PIERSICUTZE de iul-aug.2006 (51) - 1 anisor!-LMA

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

La multi ani Alexandru! si la multi ani Radu !

Maryion si Mamanati, multumesc mult pentru urari.
Radu a adormit, iar noi ne pregatim sa petrecem si il asteptam sa se trezeasca sa taiem tortul. Initial am avut alte planuri, dar au cazut din diverse motive (unul ar fi o ploaie nesuferita care nu s-a oprit de aseara), asa ca, pana la urma vom petrece acasa, doar noi patru si buni.

Apropos de Maramures, am si eu niste rude la Borsa, e tare dragut acolo.

Claudia , Cristi (16.12.2002) si Radu (5.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

La multi ani Radu si Alexandru

Eu astazi as fi avut termenul, dar Rebecca s-a grabit putin.She_wolf si noi am amanat party-ul din cauza prognozei si am luat teapa ca a fost tare cald si frumos.Sper sa nu avem ghinion alta data

-----------------------------

Gabriela, Rebecca si Phillip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

Babee, merci! Daaaa, stiu ca aveai astazi termenul, iar eu il aveam pe 18 august. Eu marturisesc ca nici nu m-am uitat la prognoza. O parte din program insa n-avea legatura cu vremea, am vrut sa mergem la un www.jfp.ie/index.htm" target="_blank">pub simpatic de langa Dublin, dar ne-am hotarat tarziu si nu mai aveau mese libere. Eh, asta este, a fost bine si asa.

Claudia , Cristi (16.12.2002) si Radu (5.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

LA multi ani piersicutelor de au implinit un anisor, in special Ariana, Timeea, Radu si Alexandru si celor care implinesc azi....sa cresteti mari si sanatosi si sa ii bucurati pe parinti

mamanati, ce mai faci, ai prins curaj? cand veniti in ro?

acum sa va zic cum merge noua schema de alimentatie a ilincai?...asa si asa...adica nu se da prea tare in vant dupa mancare insa a inceput sa bea mai mult lapte....bea cam 150-180/ masa si ii mai dau cam 100-120 ml lapte in timpul somnului de dupa amiaza....

azi mergem si la vaccin

Eliza, Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)
www.flickr.com/photos/12803220@N00/sets/72157600616821266/" target="_blank">Antalya 2007

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

1 anisor

Amalia Cristina, fetita lui Anagia

Ianis Vladut, baietelul lui yanis

Maria, fetita lui Ancutex

Alexia Maria, fetita lui Adina Nicole

Alessandro, baietelul lui dana7mi

Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

LA multi ani piersicutzelor sarbatorite de ieri si de zi!
multumim de urari Geliza.aa deci Ilinca bea nestle junior acum? si nu e mai bine cu kk? ca Ari s a reglat de la lapte asta cu bifidus.pai dc papa 5 mese pe zi e f bine .va tinem pumnii!
mamanati .si noua ne place Dulcineea cu pantofu' lu'tati,cat e ea de fericita...
codritu f dragut tortul buburuza,si Petra are niste gropite de iti vine sa o mananci nu alta.
Acu' sa va zic ce a luat fii-mea de pe tava: 1 .lantisorul de aur 2. verigheta si un inel de aur ,amandoua in acelasi timp si 3.$ si bani.dupa au urmat cartea,pixul,ceasul,mobilul si nu mai stiu.
a primit tricicleta de la nasi si e super incantata de ea,singura chestie care nu i convine e ca nu mai poate sta in picioare atunci cand merge,ca la carutz.
am sa pun si cateva poze mai tarziu.
aaaa si i a facut tasu' bretonel,si binenteles ca a ciuntit o,dar norok ca e ea dragutza si ii sta bine
s a cam stricat vremea si noi ne gandeam sa plecam la mare.acum mai asteptam putin.
o saptamana buna tuturor
buli cum se simte mama ta si catelusul? ai rezolvat ceva? pupiciandreea25 mami de ariana-irina
(04.08.2006)

www.flickr.com/photos/9544071@N07/" target="_blank">Pozici iunie-iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

cred ca numa'io sunt pe aici
am pus si pozici de la turta andreea25 mami de ariana-irina
(04.08.2006)

www.flickr.com/photos/9544071@N07/" target="_blank">Pozici iunie-iulie
www.flickr.com/photos/organize/?start_tab=sets" target="_blank">Turta Ariana/1 AN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

quote:
Originally posted by geliza

LA multi ani piersicutelor de au implinit un anisor, in special Ariana, Timeea, Radu si Alexandru si celor care implinesc azi....sa cresteti mari si sanatosi si sa ii bucurati pe parinti

mamanati, ce mai faci, ai prins curaj? cand veniti in ro?

azi mergem si la vaccin

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Geliza, merci ca te interesezi de starea mea psihica. NU prea am curaj dar nu pot ramane in Moldova singura cu Camelia 3 saptamani si sa nu mergem la mare doar pentru ca eu mai am ceva in capsor... Si in afara de asta de la inmormantarea Melissei nu am mai fost in Eforie, tre sa merg la cimitir neaparat. Eu sufar mult din cauza asta ca ea e asa departe...

Ieri fiica-mea m-a speriat de moarte. S-a inecat cu orez. I l-am dat neblendat, Dom'le!!! Cred ca si noi o sa-i blendam mancarea pana la 18 ani.
Dar asta nu e tot! Ieri seara a apucat-o o isterie si a inceput sa planga asa de tare ca nu mai respira!!! Pe bune! Nu m-ai inspira aer cam un minut! Avea un plans sacadat ca nu stiam ce sa-i fac sa-si revina.

Hai ca revin la munca mea... De luni am inceput cu plangeri.

LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE ASTAZI!!! Multi pupici de la Camelia.

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de Lea dulcineea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaU spune:

Mamanati, ai zis de plansul Cameliei, ca nu a mai respirat cate 1 minut! Mai mult ca sigur e vorba de "spasmul hohotului de plans" care apare la multi bebelusi si dispare de la sine in jurul varstei de 3 ani. Nu e ceva de speriat dar e bine sa stii despre ce e vorba - vezi ca la Parintii intreaba tocmai s=a discutat despre asta. Si Rares al meu avea chestia asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Larissa imi dau silinta sa il invat sa manance pasat da' nu imi iese sa vad cum rezolv .

Geliza tinem pumnii sa nu o doara vaccinul pe Ilinca si sa nu faca febra.

Mai fetelor eu ma confrunt cu alta problema de cateva zile desi vad ca ii este somn dupa ochisori nu vrea sa mai adoarma de la 12-1 cum facea el deloc ci doar topaie de zor in tarc, in pat, orice numai sa nu mai doarma.
Nici noaptea nu mai doarme asa bine. Sa fie de la cei 2 canini care ii ies sus si sa ii dea nervozitate sau nu mai dorm ei la varsta asta?
Ca la mine conteaza chestia asta ca eu pic de somn la pranz si nu pot nici eu sa mai dorm daca el nu vrea .

emilia cu bebe mic si Alexandru Paul (16.08.2006)

greutate

Mergi la inceput