Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (18)
Raspunsuri - Pagina 31
karra80 spune:
Ghibuadina eu pana la 2 luni am alaptat-o si apoi pana la 3 luni doar cate o masa ce reuseam sa storc toata ziua ii dadeam seara.....si de la 3 luni nu am mai stors nimic dara si acuma daca mai strang de sani mai ies cateva picaturi
Parca Elyanne zicea ca ea la mandra si la un an inca mai scotea cateva picaturi...daca nu te dor sanii si sunt numia cateva picaturi eu zic ca nu nici o problema.....
ananmaria
multam de aprecieri...si printesita ta e o duceatza
Carmina
de
MARIA CRISTINA 8 martie 2007
Luna 5
Luna 4
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Criss
Andreea20 spune:
Bunaaa fetele
Imi cer mii de scuze ca nu am mai intrat dar suntem mai tot timpul plecati, am fost cateva zile la mare (fara bubulina)iar acum de cand cu caldura asta stam la socri ca au o casa la marginea Bucurestiului pe malul unui lac si este un pic mai racoare.
Pitica mea face azi 5 luni
.....nu-mi vine sa cred cum a trecut timpul....este bine, sanatoasa....are 7600g si este o nebunica.
Am inceput diversificarea la 4 luni cu piure de piersica, apoi dupa cateva zile cu cereale seara si dupa vreo 2 sapt am inceput cu supa de legume care de fapt e mai mult un piure in care pun si 1-2 ling de branza de vaci....ii place la nebunie.
Nu am apucat sa citesc nimic din urma....si nici nu cred ca apuc, am venit in Buc doar pt cateva ore....sa-mi fac pasaportul ca plecam in Franta![]()
si sa mai ud si eu florile.
Mai fetelor cum va descurcati cu caldura??? eu am mers pe jos de la masina pana la scara blocului si mi s-a facut rau.....Doamnee si sunt strazile pline de batrani.
Eu mai dau drumul la aer conditionat din cand in cand ( nu este la bebe in camera) dar nici asta nu mai face fata....parca baga aer cald
Fetelor voi stiti cumva sa existe biscuiti speciali pt copii fara gluten???
cam atat pot sa stau.....sper sa mai intru de la socri, dar acolo am net prin modem si merge cam greu.
Va pup pe toate si aveti gija de voi si de puiutii vostri
carmenefr spune:
Bine v-am gasit, mamici si bebici, care cu cod rosh,oranjau galbin
La multe lunite sarbatoritilor zilei
La multi ani,Carla_lia, sa fi sanatoasa si iubita!!
Ce faceti, cum rezistati cu caldurile astea??
La noi in casa, desi stam langa parc, pe N, cu copaci langa bloc, sunt spre 30 grade.Seara in schimb, nu stiu cate grade or fi, ca eu transpirrrrr, yo, care de felu' meu nu eram transipracioasa, in vara asta am transpirat cat in toti anii mei la un loc.Bine ca avem apa, ca altfel, poate Bucurestiul s-ar fi transformat intr-o crescatorie de sconcsi.
Si asa unii sunt sconcsi, chiar daca au apa![]()
Asa ca Sherbi, cand au spus la tv ca restrictioneaza consumul de apa, in Slobozia-Ialomita,m-am gandit la voi...
Cu Teuta n-am probl cu caldura, ea bea destul de multa apa zilnic(apr un bibe mic).Si doarme in pampers.Si ca sa n-o mai invelesc cu cearceafelu' ei, ce mi-a bubuit mintea??
Am un sal de matase naturala crem, fro 1.5m,l-am indoit pe jumate si invelesc fata...Asa nici nu mai transpira...
Ce sa va spun, ca asa infasurata in matasea aia(ca la cum se rasuceste...)parca e un ingeras

Despre burtierasi eu am purtat prima luna dupa operatie,m-a ajutat ce-i drept, dar transpiram,mi s-a strans pielea la loc, dar un colac de sunca tot a ramas pe burtoi![]()
Cat porti burtiera, zici ca esti mai slaba, dar cum dai jos aia...iti cad burtile![]()
Cum au zis si alte fete, exercitiile sunt baza.
Eu le fac pe cele pe care ni le-a dat Diana_jors in link, la cap. trecut.Fac 3din 4 , ca un ex. nu pot ridica cracii-n sus, apoi sa-i cobor intinsi...
Asta nu-i de mine, nene...
Va doresc racoare si bb-ei cuminti si nemaraiti.
Scrisesem un mesaj mai frumos, dar uitasem sa ma loghez si l-am pierdut.Om nebun!![]()
karra80 spune:
quote:
Originally posted by anaanamaria
karra80 care esti tu ca sa te votez?
aia dezbracata pe plaja....
daca zice ca nu se poate vota atunci mai tarziu
multam

Carmina
de
Luna 5
Luna 4
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Criss
ghibuadina spune:
Multumesc mult de urari fetelor,
Da ma bucur ca am o fetita mare(s-a nascut printre primii de pe-aici), ca are vreo 7 kile la 5 luni, ca e vioaie, sanatoasa si isteata.
Am citit ca bb-iivostriiau inceput sa-si dica la gurita piciorusele.Noi nu facem asta.Ar trebui?
Nasica lu;Sherbi si Roxanici, curajoase fete....
Bafta multa cu asa calduri....
Ahsi sa nu uit...Si Alexia a cazur din pat,la munte, noroc ca era patul nu prea inalt si ca pe jos era covor flocos.Insa m-am speriat tyare.Noroc ca n-a patit nimic.A plans ea, dar mai mult s-a speriat mititica...
Va las ca s-a trezit si ne jucam...
ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-
karra80 spune:
quote:
Originally posted by anaanamaria
SUPER TARE POZA
ma umflu-n pene.....ca un curcan.....
Carmina
de
Luna 5
Luna 4