PIERSICUTZE de iul-aug.2006 (51) - 1 anisor!-LMA

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

Andreea, multi pupici....si celorlalte fete Consi, Larisa, Martta...ai fost super tare cu "authentic girl"....pe unde ati stat la Slanic si Cheia, vreo pensiune ceva marfa?
Asa e fetelor, aveti dreptate...trebuie multa rabdare ca se fac ei mari...eu una nici nu am realizat cand a trecut 1an....

Martta, la multi ani si voua...Maria, sa creasca mare si sanatoasa

Eliza, Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)
www.flickr.com/photos/12803220@N00/sets/72157600616821266/" target="_blank">Antalya 2007

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Lucians, concediu placut...sa va odihniti si sa va incarcati bateriile

Andreea, da, am facut vaccinul ca ne-am dus cu el cumparat...am facut Infanrix....fara nici o reactie, nimic...speram sa fie bine si in continuare...andreea, dar tu fructe cand ii dai Arianei? ca mie dr mi-a zis sa-i dau o gustare la 10 de suc de fructe...si i-am zis ca Ilinca nu bea suc...mi-a zis sa-i pun cereale in suc si sa i-l dau cu lingurita....si apoi ma intreb eu ce gustare mai e aia ca e masa in toata regula daca-i pun cereale...si clar nu i se face foame repede....incerc sa-i dau cam 100-120 gr

www.flickr.com/photos/12803220@N00/sets/72157600616821266/" target="_blank">Antalya 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi1 spune:

Lucians concediu placut.Sa va intoarceti cu forte noi si proaspete . Fetelor imi spuneti si mie cum e cu motul ca trebuie sa il taiem si noi si nu prea stim cum se face

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

La multi ani Ilinca! Geliza sa ti traiasca printzesica mika,sa te bucuri de ea.
meniul lui Ari e cam asa: la trezire lapte(250ml),la pranz supa/ciorba +piure cu carnitza( sau un borcanel de 250 g) +danonino sau compot de fructe,pe la 18-19 cereale cu fructe sau biscuiti cu lapte sau branzica cu rosii sau mamaligutza cu smantana sau iaurt cu cereale,seara iar lapte simplu( 250ml).intre mese mai rintzaie cate un biscuite sau mai incerc sa i dau fructedar rar si bea apica.cam astea mi au venit in minte,dar nu in fiecare zi e asa.asa ca fructe dc nu reusesc sa i dau in fiecare zi,ii dau ozi da una nu.
Lucians ni s a strikat aparatul si nu prea am multe pozici cu noul look dar uite aici www.flickr.com/photos/9544071@N07/1036780287/" target="_blank">baietika lu'mama. pupici si concediu placut
martta bine ai revenit.despre puloverul mov a lui Vladut
gabi1 pai nu cred ca e foarte diferit motul de turta.adika la turta la fetite ,vine nasa si ii rupe turta in cap si la mot la baietei ii taie motul nasa .si dupa se alege obiecte de pe tava .
fetelor ce mai plouaaaaaandreea25 mami de ariana-irina
(04.08.2006)

www.flickr.com/photos/9544071@N07/" target="_blank">Pozici iunie-iulie
www.flickr.com/photos/9544071@N07/1026056111" target="_blank">Turta Ariana/1 AN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

LA MULTI ANI ILINCA, SA CRESTI MARE SI FRUMOASA SI SA PAPI SI TU MAI BINE CA SA NU SE MAI SUPERE MAMI !!!

Geliza sa stii ca si Alex are zile cand papa bine si deschide gura cu ochii in televizor binenteles la reclame, ca e ii plac foarte mult si rade la ele (ex. alea cu marmota cu ciocolata, cu hotu' care intra in casa, cu catelul care zice sa faca o plimbare la Ger...., sau la zambeste la fetitele alea care isi tot vopsesc parul ....etc.) si zile mai putine e drept in ultima vreme cand nu prea vrea nici cu reclame si imi dau seama ca nu ii place ce ii dau de papa.
Dar am observat ca daca intru eu in tensiune ca nu papa si ma supar,nu mai papa deloc si fac mai rau, asa ca incerc eu sa ma calmez il las 5 minute si ma gandesc ce sa ii dau sa studieze de prin bucatarie si trec la arsenalul de linguri, polonice, strecuratori etc. si el studiaza si eu ma apropii cu lingurita si deschide gura ca are preocupare, el se plictiseste repede la masa asa ca trebuie sa ii gasesc de lucru mereu.

emilia cu bebe mic si Alexandru Paul (16.08.2006)

greutate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

De ieri am inceput si noi sa mergem, deocamdata pe aici prin casa de la dormitor in sufragerie si invers si cel mai des luam calea bucatariei ca acolo sunt tot felul de dulapuri prin care putem sa cotrobaim. Afara nu am incercat sa mergem ca ieri seara ploua si azi la fel.
Sunt curioasa daca merge la fel si pe afara.
Atat ca trebuie sa ma tin dupa el ca merge frumos la inceput asa batraneste si pe urma vrea sa o ia la fuga si se mai dezechilibreaza si eu am oroare de cazaturi.

emilia cu bebe mic si Alexandru Paul (16.08.2006)

greutate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Salutare fetelor,
ma mai tineti minte?!
A trecut ceva vreme decand n-am mai scris pe-aici...de doua zile ma chinui sa citesc macar capitolul asta!
Am avut diverse motivatii...ma rog...dar m-am gandit mereu la voi...ce bune ati fi fost in niste situatii cu sfaturi si glume si morala!!
In fine..si acum va scriu pe fuga sa va spun ca mai suntem si noi, ca ne bucuram pentru toate piersicutele care au implinit un anisor si le uram din tot sufletul multa sanatate, noroc, si multe bucurii alaturi de parintii lor!!
Ca ne bucuram nespus pt. Cristina, sa-i traiasca baietelul...sa fie sanatosi amandoi!
Uram concedii placute tuturor....
Si inca o data "LA multi, multi ani"!tuturor.

VA sarutam cu drag..
Revenim mai tarziu cu detalii!

http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

1 anisor

Oana Ilinca, fetita lui Geliza

Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

Scuze pt intarziere!
Nici nu am apucat sa citesc tot ce ati scris.
Nu am avut azi net. Si acu' merge de ... cccc ...

Multumesc de raspunsuri Eliza si Consi.

toate mamicile de piersicutze!
Daca nu ati fi voi nu stiu ce m-as face.

Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

mary, pup si multumim.....cred ca si DC are ceva ca si la mine merge cam greu

Mergi la inceput