PIERSICUTZE de iul-aug.2006 (51) - 1 anisor!-LMA
Raspunsuri - Pagina 22
ralucaspm spune:
Dariana, unde ai stat langa stadion, pe Pantelimon ?
Si eu de 10 ani nu mai stau acolo, de cand am venit aici.
Acum unde iesiti la plimbare ?
Raluca si
Ioanna (5.07.2006)
SimonaU spune:
Codritu a fost super bine in Maramures. Am facut un maraton in 5 zile. Am vizitat o gramada de rude, am fost si la o pensiune si intr-un cuvant a fost super si copiii s-au simtit minunat. Rares nu mai vroia sa vina acasa! Tu de unde esti?
Si uite, ca sa iti amintesti de tara am pus cateva poze din www.flickr.com/photos/10837639@N08/?saved=1" target="_blank">Maramures, asa cum il vad eu.
Consi spune:
quote:
Originally posted by SimonaU
Codritu a fost super bine in Maramures. Am facut un maraton in 5 zile. Am vizitat o gramada de rude, am fost si la o pensiune si intr-un cuvant a fost super si copiii s-au simtit minunat. Rares nu mai vroia sa vina acasa! Tu de unde esti?
Si uite, ca sa iti amintesti de tara am pus cateva poze din www.flickr.com/photos/10837639@N08/?saved=1" target="_blank">Maramures, asa cum il vad eu.de
Rares (07.12.2001) si
Mara (24.07.2006)
Simona am vazut ca ai fost la manastirea din Barsana. Mama mea e din zona, dintr-un sat apropiat - Sieu. Toate vacantele din copilaria mea le-am facut in Maramures. E o zona foarte draga mie si cu oameni foarte calzi.
Chiar Codritu tu din ce parte esti?
Consi si
Luca meu (19.07.2006)atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
www.totsites.com/tot/luca_dobos" target="_blank">site-ul meu
Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.
SARILLA spune:
Si mie imi place mult Maramu...e super acolo si oamenii sunt deosebiti..ospitalieri si calzi...
Consi cand te mai vad pe net?Pe mess?Ca Tweety nu stiu unde a disparut...
SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic 
www.dropshots.com/SARILLA" target="_blank">FILME,POZE,COMENTARII
Cum a inceput totul
You don't need eyes to see, you need vision...
codritu spune:
Wow, Simona, ce frumoase poze, culorile si lumina ca la Maramu nu am mai vazut nicaieri. Am fost si eu la manastirea din Barsana chiar inainte sa venim incoace. Eu sunt din Baia Mare, dar am copilarit in Remeti un sat langa Sapanta pe valea Tisei, plus ca am prieteni multi pe valea Izei si am umblat mult prin Barsana, Rozavlea, Sighet. Sotul meu are bunicii in Ieud si am fost si pe acolo. Noua ne placea sa mergem in fiecare vacanta si apoi in concedii pe munte cu cortul si am batut toti muntii si vaile din Maramures. Mi-e un dor de ducaaaa
. Asta mi-e cel mai mare of de cand am venit aici, mi-e foarte dor de ai mei si de locuri, cred ca si la copii le-ar place sa alerge liberi pe campuri si sa manance fructe din copacicum faceam noi in copilarie. Gata ca ma apuca plansul.
si
maryion spune:

1 anisor
Radu Ioan, baietelul lui she_wolf
Alexandru, baietelul lui oanaalex

Mary mamica lui
Darius-Theodor (14.07.2006)
SimonaU spune:
Codritu am vazut pozele. Foarte dragut tort a avut Petra! Dar am tras cu ochiu la Tudor si la ochii lui albastri
. O sa fie un tinerel pe cinste! Nu cred ca ii va displace la fiica-mea ![]()
Deci suntem cateva maramuresence pe aici
. De tine Consi stiam ca ai copilarit pe la bunica din Maramures dar nu stiam unde. Eu sunt chiar din Barsana
! Si Codruta eu am facut liceul la Baia Mare.
gabi1 spune:
buna fetelor si LA MULTI ANI!
sarbatoritilor de azi si multa sanatate si fericire.Eu sunt mai noua pe aici pe la voi si am si eu o rugaminte mare de tot:cine cunoaste o fundatie care poate ajuta o mamica sa isi duca fiica in Belgia pentru o operatie de displazie de sold.merci si multi 
![]()
![]()
mamanati spune:
bulinuta(la Multi Ani cu intarziere!),norocuta,babee
si merci pentru coplimente in adresa Cameliei.
Felicitari lui Alexandru si Radu Ioan pentru un anisor si la toate piersicutele ce si-au sarbatorit ziua de nastere aceste saptamani!
Am vazut citeva pozici cu piersicute: Petra dulcica cu tortuletul-buburuza foarte original, m-a topit poza "botoasa" a Arianei-Irina,frumusica Daria a lui lucians,Maya cu zambetul ei superb, piersicoiul minunat Philip, scumpica de Mara
, si bulinelul super dragut! .
Geliza, frumoase poze ati facut in Antalya! Si o familie frumoasa aveti!
Gata tre sa fug la piersicuta mea. Offf, avem si noi diaree
. Cred ca e de la dintisori...
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de Lea dulcineea

de