PIERSICUTZE de iul-aug.2006 (51) - 1 anisor!-LMA
Raspunsuri - Pagina 29
andreea25 spune:
quote:multumesc geliza
Originally posted by geliza
Ramoon, super poze....ce printesica dragutica cu rochite.....aaaa, si vezi ca noi suntem cea mai cea silueta, daaaa? te rog, avem 7700 g si 75 cmandreea, eu nu-i masor caloriile Ilincai si nici n-am idee cam cate ar trebui sa pape, in schimb pediatra aia mi-a calculat cantitatea...aduna tot, de ex 100 ml lapte+100g iaurt+120 g fructe...etc...si per total ii iesea cam 780-800 g...de cand mi-a indicat meniul (de fapt programul) Ilincai ii iese cam 850-900, chiar 920 cateodata....nu stiu daca e concludent....vom vedea
aaa, si andreea, pt variatiune si eu ii dau ilincai de2-3 ori/ sapt borcanelEliza, Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)
www.flickr.com/photos/12803220@N00/sets/72157600616821266/" target="_blank">Antalya 2007
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
.iti dai seama ca nici io nu i numar caloriile doar sa stau eu linistita ca dintr un borcanel de 250 g isi ia tot ce trebuie si nu tre' sa suplimentez eu ceva.azi i am facut ciorbita de perisoare si am incercat,din nou sa i dau pasat cu furculitza.neeee nici o sansa
bai cristinico pai io parca intelesesem ca lolec si bolec sunt crissa si larissa ? cred ca ma cam duk pe copca

hai concediu placut si felicitari ptr Lucu cu olitza

map sanatate multa lui Robertandreea25 mami de ariana-irina
(04.08.2006)
www.flickr.com/photos/9544071@N07/" target="_blank">Pozici iunie-iulie
www.flickr.com/photos/9544071@N07/1026056111" target="_blank">Turta Ariana/1 AN
andreea25 spune:
am uitat sa va zic ca am primit scrisoare de la guvern nene sa faca Ariana -Irina analize gratuite...
andreea25 mami de ariana-irina
(04.08.2006)
larissa_79 spune:
da' mai andreea eu si crissa eram lolec si bolec..cristina ne botezase. Pe atunci vb mult de tot..n-spe mesaje pe zi.
Pe mine ma amuza tare cand imi aduc aminte faza cu lolec si bolec...asta ptr ca in faculta prietenul unei colege de camera ii botezase ei sanii asa: lolec si bolec. Imagine!
Si Alexia a primit scrisoarea in iulie..noroc ca nu a fost cu predare personala pe baza de semnatura!
Larisa
si Alexia
(13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!
Tweety7 spune:
Salutare la toata lumea! La multi ani voinici si voiosi la pitici!
Imi pare nespus de rau ca nu reusesc sa scriu mai des, dar asta-i situatia cu zvapaiata mea. De sambata nu-i mai dau san. Avem 4 zile de abstinenta si ne e ceva mai bine. Primele doua nopti au fost criminale, urmatoarele doua ceva mai lejere. M-am decis s-o intarc, fiindca nici nu manca bine, nici nu lua in greutate corespunzator, noptile se trezea foarte des, facea otite si era complet dependenta de mine. Vreau sa va spun ca deja papa muuult mai bine, doar ca in continuare nu accepta laptele (de nici un fel). In schimb mananca mult iaurt si eu cred ca se compenseaza. In rest, mergem, stalcim cateva cuvintele, intelegem destule si dam pupici asemenea oamenilor mari - s-a dus vremea balutelor.
Miha si mie mi-e dor de tine, puiule. Chiar m-am bucurat mult sa mai citesc despre voi. Poate reusesti sa mai intri sa ne mai spui de Luca cel rapidist cu ras molipsitor. 
Consi iar n-am mai vorbit de-o gramada de timp. Miss u too, girl!!!
Sarillico nu disparui, bre, doar ca mi-e aproape imposibil sa stau la calculator peste zi. Mai prind si eu momente cum e asta, dar rarut tare. Vezi ca pe 13 ajung la mare. Te sun sa ne vedem, ca-s super nerabdatoare sa-ti vad fatzuca live. Iar despre Razvan, nu mai zic ce-o sa-i pateasca obrajorii si nasucul.
Va tuc pe amandoi si ne vedem in curand.
Cristina
Esti mortala!!! Uite pentru tine si puiu tau cel carliontat si dulce
Asa pe ambii obraji si apasat apasat. ![]()
Map sanatate multa la nazdravan. Astept cu nerabdare poza cu ochelarii de soare.
Aaaaaaaa si vroiam sa va mai zic ca am vazut toate pozicile si ca suntem o gasca de mumosi si mumoase (nu ca nu se stia deja)
www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei
Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!
Genie spune:
Salutare tuturor piersicutelor si mamicilor de piesicute!
Am citit ca aveti probleme cu mancatul, si fii-mea face figuri la manacre. Cred c ca deja se contureaza primele trasaturi ale personalitatii, asa cum scia si cineva mai devreme. Deci multa rabdare tuturor!
Pun si eu cateva poze de la ziua Antoniei
www.dropshots.com/antonia25
Genie si
Antonia
Cristina_Ioana spune:
Andreea, se pare ca eu ma duc pe copca, nu tu, ca eu le-am botezat-eu am uitat care e cine...
bine domn'le si io cine sunt atuncia, ha?
Lariso mama, mistoaca fiita, si Luca a zambit poznas, asa ca putem sa incercam o incuscreala , poate dormim si noi fro 2 nopti adunate 
Map iubito, ti-l trimit si asa fara bagaj facut la o adica ![]()
Si pe Luca il mai apuca plecatu' prin casa in kuru' gol dar stii cum fac? Cand il pun pe oala il pun la tv, se mai uita la o reclama acolo, ii mai pun la indemana o telecomanda sau ceva sa demonteze el si gata, sta cuminte...
Tweety, stai ca m-am emotionat
pup fata tare 
Nu mai stiu cine zicea de calculat calorii la papa, eu nu am calculat niciodata nimic, Luca papa de nu se poate...cu toata lumea care se aseaza la masa ar manca...in Rhodos manca la restaurant cu noi, adevarul e ca aveau si mancare ff misto acolo...are si zile cand nu prea are kef de papa sau de anumite alimente si atunci il las in pace, dar in general papa cam de toate
Din motive de varsta am uitat cine intreba unde mergem la mare...stam in Mamaia la o vila, mergem mai multi...stam 10 zile, mai mult eu cu bona si Luca, restul care muncesc si cu tati mai vin in Buc o tura sa presteze 
Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)
http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1
larissa_79 spune:
Andra si Sarilla, si eu vin la mare pe 16 august. O sa stau in Eforie Nord. Poate ne vedem ...eu tare as vrea sa va cunosc. Lasati si voi telefoanele pe PM ca sa ne gasim cumva. Noi o sa stam pana pe 22 august. Mai vine cineva la mare?
Andra, sa nu mai absentezi draguta!
Cristino, ne incuscrim cum sa nu...doar ca Alexia e cam batausa!
Ce zici Lucule, faci fata?
Larisa
si Alexia
(13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!
andreea25 spune:
bei nene deci ne am lamurit da,cu lolec si bolec ?
oricum frumoase vremuri,hehehe
genie mai ,mai ce fetita mumoasa avem ,o dulceatza 
tweety bine ai revenit .mai intra si tu din cand in cand sa ne dai un semn
andreea25 mami de ariana-irina
(04.08.2006)
lucians spune:
Salutare!
Vazui niste gagici p-aici,mama,mama...

Cristina_Ioana,esti mortala...atat tu cat si your husband,vorba Larisei...dar sa nu-l uitam si pe fi-tu caruia ii pupam falcutzele cele grase. 
Andreea,fi-ta inca nu e baietika ma.Uite ce baietika adevarat am io acasa.
Geliza,Nicolica,gabi1,andreea,
Mai vazui multe piersicutze mumoase:cucuietele Gelizei,dulcica Antonia a lui Genie si Timeea a Ramonei.
Consi,rezolvai problema si iata c-am pus ceva poze...Astea-s mai recente,decat astea'lalte
Imi facui temele constiincios,nu lasai nimik omis...si acum,tsust la 
Va doresc numai bine si distractie la maxim! 

Gabitza
cu
Daria(14 iul'06)si
Andrei(28 dec'96)
11-12 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
Tweety7 spune:
Fetelor ia ghiciti cine a dormit toata noaptea neintoarsa. Ei bine DA, CLARA. Asta a fost prima mea noapte dormita fara intreruperi.
Asa ca, draga Larisa asta-i solutia pentru un somn linistit noaptea: intarcatul. In plus, o sa vezi ca-ti va manca mult mai bine.
Andreea

www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei
Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!