PIERSICUTZE de iul-aug.2006 (51) - 1 anisor!-LMA
Raspunsuri - Pagina 30
SARILLA spune:
Tweety
bine ai revenit!
Ce biiine ca vii la maaaare...de abia astept sa ne vedem...cat stai?
Bravo pentru intarcat! Ma bucur ca printesa doarme acum neintrerupt...e mai bine pentru amandoua...
Lucians nu e mah baietica...e o fetita tunsulica si frumusica...
Larissa
super ca vii si tu la mare...o punem de-o gasca! Iti dau PM cu numarul meu.
Cristina_Ioana esti super bucata, frate!Ia las-o tu mai moale cu pozele astea in fundu' gol...ca iar m-apuca depresia in stadiu final si incerc fara rezultat sa imi gasesc si eu calitatile alea care compenseaza fizicul "meserias"...Pune si tu poze de la schi...![]()
A! Si cum ai facut de l-ai invatat pe domnu' sa faca la olita?Adica...step by step I mean...zi tot...
Bai ce analize faceti voi,mah?Ce scrisoare?Lamuriti si provincia...
SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic 
www.dropshots.com/SARILLA" target="_blank">FILME,POZE,COMENTARII
Cum a inceput totul
You don't need eyes to see, you need vision...
maryion spune:

1 anisor
Elena Maria, fetita lui Mihaelagrosan
Maria Veronica, fetita lui danivero

LA MULTI ANI! Cinta

Mary mamica lui
Darius-Theodor (14.07.2006)
maryion spune:
Lucians frumoase poze! Frumoasa "baietzica" 
Sarilla cred ca este vorba de programul national emis de Ministerul Sanatatii. Si lui Darius i-au trimis plic acasa. Fiecare o sa primim, dar findca programul inceput cu luna iulie. Cei nascuti din ian-iunie primesc in 2008.
Mary mamica lui
Cristina_Ioana spune:
Neata la gagici!
Larisa fata, fimiu le cam ciupeste, asa ca cre' ca se descurca el cu fiita batausa 
Sarilla iubito, stai ashea sa vina zapada si bag cu placere si niste poze de la schi, ca nu am schiat de 2 ani si sunt cam 'hamesita' pe tema asta. Pupam fata tare 
Pai cu olita l-am invatat asa: l-am pus nitzel in fiecare zi, chiar daca statea la misto si nu facea nimic, ne jucam cat statea acolo si incet-incet stand acolo a inceput sa faca...ma scremeam cu el acolo de sotzu' zicea ca poate fac io mai intai pe covor ![]()
Andreeeo, pai am lamurit-o domn'le cu Lolec si Bolec, da'io cine sunt? ha? 
Tweety iubito, recunosc ca plesnesc de invidie cu Clara ta care doarme dusa toata noaptea
Un pup mare lu' ma-sa totusi ca e de treaba 
Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)
http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1
Cristina_Ioana spune:
Gabitzo, un pup mare si tie cu sar'na pentru compliment 

Ramoon spune:
'neata!
bai dar chiar k ma enervati cum aratati! si cristina dar nci cu lucians nu mi-e rusine
si mai are si 2! si larissa e gagica! felicitari fetelor!
noi am avut iar o noapte
de-mi vine s-o bat pe fimea! a avut 2 luni cu nopti din astea, trezit si din ora in ora, apoi vreo 3-4 nopti dormea mai bine k au iesit 2maselute, dar acum iar a inceput 

felicitari piersicutelor care fac nani noaptea!
si lui Luca k stie ce se face cu olita! eu am pus-o pe Timeea pe la 9 luni si a facut si un kk si un pisu si apoi m-am lasat pe tanjala. o sa incep s-o pun din nou...
www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea
Ramona si Timeea (04.08)
Ramoon spune:
fetele, dar ce fel de analize se fac? toate?
www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea
Ramona si Timeea (04.08)
nicolica spune:
Salutare mame dragi!
Tocmai am reusit sa citesc din urma si m-am uitat la piersicuti si piersicute superbe, ce mai...!!
Cristina-Ioana ma alaturi si eu "suporterilor" tai, arati grozav si ai o frumusete creata
lui Lucu'. Vom pune si noi in practica technica voastra cu olitza!
Geni, Ramoon si Mamanati, sunt tare dragalasele siluetele voastre, Antonia, Timeea si Camelia. Adevarate domnisoare

Tweety, felicitari Clarei pentru somnul neintrerupt. Asa cum zici, dupa intarcat si Philip a dormit fara intreruperi, nu zilnic dar foarte, foarte des.
Lucians, dar si tu mama arati super! Ce mai , are cu ce se mandri tati!
E grozava poaza cum dorm Andrei si Daria impreuna.
La multi ani sanatosi si voiosi piersicutelor ce au mai implinit 1 Anisor!
Piersicoiul Philip
www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">iulie
Cristina_Ioana spune:
Ramona, pupam fata si imi pare rau pentru noptile tale albe, te inteleg perfect
Cu olitza trebuie insistat, ca nici Luca nu a stat din prima...
Nicolica si fetele, va multumesc mult ca sunt dragute, chiar e bine sa stii uneori ca ai 'suporteri' prin asta intelegand prietene, ca tare bine e sa stii ca ai pe cineva la care sa te versi cu bune si rele 
maryion spune:
Vad ca vorbiti de olita.
Si Darius face kk la olita de vreo 3 ori pe zi. Cu pipi nu prea ne descurcam la olita, decat asa cateodata.
Deci in concluzie tot vreo 6 scutece pe zi schimbam.
Cristina Ioana spunea ca incetul cu incetul va renunta la scutece, dar noi inca nu cred. Nu stiu cum sa fac!
Mary mamica lui