PIERSICUTZE de iul-aug.2006 (51) - 1 anisor!-LMA
Raspunsuri - Pagina 21
larissa_79 spune:
Fetelor, eu am tras ieri o sperietura....de abia mi-am revenit. Mi-a facut Alexia febra 39.7 si am ajuns de urgenta la spital. Ce a avut nici acum nu stiu..cred ca o indigestie ( de la piersica banuiesc eu). Ideea e ca a facut febra asta, mi-a varsat laptele si imediat am chemat sotul si am fugut la spital. Dar ce spaima pe mine, Doamen, Alexia mea care fuge all day prin casa si merge toata casa si vb rade, vesela, abia de isi putea tine capul..nici vorba de mers, stat in fund sau alte cele si mai ales gemea...i-am dat eu panadol si sosete cu otet la picioare..dar abia de a scauzt 2 3 grade febra. La spital unde am dat de o doctorita tare draguta i-a facut o injectie ( noroc ca nu facusem vaccinul de 1 an) si cu schema de antitermice am plecat acasa. Si de atunci nici febra si nici varsaturi...Alexia mea e iar copilul vesel merge se joaca de nu imi vine a crede. Dar eu cred ca am imbatranit un an ieri..asa m-am pierdut la medic am zis ca are 1 an si 2 luni in loc de 1 an si 3 sapt in fine..abia imi aduceam aminte cum ma cheama. Am trecut si pe Nan fara lactoza o perioada. Uffff..bine ca trecut.
Nu prea am reusit sa citesc din urma....dar am vazu pozele cu minunea lui Consi, un cavaler tare dragalas! Bravo!
Va pup si mai revin si mai ales sper sa nu treceti prin spaima care am trecut eu ieri...mai ales ca fata mea nu a avut pana acum niciodata febra...folosisem termometrul digital doar la cumparare de proba! Si uite acum a facut dintr-odata febra asta imensa!
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa
si Alexia
(13 iulie 2006)
geliza spune:
buna fetelor,
Larisa, sanatate multa Alexiei, sa se refaca repede si sa reintre in ritmul ei.
Haideti sa va mai povestesc ce am mai facut la pediatra azi...m-a chemat cu listutza cu ce mananca Ilinca pe 3 zile( de marti de cand am mai fost pana azi dimineata) si a concluzionat asa:
-sa-i schimb laptele de la Milumil 2 la Nan junior, dar nu doar de dragul de a-i schimba gustul ci pt ca are probiotice;
- sa-i schimb cerealele Milupa cu Nutriben pt ca au putere calorica mai mare
- sa incerc sa-i dau mai mult lapte cu cereale pe zi...sa-i mai dau intre mese cate 50-100 ml sa ajungem cam la 4-500 ml lapte pe zi....daca nu ne-o reushi faza asta, incercam sa suplinim laptele lipsa cu maimult iaurt si branzica;
- sa-i dau Debridat cu 10 min inainte de mese principale (3 la nr plus 2 gustari) pentru normalizarea scaunului (pt ca Ili mi se pare mie ca face cam mult...3/zi, in cant destul de mare)
- sa-i dau vitamine multisanostol
si sa o sun din 3 in 3 zile sa-i spun cum mananca....asta pana ne vin rezultatele la analizele de k...5 la nr
V-am scris ca poate mai ajuta pe cineva....aaaa, si nici o vorba de rahitism.....cred ca a fost doar o impresie de-a ei la inceput....
si luni ne prezentam la dr de familie pt vaccinul de 1 an...Infanrix IPV-Hib
Eliza, Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)
www.flickr.com/photos/12803220@N00/sets/72157600616821266/" target="_blank">Antalya 2007
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
alina2006 spune:
larisa chiar ma intrebam ce-i cu voi! sanatate alexiei si va asteptam in parc!
geliza stii la ce ma gandeam? cum ii telefonezi dr asa sa ne scrii si noua cum functioneaza " dieta " ilincai! sunt curioasa! la noi vitaminele n-au functionat, eu i-am dat sanasol si vi-sol!
pupici la fete si bebei!
andreeamerci pt apreierile la adresa ianei! 
POZE IANA MEA
emiliapop spune:
Hai sa scriu si eu ca citesc da' nu stiu ca nu gasesc timp de loc de scris. Inainte scriam cand dormea Alex dar acum dorm si eu cu el la pranz ca e somnul pe mine cat casa si la pranz ne intrecem amandoi pe care il ia somnul mai intai.![]()
Norocutza multumesc ca te-ai interesat de mine, sunt bine atat ca asa cum am scris mai sus as sforai toata ziua, vb vine ca nu sforai
, dar as dormi pe mine.![]()
La multi ani ptr. Bulinutza !!!
La multi ani ptr. toti bebei care au facut 11 luni sau un an !!!
Felicitari ptr. Cristina Ana sa aiba un bebe mancacios, sanatos si norocos!!!
Noi am cam lipsit de acasa ca am mai facut o tura la mare, a 3-a pe anul asta si a fost foarte bine, atat ca am plecat cu inima cat un purice ca lui Alex in ziua cand sa plecam i-au iesit 2 bubite una pe mana si una pe burtica si pe urma au mai iesit 3-4 mai mici si era suspect de varicela dar a fost bine pana la urma ca nu au mai iesit altele si febra nu a facut deloc atat ca a cam inceput sa faca nazuri la mancare iara si ar cam vrea sa pape toata mancarea cu biberonul dar o fi vreo toana ceva.
Bine doctora mi-a spus ca ar avea si vreo 2 pustule in gat atunci cand am plecat dar pana la urma n-a stiut sa imi spuna ce a avut, asa ca nu stiu ce sa mai zic si de doctorii astia.
Ca tot se vb de greutate aici va intreb si eu ca eu nu am mai fost la masurat si cantarit de la 9 luni si ma gandeam cam cat ar mai trebui sa ia in greutate pe luna la varsta asta?
Cand am fost acum la doctora una particulara nu l-a masurat decat l-a cantarit si avea 9,300 kg la 11 luni jumatate si la 9 luni avea 8,300 kg deci 1 kg in 2 luni si jumatate, o fi bine?![]()
Uff eu am alta dielema, cum fac eu sa pape si el bucatele in afara de biscuiti ca pana acum nu am reusit, a muscat din mar si a moflait bucatica aia pana si-a facut de
.
Am pasat mancarea mai mare si nu vrea sa o pape are 10 dintzisori ultimii doi canini care ii sparg gingia acum da' nu prea ii foloseste decat la muscat pe noi sau pe orice altceva decat mancare.
Deja ma vad cu el pe la 2-3 ani pasandu-i mancarea.
emilia
cu bebe mic si Alexandru Paul (16.08.2006)
greutate
andreea25 spune:
La multi ani piersicutzelor sarbatorite!
Larissa bine ca a trecut si Alexia a revenit la normal .
geliza f bine ca ne scrii,alina are dreptate,tre' sa ne zici si ce si cum functioneaza.eu ii dau Arianei vitamine Visol nici nu imi mai amintesc de cand..dintotdeauna cred
,si i am dat si pikotvit la un moment dar.sincer nu cred ca efect spectaculos,dar era bine ptr psihicu' meu ca totusi ia si ea vitamine de undeva.
emiliaeu zic ca e f bine cu greutatea .aceeasi problema o am si eu cu blenduritu/pasatu'.Ariana rupe din biscuiti,paine,covrigei ,fructe dar mai mult se joaca decat sa le si inghita.le mai da pe jos ,mai culege frimituri.dar la mancare nu exista sa dea de o bucata mai maricica ,nu vrea sa mestece,nu ca nu stie,probabil e mai comod doar sa inghita.
pupici
andreea25 mami de ariana-irina
(04.08.2006)
www.flickr.com/photos/9544071@N07/" target="_blank">Pozici iunie-iulie
Consi spune:
Geliza nici Luca nu prea a apus in greutate in ultimul timp. Si bea maxim 150 ml lapte/zi, noroc ca mananca cereale si ii mai punem acolo. Iar de doctori nu stiu ce sa zic... Eu zic ca daca fata-i vioaie e ok. O sa fie mai bine de ea ca nu o sa-si faca probleme de silueta.
Emilia cred ca ii e cam greu sa mestece cu dintii. Si noi mestecam cu maselele, asa ca si lor probabil ca le e greu. Eu pasez mancarea dar nu chiar asa de tare ca acum cateva luni, dar daca Luca gaseste o bucata mai mare o scuipa.
Alina bine ati revenit gagici! 
Consi si
Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
www.totsites.com/tot/luca_dobos" target="_blank">site-ul meu
Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.
emiliapop spune:
Fetelor 

ptr. raspunsuri, nici eu nu pasez mancarea de tot adica se mai simte cate ceva prin ea dar eu am vazut un bebe in parc mai mic cu 2 luni dacat Alex care papa bucatele mancarea i-a pus mamica lui in castronel bucatele marisoare de paine, branza si rosii feliute si le papa singurel lua din fiecare pe rand
de am zis ca asa minune nu vad eu prea curand la Alex
. A ...si nu avea decat 4 dintzisori.
Dar ce sa fac eu il iubesc oricum daca trebuie sa ii pasez mancarea pana s-o insura
o fac si pe asta si pe urma sa ii mai paseze si sotia lui nu ?
emilia
cu bebe mic si Alexandru Paul (16.08.2006)
greutate
larissa_79 spune:
emilia, tu invata-l sa manance si nepasat.....ca vezi de nu, ce o sa ii mai paseze nevasta-sa..
...hai poate in prima luna de casatorie poate da' dupa..neam!
Alexia mea dimpotriva nu a mancat pasat, ea mananca doar bucati mari...mi-e mie frica uneori sa ii dau ce ar vrea ea sa incerce sa mestece! Da' am mai prins curaj. Piersica o mananca singura, banana plus ca restul de mancare il mananca aproape asa cum e. La cartofi mai strivesc eu inainte. Iar daca vreau sa ii dau pasat...nu vrea sa ia...ba chiar tine minte si apoi refuza si iaurtul!
Mi-a revenit buna dispozitie ca Alexiunea mea e bine!
alina, pupicei..maine ajungem si noi in parc!
Cititi si voi cazul Soniei...pe prima pagina la link-ul dat de mine o sa gasiti o poveste cutremuratoare!
Larisa
si Alexia
(13 iulie 2006)
www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!
maryion spune:

1 anisor
Ariana-Irina, fetita lui Andreea25
Timeea Elena, fetita lui Ramoon
Vladut, baietelul lui ionelalit

LA MULTI ANI! Rebeca (a lui Diu)

Mary mamica lui
Darius-Theodor (14.07.2006)
andreea25 spune:
multumim Maryion
LA multi ani si din partea noastra celorlalte piersicutze sarbatorite! hehe la ora asta,anu' trecut eram pe la spital ![]()
o zi placuta tuturor,fug ca mai avem chestii de facut.andreea25 mami de ariana-irina
(04.08.2006)
www.flickr.com/photos/9544071@N07/" target="_blank">Pozici iunie-iulie