Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (18)
Raspunsuri - Pagina 30
anaanamaria spune:
karra80 SI EU AM ACEEASI "PROBLEMA " CU MIRIAM DAR CAND O LAS PE PAT SINGURA II PUN PERNE IN JURUL EI
www.dropshots.com/day.php?userid=332674&cdate=20070719&ctime=184406" target="_blank">PRINTESA MEA
doina.todor spune:
Buna fetele ! 
In primul rand LA MULTI ANI ! SARBATORITILOR ZILEI
La 4 luni avem 7.600 kg si 69 cm - deci tot interdictie la cereale si biscuiti fara gluten ![]()
Azi facem vaccinul de 4 luni si cred ca mie imi e mai frica decat lui.
Sper din tot sufletul sa nu faca vreo reactie de data asta ca la ala de 2 luni nu a facut ( vaccinul este Pentaxim)
Murim de cald !!!! avem 32 grade in casa iar afara cred ca is 100
asa ca azi nu iesim. Dar cumpara tati azi aer conditionat si a promis ca ii combina (a se citi le da ceva in plus) pe aia de il instaleaza sa vina cat mai repede.
Copilu meu a invatat sa tipe si il distreaza cand se aude asa ca repeta
si in casa la mine cand e treaz Raducu se poate auzi cam asa eeeeeeeee!, aaaaaaaaaa!, aaaiii!, eeeiii!. Dar e tare haios si ma distreaza doar ca pe vecini nu prea ii distreaza vocalizele lui ca mi-au "mentionat" ca : "Ce dragut tipa fiul dumneavoastra toata ziua..."
. Imi pare rau de ei dar nu am cum sa il fac sa taca ca ii inca mic!
Va sarut pe toate si scuze ca nu am raspuns la nimeni dar nu am timp azi, revin eu zilele astea si mai si conversez cu voi ca imi sunteti tare dragi.
Doina & BB Radu (23 Martie 2007)
Poze Radu
Varsta lui Radu
ghibuadina spune:
Buna fetelor
Noi stam ff prost cu timpul, asa ca nu stiu dc mai pot recupera din urma prea mult.Am inceput de ieri sa papam suculet.Iei am inceput cu o lingurita de suc de mar.Nu prea i-a placut in schimb azi pare ca s-a obisnuit ca a papat mai multe lingurite.
Alexia nu mai mananca tzitzica.Asta este.Nici eu nu mai am ce sa-i dau.Mananca cam 100 ml de Milumil la 3 ore.Nu are program batut in cuie.Uneori nu vrea sa pape mai mult de 40 si apoi peste ceva timp mai vrea.Asta este.O sa ne facem noi programel cd intram de-a dreptul la diversificare.
INTREBARE PT FETELE CARE AU ALAPTAT SI NU MAI ALAPTEAZA:
Ce e intampla cu laptele din sani???/Stiu ca incepe incetul cu incetul sa nu se mai produca???Dar cat timp mai curge laptic dc storci sanul???Se poate face ceva ca sa se elimine lapticul complet in afara de medicamente???
ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-
anaanamaria spune:
karra80 poza cu cina la piscina e super tare![]()
www.dropshots.com/day.php?userid=332674&cdate=20070719&ctime=184406" target="_blank">PRINTESA MEA
karra80 spune:

Sosonica
si pt parintii ei , de cand am aflat am tot citit si la ele sa vad noutatile, 
mi se rupe sufletul ca un sufletel asa de mic treb sa se chinuie atat.....e dureros ce se intampla mai ales ca celebrul IOSUP a purtut face o asa greseala grava...am incercat sa ma pun in situatia lui Kay e groaznic nici nu ma pot gandi ca s-ar putea intampla ceva cu Winnie a mea.....Asta e viata D-zeu le randuieste pe toate cum crede el ce cuviinta....Vom dona si noi ceva daca asta ar ajuta cat de cat.....
D-zeu sa aiba mila de parintii ei si de sufletelu ei nevinovat......
Carmina
de
MARIA CRISTINA 8 martie 2007
Luna 5
Luna 4
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Criss
anaanamaria spune:
doina.todor De ce ai interdictie la cereale? printesa mea la 4 luni are 7.800 si 68cm
karra80 spune:
ROFIT SA-MI FAC CAMPANIE......ASADAR VA ROG SA MA VOTATI......M-AM INSCRIS LA CONCURS LA IDEEA ELYANEI SI ACU IMI TREB VOTURI.....DACA VA PALCE POZA BINEINTELES......
MULTAM DE VOTURI.....
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=2&folder=Miss Odiseea Sarcinii" target="_blank">CONCURS
Carmina
de
Luna 5
Luna 4
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Criss
karra80 spune:
Dau de baut virtual ...nu raman datoare......

Carmina
de
Luna 5
Luna 4
karra80 spune:
quote:
Originally posted by doina.todor
Buna fetele !
In primul rand LA MULTI ANI ! SARBATORITILOR ZILEI
La 4 luni avem 7.600 kg si 69 cm - deci tot interdictie la cereale si biscuiti fara gluten
Azi facem vaccinul de 4 luni si cred ca mie imi e mai frica decat lui.
Sper din tot sufletul sa nu faca vreo reactie de data asta ca la ala de 2 luni nu a facut ( vaccinul este Pentaxim)
Murim de cald !!!! avem 32 grade in casa iar afara cred ca is 100asa ca azi nu iesim. Dar cumpara tati azi aer conditionat si a promis ca ii combina (a se citi le da ceva in plus) pe aia de il instaleaza sa vina cat mai repede.
Copilu meu a invatat sa tipe si il distreaza cand se aude asa ca repetasi in casa la mine cand e treaz Raducu se poate auzi cam asa eeeeeeeee!, aaaaaaaaaa!, aaaiii!, eeeiii!. Dar e tare haios si ma distreaza doar ca pe vecini nu prea ii distreaza vocalizele lui ca mi-au "mentionat" ca : "Ce dragut tipa fiul dumneavoastra toata ziua..."
. Imi pare rau de ei dar nu am cum sa il fac sa taca ca ii inca mic!
Va sarut pe toate si scuze ca nu am raspuns la nimeni dar nu am timp azi, revin eu zilele astea si mai si conversez cu voi ca imi sunteti tare dragi.![]()
Poze Radu
Varsta lui Radu
si Winnie tot acelasi vacin a facut si nu a vaut nici o reactie...nici macar nu a durut-o a ras la asistenta....
Bafta la vaccin
Carmina
de
Luna 5
Luna 4
doina.todor spune:
Anaanamaria mi-a spus doctora ca e prea mare si ca il vor face "pufos" . Eu nu mai alaptez de vreo doua saptamani si poate ca si asta e un motiv, adica laptele praf ii ingrasa altfel pe copilasi decat laptele de mami(care e mult mai bun).
Ghibuadina eu i-am dat sa stoarca si ultima picatura lui Radu, adica din ziua in care am observat ca nu mai am lapte suficient (urla copilu de foame si nu a mai luat in greutate) eu am insistat sa il pun la san in speranta ca revine lapticul dar mi-a disparut de tot intr-o saptamana asa ca ... eu nu am avut problema ca mi se vor intarii sanii sau ca va mai curge ceva dupa asta ca pur si simplu nu a mai curs nimic.
Pupici
Poze Radu
Varsta lui Radu