea ce pina acum nu se intampla.Se poate sa fie acum reflux?Maine mergem la control si la vaccin si intreb dr,eventual sa vad in ce consta analiza la stomac ca parca nici nu l-as chinui.
Adela,insanatosire grabnica!
Criss,ma bucur ca ai mai scris.Poate ne mai pui si poze cu voi.
Lili,cind te aud ce povestesti de Matei,visez deja cu ochii deschisi ca asa va face si Lucas intr-o zi,doar ca e cam departe magazinul de noi si fara masina nu poate merge.
Ivona,frumoase pozele voastre!
Eli,sa-i transmiti bafta multa Alineitxa.Ii tinem pumnii stransi!
Mariyela,felicitari lui Mihnea pentru dintisor!
Vroiam sa va spun ca a aparut si dintisorul nr 4 la noi si mai sunt inca 2 gata sa sparga tot sus.Deci va avea curand 6 dinti.
Ma bucur ca nu a facut urat deloc,doar maraieli din cind in cind.
Nu mai stiu ce vroiam sa scriu,ca mi se inchid ochii.Deja m-am saturat de bagaje si pregatiri.Am obosit de numa.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank">
Lucas Paul(18.01.07)
marybell spune:
dragele mele
azi am sarbatorit
si noi 7 luni si am vazut ca nimeni nu ne-a felicitat si pe noi
ca am crescut asa de maricei
!!! nu-mi vine sa cred...
quote:
Originally posted by Messa
hahahha, pe soru-ta o cheama Alinaca pe mineeee!!!
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
Si aici sunt www.animalutze.com/images/messa/bebe/" target="_blank">pozele si filmuletzele noastre.
hahaha
alta coincidenta, da...Lily am vazut copilashii tai, imi plac tare mult, i-am dat lui Edy link-ul sa vada care poze de acolo, ii convin mai bine pentru ceea ce vrea sa faca
Eli sarumana pentru detalii, crede-ma, ca am scuturat, am spalat, am zugravit, am intors toata casa pe dos, saracii parintii mei nu fac decat sa susoteasca incet,
si tot nu am gasit nimic. eu asteptam sa gasesc vreun paianjen ditamai, ceva de genul asta dupa cum vedeam eu muscaturile alea de mari. oricum pana acum l-au vazut aici 3 doctori, si au aceeasi parere: muscaturi de tantari si alergie.Criss sa stii ca si Erik vrea sa stea deja in picioruse, ba chiar de multe ori cand vreau sa il asez sa stea in funduletz, protesteaza
Adela iar sunteti racite fetelor? sanatate multa va doresc.
Pitalache asteptam pozele
Maryela vroiam sa il felicit pe Mihnea, dragutzul de el pentru dintisor
le doresc sa creasca mari si sanatosi sarbatoritii
de azi 24,Alex-Arianna
de MessaMihnea-Gabriel
de Maryela Rares Cristian
de CrisotexaRahela Daria
de CleopiciuLetitia-Ioana
de TerbitzaAriana-Iulia
de Ari-elaMarybell
de
Erik (23.12.2006) si
Edy (22.06.1994)
poze bb varsta lui Erik
marybell spune:
mammaaaa DANUTZO, ma oftic
la voi in curand, 6 dintisori, si la noi nici unul...asteptam in continuare...
Marybell
de
Erik (23.12.2006) si
Edy (22.06.1994)
poze bb
varsta lui Erik
marybell spune:
Pitilache am vazut-o pe frumoasa de Isabella ce ochi mari si superbi are!
si ce palariutza de soare...ce manca ea acolo? cereale, cumva?![]()
Marybell
de
Erik (23.12.2006) si
Edy (22.06.1994)
poze bb
varsta lui Erik
marybell spune:
hai ca ma duc la somn, vad ca sunt singurica, pe aici
noapte buna, dragele mele, si mai vorbim maine 
Marybell
de
Erik (23.12.2006) si
Edy (22.06.1994)
poze bb
varsta lui Erik
pitilache spune:
Marybell sa-ti traisca puiutu!! La multi ani, chiar si cu intarziere!! Multumim si noi de aprecieri. Da, manca cereale Isabella, prima masa de orez! Daca ar auzi frate-sau care nici nu pune limba pe asa ceva...
Daconst Spor la bagaje!
Va pup si eu!
Mamina de
Isabella (5 februarie 2007) si
Sebastian (12 august 1999)
Ivona1977 spune:
Maribell sa creasca mare Erik!
Multumesc fetele ca ne-ati vazut pozicile. Eu maine plec in romania ca a murit socrul meu. Criss daca mai esti pe aici trimite-i un PM cu nr tau de tel, poate ne intalnim in Iasi.
la fete
Ivona si Ella 12 ianuarie 2007
www.dropshots.com/new.php?userid=309787&cdate=20070701&cimg=11" target="_blank">Poze noi
Poze botez