PIERSICUTZE de iul-aug.2006 (51) - 1 anisor!-LMA

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Sarilla iubito, maine ma tirez la mare. Deoarece netu' bate foarte multi campi si fiecare site arata alta prognoza, pls fa si mie un raport succint asa despre vreme, sa stiu daca vin in kiloti sau in trening si pelerina de ploaie...sau nu mai vin deloc
Sarumanusitzele anticipat

Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)

http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

quote:
Originally posted by SimonaU

Mamanati, ai zis de plansul Cameliei, ca nu a mai respirat cate 1 minut! Mai mult ca sigur e vorba de "spasmul hohotului de plans" care apare la multi bebelusi si dispare de la sine in jurul varstei de 3 ani. Nu e ceva de speriat dar e bine sa stii despre ce e vorba - vezi ca la Parintii intreaba tocmai s=a discutat despre asta. Si Rares al meu avea chestia asta

de Rares (07.12.2001) si Mara (24.07.2006)

Simona, merci pentru raspuns. Sper si eu sa treaca cat mai curand pentru ca o sa incaruntesc din cauza asta. Ieri iar mi-a facut asa o criza pentru ca nu vroia sa doarma, si n-o lasam la joaca la 10-11 noaptea...

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de Lea dulcineea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

Cristinico mama..treaba-i bunicica azi...a fost super potop the other days...cred ca ati vazut la TV, dar azi e placut, e soare (mai ciufut, though).
Asa ca ia-ti hainute de vara capricioasa, dar ia-ti si ceva de potop, ca nu strica....Una peste alta, cica ar fi fugit ploaia de la noi...spre nord...so help us God!
Unde stati?In Mamaia?

SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic
www.dropshots.com/SARILLA" target="_blank">FILME,POZE,COMENTARII
Cum a inceput totul

You don't need eyes to see, you need vision...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

Ne trece si pe noi cineva parleazul la capitolul urmator?Sau trebuie sa-l sarim?

SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic
www.dropshots.com/SARILLA" target="_blank">FILME,POZE,COMENTARII
Cum a inceput totul

You don't need eyes to see, you need vision...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

quote:
Originally posted by Cristina_Ioana

Gata fetele, am pus poze!

Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)

http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1

Cristina super pozele!!! Lucu e un dulcel si tu arati extraordinar!

Parca ma mai linistesc cand aud ca calatoreste lumea asa des. Mergem si noi in Eforie saptamana viitoare. Diferenta e ca noi avem de parcurs vre-o 8 ore pe drum.
Poate ne intalnim cu fetele din Constanta.
Pupici lu baiatu frumos de la dulcinee.

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de Lea dulcineea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutze spune:

Dragi mamici ne intalnim la un nou capitol AICI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

Salutare, salutare,

Ce ma bucur ca e forfota in livada!

ramoon, genie, lucians, larissa, cristina-ioana, consi, andreea25 ce mai pozici cu piersicute dulci, dulci care mai de care!!!
Cum a trecut un an fetelor...ca pe mine ma apuca amintirile de cum eram de "prabusita" anul trecut pe vremea asta...primele alaptari, hormonii zbuciumati care imi zapacisera tot calmul meu si stilul de viata.

Tweety bine ai revenit, sa stii ca mi-au lipsit postarile tale .
Si pentru ca ai pomenit de intarcare, te rog spune-mi ce ai facut in primele nopti cand cerea lapte (am inteles ca ai optat pentru varianta "dintr-o data")?
Daca nu-ti cer prea mult, cam cum arata un meniu zilnic al Clarei?
Si pe mine ma bate gandul sa-l intarc pe Nour, caci trezitul asta de 543 deori pe noapte nu imi pare Ok.
Acum, de exemplu e mult mai activ: merge mult de-a busilea, ori pe langa pat/noptiere, etc. ba chiar are incercari de a merge singurel, se joaca in continuu-nu sta o secunda, DAR ...doarme ziua cate doua reprize bune de somn, iar noptile imi sunt cosmar.

Crisa 71 de ce nu mai stai in livada ca inainte? Cum sa nu ne amintim de tine? Tu ai fost foarte activa mereu.
Ai promis noutati, ce face Ciprian...

Mami cu doua sufletele

Mergi la inceput