Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (18)
Raspunsuri - Pagina 29
karla32 spune:
'neatza fetelor!
La multi ani Carla_lia si tot ce iti doresti sa-ti fie implinit!
martutza, m-ai facut sa plang. Am momente in care dragostea ce simt ptr puiul meu ma sperie. Este coplesitoare. Zambetul, plansul, grimasele, datul din maini si picioare...Totul ma umple de bucurie! Noaptea stau minute in sir si il privesc, il ascult cum respira si ma rog domnului sa fie sanatos. Probabil ca toate simtim la fel iar cuvintele sunt prea putine si sarace in continut sa exprime atata dragoste...
Raluca si Luca(8 aprilie 2007)
Luca, dragostea mea
Poze Luca
http://photos.yahoo.com/ralucamoise2003
magdutah spune:
neata stup !!!
o zi a trecut si ne-am descurcat de minune singurei !
Astazi speram sa va scriu cum am reusit noi sa facem baita fara sa plangem ...insa nu a fost sa fie !!! De plans -nu am plans, dar nici baie nu am facut. Odorasul meu mancase la 18:30 si trebuia sa mai manance pe la 21:30- 22 dupa ce facea baita ... Insa Mateiasul s-a gandit ca nu vrea baita si mi-a dormit neintors pana la 1:20 cand a inceput a plange de foame! I-am dat sa manance si iar a dormit pana la 6:30 ... si iar a adormit pana la 8:30 ...
Acum eu sper ca macar deseara sa ii fac baiata si sa il si ung cu ulei salicilic ca iar incep sa ii apara cojitele pe cap !!!
Magda
Matei 9.04.2007
magdutah spune:
La multi ani !!!
tuturor sarbatoritilor de ieri si de azi !!!
si
La multi ani !!! tuturor puiutilor din toate zilele in care am uitat sa ii felicit ... si celor care or sa vina si cu siguranta am sa uit sa ii felicit !!!
( nu va suparati pe mine ca uit mereu !!! ar trebuie sa imi pun in semnatura un "La multi ani!" sa apara automat ! )
Mii de pupice
Magda
Matei 9.04.2007
elpower spune:
Doamne, Roxana, dar frumos le mai povestesti, fata draga! Parca mi se face si mie un dor de duca... 
Iubita_2007, Roberta sta deja in fundulet nesustinuta? Ca am inteles ca de atunci se poate pune copilul in premergator.
Martutza tare frumos spus! 
Am reusit sa var in guritza de Theuta, prin somn, una bucata biberon din care nu bievoit a servi decat 50 ml si o bucata tzaca de mamuca, din care a tras cu sarg timp de fix ... 5 minute, dupa care somn de voie. Oare cu ce-or trai copiii astia? Si nici nu e asa cald. Sunt 28 de grade, fata de 30-32 noaptea, cand nu stam cu AC aprins. Acum vad ca s-a trezit. I-am facut baita pe la 09.30 si a dormit dusa. Chiar daca as vrea eu, tot n-ar avea sens sa incep vreo diversificare pe vremea asta. Am renuntat si la piureul de piersica. Si uite ca n-a mai facut kk de ieri. Cred ca o ajutau totusi linguritele alea inghitite asa, in sila. Daca mai primesc vreo vizita azi, o sa-i rog totusi sa-mi aduca niste piersici ca-i faceau bine. Voi ce mere dati la bb? Rosii, galbene? Ca nu cred ca Theuca se va omori vreodata dupa legume fierte, daca mi-a mostenit gusturile. Sau astea se formeaza, ca nu stiu?
Ma gandesc ca, decat sa bag supozitor in fundulet de Thea, mai bine var 2-3 lingurite piureut de o fructa daca asta o ajuta la
. Ce ziceti? E si asta un mod de a diversifica, nu? Ca suculete n-am nicio sansa sa-i dau.
Nu mai stiu ce sa va mai zic, desi as sta de "vorba" cu voi toata ziua.
Despre micuta Sonia ... am trimis si eu mail la cei de prin cartea de adrese. O sa incerc sa trimit pe cineva si la banca sa depuna oarece. Cred ca orice suma, cat de mica o poate ajuta. Alaturi de rugaciunile noastre.
de la Thea-Ioana - 26 martie 2007 - si mami pentru intregul 

!
roxanici spune:
ieri..pana de curent...si odata cu ea si pana de net. A venit curentul in juma de ora dar netul ia-l de unde nu-i, de aia am lipsit ![]()
Sherbi, am avut un laptop cu mine si imi notam memoriile la fiecare trei zile. Numele de locuri, cascade, etc le scriam pe hartie imediat ce le vedeam ca era imposibil sa le retini toate cu waikiki si wairere si alte wai=uri de-a lor.
Aliana, nici mie nu imi e dor de bebe mic mic...vreau rares mareee, interactiv ![]()
Azi am fost iar la dr sa ma brainstormizez pe subiectul diversificare si cand l-a vazut pe "pufosul" de rares a zis "nu, schimbam, incepem cu legume si apoi cereale si la urma fructele". Va dati seama ce impresie am facut.
Ah, raresu are 6650g si vo 65 cm. Am cantarit aseara siiiiii cand se stabilizeaza cantarul imi arata 6,66... neeeh, nu-i adevarat, nu are raresu cifra asta magica....n-am vrut sa il pozez asa...l-am mai lasat un pic, l-am mai uns cu o crema si cantarit iar: 6,65, eh, asa mai merge![]()
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
roxanici spune:
Aliona, vroiam sa iti atrag atentia de mai de mult. Daca am retinut bine, ai tu niste pitici cu postatul pozelor pe internet si anume nu vrei sa apara Ilincuta goala pe net, dar in unul din albumele tale, e o poza fix cu Ilinca la pasarica goala; poza e publica deci poate sa o vada oricine ajunge la albumele tale.
Ma bucur ca va delectati cu jurnalu meu de vacanta. Si mie imi place cum l-am scris
si il recitesc cand imi aduc aminte de el.
Ah si mai vroiam sa zic ceva fetele din zona cu cod rosu CUM REZISTATI????? mi se pare horror. Sa dea DD sa treceti cu bine si sa ne racorim cu totii odata...e infiorator ce vad la tv, apocaliptic.
roxanici spune:
ah, si mai am un gand ptr Sosonica, iubita de ea...sunt suparata, nu prea vreau sa spun ce simt acum, dar as vrea sa deschida ochii cineva lui Kay si sa ii lumineze DD mintea, sa o indrume sa faca ce e mai bine ptr Sonia. Mi-e frica in fiecare zi sa nu pateasca ceva si mi-e frica de sistemul sanitar romanesc. Astept sa se deschida conturile la BCR sa donez si io un graunte si ma rog ca mami Kay sa ia decizia inteleapta ptr Sonia. mai multe nu zic
karra80 spune:
la toata lumea.....
Murim de cald...daca nu ar fi AC am fi terminate.....
De cand a invatat sa se intoarca pe burta nu o pot scapa din vedrere ca se rostogoleste de mai mult ori si am gasit-o intr-o zi intre canapea si perete era cazuta pana la mijloc doar cu picioarele dar de ajuns cat sa ma sperii de numa......
Si eu abia apuc sa o vad in fund...sa intelega ce-i zic si ami ales sa papa sa nu ne mai chinuim atat cu mancatullll
IUBITA_2007 EU STIU CA NU E BINE IN PREMERGATOR PANA NU STA BINE IN FUND SI MAI ALES CICA II INCETINESTE MERSUL ca se obisnuieste asa si cand va treb sa mearga sg nu o va face de teama.....Si am citit la fulguleti de nov dec ca nici ele nu pun copii pana la 7 luni in el.....oricum fiecare face cum crede...noi doar ti-am zis.
Roxanici super poza....tare "nebuna" mama cum am mai zis si in cazul nasicii lui David, mi-ar palce sa am si eu asa tupeu.......
Pitica mea pe caldurile astea baga cam 100 ml de apap plata in24 h.....o fi bine? eu zic ca nu are de de sa nu fie....pur si simplu ii e sete maraie si cand ii dau bea cateva guritze si es linisteste si le bea cu asa o pofta.......
Carla_lia sa ai parte de tot ce e mai bun si frumos in lumea asta.....
La cat mai multe lunisoare
Rianna de Andrea20
Alexis Florina de Alia ro
Eduard Andrei de Ellamiss
Sebastian Alexandru de Madalina 78
Sherbi cum stati cu caldurile ca am auz ca la Slobozia e cod rosuuuuuuuu
KMI nici un semn ce mai face TIMI? cum stati cu papatul?
Cam atat ca maraie treb sa o intorc iara.....
Carmina
de
MARIA CRISTINA 8 martie 2007
Luna 5
Luna 4
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Criss
karla32 spune:
Fetelor, Luca bea la ceai de m-a speriat! se matzaie si se smiorcaie pana ii dau bibele. Daca incerc sa-i iau biberonul trage cate un tipat tare si subtire si apoi se pune pe plans! Lapte nu vrea. A supt tzitzi azi noapte si pe la 9. atat! ceai cat cuprinde! oare ceaiul asta ii ia din foame? dar ce sa fac? daca i-o fi copilului sete?
Raluca si Luca(8 aprilie 2007)
Luca, dragostea mea
Poze Luca
http://photos.yahoo.com/ralucamoise2003
anaanamaria spune:
Mi-am facut pe jumatate datoria fata de Sonia am trimis la toti cunoscutii povestea ei ba chiar am trimis-o si la cateva vedete sper sa o ajute cineva , mai ramane sa ia sotul meu salariul si sa ajutam si noi putin. Macar atat sa facem si noi si sa-i multumim lui DD ca nu trecem noi prin asa ceva.
www.dropshots.com/day.php?userid=332674&cdate=20070719&ctime=184406" target="_blank">PRINTESA MEA