Stelute de ianuarie - februarie 2007 (43)
Raspunsuri - Pagina 13
cristiana70 spune:
DELFINUTA, cum mama saraciei a facut Nike pipi in pat, ca e baiat mare? Nu ca m-as da mare psiholoaga de animale, dar cand un caine adult face asa ceva, comunica o nemultumire stapanilor. Ai mei aveau o catea ogar afghan pe care au suparat-o cu ceva, ca facea in fiecare zi pipi in casa la ei, iar cand o duceam la mine statea si cate o jumatate de zi inchisa si nu facea un strop. Si afghanii sunt animale cu personalitate.
Iti tin pumnii sa nu va fi ramas mica husa de la saltea, eu am facut odata o astfel de operatiune si a mers, dar e al naibii de greu de tras la loc.
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia sa traiasca!
cristina mamica de
David (21.12.2006)
loremunteanu spune:
Salutare mamici!
La mai multe lunisoare la bebici!
Felicitari de dintisori!
Noi nu avem nici unul pana acum; gingiile il mananca, roade tot ce prinde... Nu mai are stare deloc, se suceste cand pe-o parte, cand pe alta, cand pe fata, cand pe burta si cand sta pe burta, se suceste, precum acele ceasornicului... Era sa ne inscriem si noi in clubul celor care au cazut din pat; am reusit sa ajung la timp la el; s-a intors pe burta, exact pe marginea patului....
Nu mai suportam caldura asta; in camera unde stam noi avem tot timpul 30-33grade si ziua si noaptea... cumplit...
Cu diversificarea incepe sa ne mearga.
Acum papam dimineata 100-120ml de nectar (suc de morcov+piure de mar) si o canita (din aia de la Nuby) de branza cu mar; e a treia zi cand nu mai vrea si lapte dupa... Acum, la pranz papa supita (doar zeama); maine vreau sa-i bag si morvocvelul, cum ziceti sa fac? Ii dau treptat, crescand cantitatea? Eu ma gandeam sa-i bag fiecare leguma la 3zile. M-am gandit bine? Ce ma sfatuiti?
Mai am o intrebare... Stiti cumva care e valoarea pensiei pe caz de boala? Cu aproximatie? In cazul meu e vb de cancer (nu eu, tata)... Poate stiti pe cineva care ia...
Poate imi raspunde careva... Va rog.
Va pupic!

Loredana
Roni-Cristian
08.02.2007 
Poze Roni www.flickr.com/photos/8401629@N06/" target="_blank">aici
Poze mami www.flickr.com/photos/9549359@N04/" target="_blank">aici
Daconst spune:
Salutare fatele,apuc si eu sa va citesc in liniste ca azi iar pe drumuri am fost.
Am fost si noi la controlul de 6 luni si la vaccin.Lucas are 8,800kg si 71cm.Deci am pus 400g luna asta si nu am sarit de 9kg.![]()
A facut febra de la vaccin si doctorita a spus ca e bine ca face pentru ca asta e semn ca organismul lui lupta.Deci e ok.
Ivona,condoleante!
Messa,ne luam de mana ca si eu am uitat de ziua lui fi-miu.
Mey,da voi nu aveati dintisori?Sau ce tin eu minte?
Eli,al meu sta de mult pe jos si e sigur ca nu mai cade macar.
La fel ocheste si el o jucarie si se concentreaza cum s-o ajunga si se pune in patru labe si incearca sa se arunce.Faza dura e ca el merge in spate cind e prea concentrat si se indeparteaza mai tare,dupa care incepe sa plinga.
Liudo,inca nu stiu ce nr de Ro o sa am,ca-mi iau cartela cind ajung in tara.Dar o sa te sun si ti-l dau,stai linistita ca nu scapi.
Am intrebat dr de vaccinul contra varicelei si ea personal nu-l recomanda.E de parere ca mai bine sa faca boala mai ales cind e mic daca se poate.Oricum cica vaccinul nu se stie sigur cit timp are efect,3 sau 4 ani si poti sa faci varicela oricum daca e.Deci la noi e clara,nu-l facem.
Felicitari pentru dintisor!
Azi s-a kakacit si Lucas afara si eram in parc,asa ca am pus paturica pe banca si am prestat fara probleme.![]()
Pitilache,v-am vazut pozele cu grasunica Izabella.Si ce pscina frumoasa aveti.E tot asa cald si la voi?
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank">
Lucas Paul(18.01.07)
Messa spune:
cristiana, am un coi, da' cred ca-i ratacit, nu e coi de bajet, ca rushii venira cu 3 legiuni...
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
Si aici sunt www.animalutze.com/images/messa/bebe/" target="_blank">pozele si filmuletzele noastre.
Messa spune:
Dana, a mea a avut un puseu de dintishori, dar s-au oprit inainte de a sparge gingia... acum cred ca ies pe bune.
--------------------
Si aici sunt www.animalutze.com/images/messa/bebe/" target="_blank">pozele si filmuletzele noastre.
monu spune:
ola, va salutam repede ca mergem la nani. aici ploua, si e racoare. bb are la 6 luni si un pci 7 /500 kg. nu vrea legume decat de la borcanas. a inceput sa ia klacid pentru rosu in gat si acum tuseste. :((( in rest ok. va pupam si asteptam sa revenim acasa ca e mai bien acasa ca e a noastra. :)))
, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
cristiana70 spune:
Bey, MESSA, inseamna ca e unul de-al tau, ca tu esti cu dupa cum vad io!
Piticul asta incepe de seamana cu tac-su, mananca abia-abia de dimineata, dar seara linge tot biberonul, e adevarat, cu ochii pe televizor.
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia sa traiasca!
cristina mamica de
David (21.12.2006)
Messa spune:
D'a meu, clar! Cre'ca era acolo, undeva... nu l-a vazut nimenea, cu tot cu cezariana... cred ca e bine ascuns 
--------------------
Daconst spune:
Bey,auziti ce spun astia la tv ca cica la unele magazine se vinde doar cite 2 baxuri de apa de persoana.E adevarat???E criza de apa???
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank">
Lucas Paul(18.01.07)
eli1977 spune:
Dana, nu stiu cat se da(povestea asta imi aduce aminte cat stateam la coada pe timpul lui Ceausescu, sa iau o cutie, una singura, de margarina), dar pot sa te informez, dupa a doua zi de cautari de apa plata Izvorul Alb, de care ii dau lui Andrei,ca rafturile sunt goaaale.am luat la rand Carefour, Cora, Gima, cateva magazine mai mici..nika, de nici un fel, nici de jumatate de litru macar!maine merge al meu la un depozit, sa ne asiguram..ca pe timpul lui Ceausescu, luam pe sub mana..
ei, probabil ca daca revin temperaturile mai umane, va reveni pe rafturi si apa..
pupici noilor nostri dintosi!!!noi....
nimic la orizont!
hai ca va pup, noapte buna
Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
taina botezului