PIERSICUTZE de iul-aug.2006 (51) - 1 anisor!-LMA
Raspunsuri - Pagina 25
geliza spune:
quote:
Originally posted by andreea25
da sa stii ca mananca f bine Ilinca asa.pai a mea are 4 mese pe zi din care 2(una dim si ultima cea de noapte ) sunt de lapte.mai are un pranz( 13-14) ,pe care incerc sa il dau cat mai consistent adika supa+piure+carne+desert(cate putin din toate) si inca o gustarica (pe la 6-7).
lucians sa stii ca am si eu o baietika acasa acum,dar decat sa i intre in ochi parul mai bine baietel.
andreea25 mami de ariana-irina
(04.08.2006)
www.flickr.com/photos/9544071@N07/" target="_blank">Pozici iunie-iulie
www.flickr.com/photos/9544071@N07/1026056111" target="_blank">Turta Ariana/1 AN
daca ai stii tu cu cat chin mananca....

...deja de cand mi-a impus dr asta meniul parca o iau din loc cu capul...inainte nu ma enervam daca nu manca dar acum......trebuie sa-i distrag atentia mereu de la mancare ca daca se prinde ca e rost de mancare e vai si amar de mine...imi da peste mana, imi prinde lingurita, intoarce capul in toate partile....si cand reusesc totusi sa-i bag in gura, daca-i place mai e cum mai e, dar daca nu e jale.....isi scoate din gat...parca pan a cum n-a fost chiar asa....sau eram eu mai detasata....poate si pt faptul ca nu stiam cam cum mai sta cu greuattaea...speram sa ia totusi ceva kg....dar acum.....sunt singura care se chinuie asa?Eliza, Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)
www.flickr.com/photos/12803220@N00/sets/72157600616821266/" target="_blank">Antalya 2007
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
andreea25 spune:
quote:offf .ma crezi ca stiu cum e? da,probabil esti si tu mult mai tensionata acum si nu mai ai rabdare.dar sa stii ca,acum dc ti a impus doctora un program,asta nu inseamna ca dc o zi nu e asa e jale,parerea mea.oricum nu o poti fortza, tu faci tot ce poti,asa cum ai facut si pana acum.stiu cum e ,a mea nu mananca decat dc ii place ceea ce vede la tv
Originally posted by gelizadaca ai stii tu cu cat chin mananca.......deja de cand mi-a impus dr asta meniul parca o iau din loc cu capul...inainte nu ma enervam daca nu manca dar acum......trebuie sa-i distrag atentia mereu de la mancare ca daca se prinde ca e rost de mancare e vai si amar de mine...imi da peste mana, imi prinde lingurita, intoarce capul in toate partile....si cand reusesc totusi sa-i bag in gura, daca-i place mai e cum mai e, dar daca nu e jale.....isi scoate din gat...parca pan a cum n-a fost chiar asa....sau eram eu mai detasata....poate si pt faptul ca nu stiam cam cum mai sta cu greuattaea...speram sa ia totusi ceva kg....dar acum.....sunt singura care se chinuie asa?Eliza, Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)
www.flickr.com/photos/12803220@N00/sets/72157600616821266/" target="_blank">Antalya 2007
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
si eu mereu tre ' sa schimb posturile sa vad ce i convine.si Ariana sta pur si simplu cu mana la gura ,deci nu am cum decat sa o leg de maini.ee si cand vede ceva care ii place la tv,deschide gura mareeee.asta e singura mea consolare ,ca dupa multe crize,si mancare imprastiata pe mine si pe ea,ea totusi deschide gura ,cand vrea ea,si mananca.asta e stilul ei.e ingrozitor,eu am avut momente cand nu mai stiam ce sa i fak si incepeam pur si simplu sa plang,nu ma mai puteam controla.si ma calmam si o luam de la capat.cand il mai prind pe sot acasa il pun sa se lupte si el.asta ptr ca niciodata nu m a inteles de ce ma stresez eu atat cu mancatu' .si la un moment dat l am auzit si pe el spunand ca nu mai poate ,ca nu mai suporta stilul asta al ei,el fiind o persoana f calma.
asa ca nu stiu ce sa ti zic sa te incurajez,decat ca stiu cum e stilul dificil de a manca,si ca nu avem altceva de facut decat sa o luam mereu si mereu de la capat
.pupici 
ps: ati facut vaccinul?andreea25 mami de ariana-irina
(04.08.2006)
Consi spune:
Andreea, Mamanati, Ioana vazut si placut piersicutzele dragutze!
Lucians
. Si chiar vream sa-ti reprosez ca tu - care erai fruntasa la poze - nu ne-ai mai aratat nik nou de Daria! 
Mary si dr. meu de familie a plecat in concediu si se intoarce tot pe 22 august. Dar eu m-am cam enervat ca nu ne-a anuntat nimeni si am luat decizia sa-l vaccinez altundeva. Asa ca a facut vaccinul impreuna cu Andreas, baietelul lui Angelli. Doctorii astia ...
! De fapt cel mai tare m-a enervat asistenta care mi-a spus "doamna, pai daca baiatul era bolnav se amana vaccinul". "Pai, baiatul nu-i bolnav si poate plec si eu in concediu din 22 august, ce fac?", "Pai il faceti dupa aceea..."
Geliza te inteleg ca ti-e foarte greu. Si ma gandesc ca trebuie sa te inarmezi foarte multa rabdare.Si mie imi vine cateodata sa ma duc in lume, cand vad ca nu mananca sau nu bea lapte...Dar lasa ca se face ea fata mare si o sa pape tot din farfurie
Consi si
Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
www.totsites.com/tot/luca_dobos" target="_blank">site-ul meu
Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.
andreea25 spune:
consi cred ca am scris in acelasi timp
pup 
daa ai fost tare cu asistenta
(04.08.2006)
Consi spune:
quote:
consi cred ca am scris in acelasi timppup
daa ai fost tare cu asistenta
(04.08.2006)
Si noi pupam fetele!

Io ma duc la
ca maine dimineata din nou la scarbiciNoapte buna!!!
Consi si
Luca meu (19.07.2006)atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
Consi spune:
Ahhhh, si sa nu uit Sarillutzo acu am verificat si messengeru'. Dar tu umbli brambura...Las ca te
, daca ti-e dor de mine!![]()
Consi si
Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
larissa_79 spune:
Geliza si Andreea25, si Alexia mea mananaca la fel ca minunile voastre. Ce mananca bine e carnea simpla, pilaful, piersica si lapte. In rest mofturi, si bagat cu sila. Eu insa nu imi mai bat capul, nu o mai fortez, nu vrea nu ii mai dau s gata. A mea mai mananca cand se uita la filmuletele Baby Enstein..dar in rest un chin ca si la voi, da peste lingura, foieste, da sa se ridice si daca insist se enerveaza si urla sau ia papa scoate din gurita si isi pune in cap.
Are 10 kg...nu arata slaba deloc..dar de la tzatzi si lapte cred ca mancare nu prea...A avut o per in care papa binisor chiar dar de o sapt eu am senzatia ca nu mai mananca mai nimic.
Larisa
si Alexia
(13 iulie 2006)
www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!
martta spune:
La multi ani, Ilinca!Sa cresti mare, frumoasa, norocoasa si,in viitorul apropiat, sa ai mai multa toleranta fata de mesele lui mami
!
Geliza: ma repet, probleme cu mancatul si cu greutatea am avut dintotdeauna cu Vladut...Asadar, cunosc f.b. situatia!
Am revenit acasa pt a o sarbatori maine pe Alexia. Am fost la Slanic Prahova, Cheia, Muntele Rosu, Balvanyos, Lacul. Sf. Ana si Baile Tusnad. Din pacate, vremea a fost cam urata. A trebuit sa mai cumparam haine groase pt copii. Singurul criteriu era sa li se potriveasca, caci nu putea fi vorba despre o selectie. M-am amuzat teribil de faptul ca Vladut purta, f.mandru, un pulover mov pe care scria "authentic girl style"![]()
Pentru maine, am ceva emotii...Vom organiza o petrecere in famile, iar petrecere pt turta va fi peste o sapt.
Daca nu voi reusi sa mai intru pana maine, ii urez de pe-acum Mariei , fetita lui Iulenca, la multi ani si sa aiba parte in viata de tot ce-i mai bun!
lucians spune:
quote:
lucians sa stii ca am si eu o baietika acasa acum,dar decat sa i intre in ochi parul mai bine baietel.
(04.08.2006)
...si nu ni-l arati si noua pe baietika al vostru?
Vrem sa-l cunoastem si noi;Gabitza
cu
Daria(14 iul'06)si
Andrei(28 dec'96) 11-12 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
lucians spune:
quote:
Originally posted by Consi
Lucians. Si chiar vream sa-ti reprosez ca tu - care erai fruntasa la poze - nu ne-ai mai aratat nik nou de Daria!
Consi siLuca meu (19.07.2006)
Sa stii ca nu m-am mai ocupat de aspectul asta,dar nu dintr-un motiv anume...hai ca bag azi,cand am ceva timp,cateva.
Fetelor,noi vom lipsi vreo 2 sapt;iesim si noi din Bucuresti;sa nu ne dati disparute;
pupici la gasca
Gabitza
cu
Daria(14 iul'06)si
Andrei(28 dec'96) 11-12 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!