PIERSICUTZE de iul-aug.2006 (51) - 1 anisor!-LMA
Raspunsuri - Pagina 24
Ioana81 spune:
Buna fetele!
Recunosc ca lenea si oboseala m-a impiedicat sa scriu, nici nu am mai fost asa de activa pe aici. Mai citesc din cand in cand.
Vladimir e foarte bine. 8 dinti, ne luptam cu 2 masele acum, mergem de la 11 luni numai singuri, in parc fuge de mine. De vorbit cam lenes, spune mama, tata si imi place ca ne recunoaste, constientizeaza, bu lui maica-mea, apa, cah la orice mizerie si ana- are o gagica in parc.
Acum o saptamana am taiat si noi motu sunt niste poze in albumul Vladimir. A ales fimiu mingea, apoi pansamentul- nu aveam ce sa-i punem de doctor, cartea, apoi am luat tava a urmat o portie de plans dup care am readus tava si a luat cartile de joc si veregheta. A pland cand i-a taiat soramea motu, dar apoi si-a revenit.
Acum ne luptam sa invatatm sa coboram scarile singuri ca de urcat am reusit. Cu mancatul o ducem bine de cand nu mai sunt caldurile.
La un an am avut 83 cm si 13 kile. M-am speriat cand am auzit 13 kile, ca nu pare gras.
In parc iesim si dimineata si seara, avem o gasca de prieteni. tare tipam cand intram pe alee, sa vada lumea ca aparem.
Cu dormitul stam f bine. Are program seara la 22-22.30 stingerea, la 7 dim lapte, trezirea de dim la 8.30, apoi la 14-14.30...17-17.30 somnul de pranz.
am citit despre Cristina ca a nascut si as vrea sa o felicit, sa fie sanatosi si fericiti toti 3!
Am scris destul pentru o mica revenire.
Pup toate piersicutele si piersicoii si mamicile lor!
Ioana
de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta Vladimir Botez
"Copilaria este perioada a vietii umane, intermediara intre puritatea prunciei si nebunia tineretii - la doi pasi de pacatele maturitatii si la trei de regretele batranetii." DAR NU O DAU PENTRU NIMIC IN LUME!
geliza spune:
andreea, nu se vad pozele....
Eliza, Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)
www.flickr.com/photos/12803220@N00/sets/72157600616821266/" target="_blank">Antalya 2007
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
andreea25 spune:
quote:merci,sper ca am remediat problema.
Originally posted by geliza
andreea, nu se vad pozele....Eliza, Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)
www.flickr.com/photos/12803220@N00/sets/72157600616821266/" target="_blank">Antalya 2007
andreea25 mami de ariana-irina(04.08.2006)
www.flickr.com/photos/9544071@N07/" target="_blank">Pozici iunie-iulie
www.flickr.com/photos/9544071@N07/1026056111" target="_blank">Turta Ariana/1 AN
andreea25 spune:
quote:hehe bine ai revenit! eu m am uitat la poze ,la ingineri
Originally posted by Ioana81
Buna fetele!
Recunosc ca lenea si oboseala m-a impiedicat sa scriu, nici nu am mai fost asa de activa pe aici. Mai citesc din cand in cand.
Vladimir e foarte bine. 8 dinti, ne luptam cu 2 masele acum, mergem de la 11 luni numai singuri, in parc fuge de mine. De vorbit cam lenes, spune mama, tata si imi place ca ne recunoaste, constientizeaza, bu lui maica-mea, apa, cah la orice mizerie si ana- are o gagica in parc.
Acum o saptamana am taiat si noi motu sunt niste poze in albumul Vladimir. A ales fimiu mingea, apoi pansamentul- nu aveam ce sa-i punem de doctor, cartea, apoi am luat tava a urmat o portie de plans dup care am readus tava si a luat cartile de joc si veregheta. A pland cand i-a taiat soramea motu, dar apoi si-a revenit.
Acum ne luptam sa invatatm sa coboram scarile singuri ca de urcat am reusit. Cu mancatul o ducem bine de cand nu mai sunt caldurile.
La un an am avut 83 cm si 13 kile. M-am speriat cand am auzit 13 kile, ca nu pare gras.
In parc iesim si dimineata si seara, avem o gasca de prieteni. tare tipam cand intram pe alee, sa vada lumea ca aparem.
Cu dormitul stam f bine. Are program seara la 22-22.30 stingerea, la 7 dim lapte, trezirea de dim la 8.30, apoi la 14-14.30...17-17.30 somnul de pranz.
am citit despre Cristina ca a nascut si as vrea sa o felicit, sa fie sanatosi si fericiti toti 3!
Am scris destul pentru o mica revenire.
Pup toate piersicutele si piersicoii si mamicile lor!
andreea25 mami de ariana-irina(04.08.2006)
maryion spune:
quote:
acum sa va zic cum merge noua schema de alimentatie a ilincai?...asa si asa...adica nu se da prea tare in vant dupa mancare insa a inceput sa bea mai mult lapte....bea cam 150-180/ masa si ii mai dau cam 100-120 ml lapte in timpul somnului de dupa amiaza....
azi mergem si la vaccin
Chiar voiam sa te intreb despre schema de alimentatie.
Parca spuneai ca trebuie sa ii dai 5 mese: 3 principale si 2 gustari.
Ce inseamna asta? Ca noi am ramas tot cu 5 mese ca pe la 7-8 luni si in care le includ si pe cele de lapte. Ce inseamna mese principale?
Eu ii dau asa (cred ca am mai spus, dar ...):
- dimineata cand se trezeste pe la 7 - 8 ii dau 230 ml lapte din care bea vreo 170 sau chiar 200 ml. Daca vad ca nu papa ii dau cu lingurita si ii pun un biscuite, dar se moftureste;
- pe la 10 ii dau fructe (combinatii fel si fel) cu biscuiti sau cereale;
- pe la 14 pireurile de legume cu carne (peste/pui/ficatel pui) sau ou;
- pe la 18 branzica de vaci sau iaurt, sau Danonino in care ii mai pun biscuiti daca vrea;
- la culcare pe la 21 - 21,30 ii dau laptele, eu ii fac 230 ml, dar iar se moftureste si nu papa chiar tot.
Lapte ii dau Milumil 3 (dar nu prea ii place), dar am inceput sa ii dau Nestle junior in care sa ii pun 2 masuri de cereale (asa am facut mereu, chiar si cand ii dadeam Milumil 2). Tu parca spuneai de Nan junior (nu cumva este Nestle junior? intreb si eu ... sper ca nu te superi pe mine).
Ilincuta. Sa nu o doara vaccinul!Eu sunt tare suparata ca pe noi ne-a amanat cu vaccinul pe 22 august (si trebuia sa il facem pe 14 iulie) din motive de achizitionare a vaccinului. Asa este la noi (nu m-a lasat sa ii cumpar). A spous ca nu se intampla nimic. Tot timpul l-a facut cu intarziere de 2 saptamani, dacr acu de o luna si 1 saptamana.

Mary mamica lui
Darius-Theodor (14.07.2006)
larissa_79 spune:
Measj de la Sabana pentru Cristina_ana:
"cristina, vreau sa iti transmit sa iti traiasca bebe, sa te bucuri de el. Ma bucur din suflet, ca ai reusit."
Larisa
si Alexia
(13 iulie 2006)
www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!
geliza spune:
Andreea, da se vad acum....sa-ti traiasca printesa....dar ce fan depeche esti
...cred ca si ariana....
mary, cam asa zicea si dr de mese cum ai scris tu....numai ca mi-a mai zis sa-i dau pe la 12-13 piureu de legume cu carne/ou si pe la 14-15 sa-i mai dau cam 150 ml lapte....sa ajunga pe la 500 ml/zi
si da, este vorba de nestle junior...sorry...pe care ilinca acum il papa mai bine...adica in loc de 100 ml/masa papa cam 150-180....iar mesele principale erau dimineata lapte cu cereale, pranzul cu legume si seara tot lapte cu cereale...iar gustarile...fructe, iaurt, branzica cu smantana etc
lucians spune:
quote:
Originally posted by katik
fetelor! am o rugaminte la voi: citisem mai pe la inceputul diversificarii (parca lucians scria) de o reteta de pilaf, care a fost pe placul multor piersicutze si tare as vrea si eu sa incerc. si nu am timp sa mai citesc acum din urma. daca o stiti careva, va rog frumos sa o scrieti, plss!!!!
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi
Salutare!
Imi pare rau ca n-am mai avut timp sa intru,dar sper sa nu fie tardiv mesajul.Nu stiu daca au facut-o alte fete inaintea mea,ca n-am apucat sa citesc,dar hai sa-ti dau reteta ca-i tare simpla:se rad morcovi,telina,se taie ceapa si ardeiul si impreuna cu orezul se pun la fiert cu putin unt.De preferinta se pune si putina sare,dupa plac.Asta-i tot! pupici
Gabitza
cu
Daria(14 iul'06)si
Andrei(28 dec'96) 11-12 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
lucians spune:
Mai,mai,mai,cati sarbatoriti cu cate moate luate!
V-am vazut pe toti/toate! Creola de Maya a lui Pumpkin,finuta Mara a SimoneiU,frumosul de Luca al lui Consi,iubitul nostru bulinel al Bulinutzei,scumpica de Ariana a Andreei,asiaticul Darius al Darianei,si pe toti ceilalti/e piersicutze mumoase.
consi,tin sa va laud mult tortul ,dar si party-ul ...tare reusit,din toate pct de vedere.
mai vroiam sa zic ceva,dar mi-am pierdut capu'. Ma duc sa-l caut ![]()
pupici
Gabitza
cu
Daria(14 iul'06)si
Andrei(28 dec'96)
11-12 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
andreea25 spune:
quote:saru'mana
Andreea, da se vad acum....sa-ti traiasca printesa....dar ce fan depeche esti...cred ca si ariana....mary, cam asa zicea si dr de mese cum ai scris tu....numai ca mi-a mai zis sa-i dau pe la 12-13 piureu de legume cu carne/ou si pe la 14-15 sa-i mai dau cam 150 ml lapte....sa ajunga pe la 500 ml/zisi da, este vorba de nestle junior...sorry...pe care ilinca acum il papa mai bine...adica in loc de 100 ml/masa papa cam 150-180....iar mesele principale erau dimineata lapte cu cereale, pranzul cu legume si seara tot lapte cu cereale...iar gustarile...fructe, iaurt, branzica cu smantana etcEliza, Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)
da sa stii ca mananca f bine Ilinca asa.pai a mea are 4 mese pe zi din care 2(una dim si ultima cea de noapte ) sunt de lapte.mai are un pranz( 13-14) ,pe care incerc sa il dau cat mai consistent adika supa+piure+carne+desert(cate putin din toate) si inca o gustarica (pe la 6-7).lucians sa stii ca am si eu o baietika acasa acum
(04.08.2006)