PIERSICUTZE de iul-aug.2006 (51) - 1 anisor!-LMA
Raspunsuri - Pagina 28
maryion spune:

1 anisor
Maria Alexia, fetita lui Martta
Maria Theodora, fetita lui Iulenca

Mary mamica lui
Darius-Theodor (14.07.2006)
andreea25 spune:
LA multi ani Maria Alexia & Maria Theodora !
cristina_ioana arati super! frumoase poze,frumoasa familie
ramoon e o scumpika Timeea,pupici de la noi ptr printzesica silueta 
crissa71 cum sa nu te mai tinem minte? eu mereu imi amintesc cum va zicea cristina_ioana,tie si larissei,lolec si bolec ,atunci cand eram la odisee
.
fetele ,intreb si eu,da' sa nu ziceti ca sunt
...eu la pranz ii mai dau borcanel si ma tot uitam sa vad cate kcal are ,cate grame de proteine etc.
cate kcal ar trebui sa pape copii la varsta de 1 an? intreb ca poate nu i dau destula carne( proteine).andreea25 mami de ariana-irina
(04.08.2006)
www.flickr.com/photos/9544071@N07/" target="_blank">Pozici iunie-iulie
www.flickr.com/photos/9544071@N07/1026056111" target="_blank">Turta Ariana/1 AN
larissa_79 spune:
Noi azi de dim am facut vaccinul. A miorlait putin si gata. Are 10 kg si 78 de cm, e ok. Cat despre mancare dr a zis sa o las in pace...mananca cand vrea si cat vrea...se pare ca e incapatanata si isi defineste personalitatea in per asta!
Crissa, bine ai revenit! Mi-a fost dor de tine!
Cristina_Ioana, nu mai dadusi pe la noi de un car de ani! Ce sa zic arati super fain...si Luca e un baietel super dragalas! Ai o vointa mama mama....si eu muncesc din greu sa slabesc...de fapt am mai reusit cate ceva am 56 de kg...si ma lupt si cu celulita...mananac salate, fructe dar mai dau si iama in cioco, inghetata, si alte cele. A si uitam sa zic ca si barbatu' arata
Sa nu ne uiti da? Pupicei!
Larisa
si Alexia
(13 iulie 2006)
www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!
map spune:
'neata (asa mai la amiaza) ![]()
am venit s uram si noi multi, multi anisori si cat de multa sanatate piersicutelor serbate de cand nu am mai intrat noi. Voie buna si o viata fericita.
Noi suntem binisor, nu reusim sa scapam de o infectie la ochisorul drept al lui Robert (este canalul infundat inte ochisor si nas de cand s-a si nas si s-au aciuiat niscaiva bacterii). Tot i se iau probe si desi se pare ca a primit antibioticul corect cum intrerupem antioticum cum reapare. Asteptam un nou rezultat de la laborator sa vedem daca si acum este aceeasi bacterie si trecem pe ceva mai tare
In rest Robert este vesel, exerseaza mersul, face buf dar o ia de la capat
Si avem ochelari de soare frate, ca asa a spus dr ca trebuie sa poarte pentru ochisori. O carca de bani pentru niste ochelarasi pe care sincer nu stiu daca-i va tine la ochisori...dar este super fericit cand ii pun ![]()
Fug acum, poate reusesc sa fac ceva miscare ca au inceput sa reapara kg bata-le vina si nu stiu de unde naiba
.
O zi buna,
Monica si
Robertel cel istetel
poze mai noi
Süd Tirol
O vacanta minunata
Prima mea drumetie
Cristina_Ioana spune:
Larisooooo, mai tii tu minte mama can' eram noi Lolec si Bolec?
...ce vremuri....ce tinereti...
O sa ii transmit lu' sotzu' ca e
![]()
Pupicim gagica!
Fata mea, iti doarme copilu' noptile, de-aia te chinui sa slabesti, daca te bagi ti-l dau pe Luca o saptamana si slabesti naturel, fara dieta
...ba chiar cre' ca ajungi pe minus daca e...asa ca sunt coruptibila, inchiriez una bucata copil cu scop de dieta ![]()
Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)
http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1
Cristina_Ioana spune:
Map -pupam Robertzelu' (cu tot cu okisor bolnavior) si pe mamica lui 
Numa' ce am terminat de desfacut bagajele si spalat rufe si acum ma reapuc de facut alte bagaje, ca ne tiram la Mamaia pentru 10 zile cu catel si purcel. 
Sunt foarte happy ca Lucu s-a invatat cu olitza binisor de fro luna, il pun de dimi, dupa-amiaza cand se trezeste si seara inainte de baita si deja s-a obisnuit si face imediat. Acum o sa incep operatiunea pampersul usor-usor, sa il eliminam in scurta vreme....sa vedem ce-o iesi 
Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)
http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1
geliza spune:
Ramoon, super poze....ce printesica dragutica cu rochite.....aaaa, si vezi ca noi suntem cea mai cea silueta, daaaa? te rog, avem 7700 g si 75 cm
andreea, eu nu-i masor caloriile Ilincai si nici n-am idee cam cate ar trebui sa pape, in schimb pediatra aia mi-a calculat cantitatea...aduna tot, de ex 100 ml lapte+100g iaurt+120 g fructe...etc...si per total ii iesea cam 780-800 g...de cand mi-a indicat meniul (de fapt programul) Ilincai ii iese cam 850-900, chiar 920 cateodata....nu stiu daca e concludent....vom vedea![]()
aaa, si andreea, pt variatiune si eu ii dau ilincai de2-3 ori/ sapt borcanel
Eliza, Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)
www.flickr.com/photos/12803220@N00/sets/72157600616821266/" target="_blank">Antalya 2007
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
larissa_79 spune:
Cristino, pai fi'mea nu doarme bine noaptea mai...se trezeste de n-spe ori uneori. Cred ca are si nopti in care se trezeste si de 6 ori. Norocul meu e ca inca ii mai dau tzatzi si adoarme repede.
Auzi...astia 2 s-ar potrivi au preocupari comune
...inosmniaci.
Sa va distrati la mare....in ce statiune mergeti?
Na ca am pus si eu poze sa ma laud...cu Alexia nu cu mine 
Larisa
si Alexia
(13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
larissa_79 spune:
Geliza, ca am uitat sa zic...am vazut poze si cu voi de la mare...super faine! Ai doua minuni! 
Larisa
si Alexia
(13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
map spune:
Cristina_Ioana gata bagajul lui Luca? ca vin sa-l iua ca am nevoie de cateva kg data jos. Bine este nevoie d emai multe kg dar eu ma multumesc si cu cateva pentru inceput
Acum intru sa va vad si eu pozele ca pana mai adineauri ne-am jucat
Eu ti-l trimit pe Robert cu tot cu olita dupa el sa-l inceti si pe el, ca fuge de numa cum il pun. Uneori mai sta un pic apoi pleaca la plimbare-n fundeata goala.
trebe sa-l prind pe Robert cu ochelari de soare sa-i fac o poza ca ma distreaza la culme ![]()
Monica si
Robertel cel istetel
poze mai noi
Süd Tirol
O vacanta minunata
Prima mea drumetie