Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (64)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

adina, roxanicabiotics este pt refacerea florei intestinale. bun cand stomacelul e sensibil. lui marc i s-a prescris in paralel cu sumetrolim+panadol pt ca s-a inmuiat scaunul si avea si mucus.

din cate stiu biotics e o adunatura de bacterii de-alea bune ce se gasesc in flora intestinala sanatoasa. nu vad ce rau i-ar face. intreaba medicul sa fii sigura ca e ok.

roxanica, merci si eu simteam ca trebuie sa-si revina, macar la jumate din cum era cu papa, clar refuzul lui era un simptom al infectiei si nu un moft prelungit. sper sa nu ma fi bucurat prea repede, inca e sub tratament pt e.coli...

donia, pe unde esti? am lipsit vreo 4 capitole si am ratat... esti in ro cu familia?

Diana, mami de Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastrewww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Povestea nasterii lui Ianis

Povestea lui Andrei
Pe DC - Andrei are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Nu vreau sa va intristez, imi place sa va vad fericite, relaxate, machite ....
dar acum am vazut la semnatura Dandusei poze cu Sonia. Doamneeeeeeee!!! cat e de frumoasa, ce ochi expresivi are!!! doamne Dumnezeuleeeeeeeeee, ajut-o!!!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

poze David Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Kokorina,
am vazutttt pozeleeee,moammmaa ce gagika ,te-ai facut,fata...,esti belea de belea...,ce sa zic...,superba...,copilasii sint minunati...,foarte frumoase pozele voastre...,se vede ca sinteti fericiti...,sa fiti sanatosi si la fel de frumosi...
Sbogdana,
minunata Zara ta...,este o scumpa...,dolofana si bruneta...,o maninci...
da' tipawww.flickr.com/photos/8371263@N06/864421214/" target="_blank"> asta...,este groaznica...,pot sa-i dau una in freza?...,se uita ca la bombe...si cite deastea vad zilnic...,ar trebui sa lovesc cu non-stop...,o data in stinga ,o data in dreapta...si din cind in cind sa mai sar o tura...,o data pe stinga ,o data pe dreapta...
Donia,
bucura-te ca stai in Brasov...,nu cred ca vrei sa stii cum ne prajim noi pe la capitala...

Fetelor ,va rog din suflet,daca puteti,sa va puneti si voi la semnatura linkul cu Sonia...,voi ,cele care mai scrieti si pe la alte subiecte...,astfel vor putea o groaza de oameni sa-l aceseze si poate sa ajute...Faceti macar atit ,pentru acest mic ingeras...,va rog mult...

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

yupiiiiiiiiiiiiiiiiii....victorieeeeeeee..........
Salvate de admin..multumim!!!!!!!!!!
Acum am ajuns acasa....am fost plecata la Baia Mare...si nu am putut sa adorm pana nu va citesc...{si eu chiar nu sunt dependenta de forum......!
Pe cuvant ca acum ma duc si beau un pahar de visinata(nu asa de buna ca si a Dandusei)...!
Chiar ca e aer curat.....
Nu am apucat sa citesc mare lucru...nici nu stiu daca as fi in stare la ora asta....
Noapte Buna!
Sa vad cine prinde scutecul de dimineata......

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Hopa ca se pare ca am prins scutecul...

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Bai da' mor de ciuda...ce petrecere am ratat aseara!!!
A mai ramas ceva in butoiul ala? Macar asa ca sa am si eu cu ce ciocni...merita sarbatorit AERUL asta Limpede!!!
Noi ieri am fost pe drumuri, sa vedem neste case...nu ne-am linistit, dar nici nu ne-am hotarat. Este o firma care construieste la IMGB, casele alea au marele avantaj ca sunt la 10 min de metrou, insa au o schema de finantare care e ecuatie cu n necunoscute pt mine. Si daca n-am rezolvat ecuatii de astea multe la viata mea!!! Dar nene, asta-i cea mai grea...
Asa ca mintea mea functioneaza acum calculand costuri la 2-3 credite pe care ar trebui sa le facem...si pana acum nu am gasit varianta buna!!!
Kokorino, Aelito, sunteti niste mistoace...iar de copii vostri ce sa mai zic!!! Jos palaria!!!
Marani, pe la voi e mai racoare?
Donia, nu mai fi asa de laconica...cum e la Romanica?
Fetelor, ieri il hraneam pe Rares, masa de legume, si a tras un kk in decursul procesului, mai frate, a iesit din pampers, intr-o fractiune de secunda s-a revarsat pe tot scaunul, pe genunchii mei, pe jos, nu mai spun pe picioarele lui...stiti ce a facut?!!! A bagat un picior in gura!!! Deci fii-mio, cum s-ar zice, si-a inaugurat kk-ul!!! Ce sa mai zic, ce sa mai fac, ca totul a decurs cu viteza sunetului...
Era o zicala veche romaneasca apropo de chestia asta...dar nu stiu unde sa caut sa o gasesc...Voiam sa-l sun pe pediatru sa-l intreb ce sa-i fac, microbi, bacterii si alte chestii...ceva spalaturi stomacale. M-a oprit Cata care murea de ras si care a zis ca si el cand era mic a comis-o de cateva ori...si nu a avut nimik!!!
No coment...dar se inscrie la faza zilei?

varsta rares

Mergi la inceput

A-dejule, dar s-a lansat deja filmul cu mr. Harry. Sau vrei musai cartea?
Dandusule, promit ca astazi imi fac timp si cetesc povestea fetitei aleia!
Gata, fugim afara, cat se mai poate!!!

varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

`mneata si noi!
ma mai dor inca picioarele de ieri; asa imi trebuie daca m-am cocotat pe tocuri inalte; dar nu conteaza, sunt f frumoase sandalele si a meritat. e prima data, de anul trecut in aprilie, cand pot sa port din nou tocuri adevarate; la botez nu a fost cazul. m-am simtit tare bine si de abia ii astept sa faca si cununia religioasa la anul, sa o luam de la capat. am plecat dupa aperitive (pui shanghai,chiftele, rosii umplute cu branza, cu vinete, ardei umpluti, somon, salate, si alte chestii, nu am identificat exact ce am mancat :) dar a fost bufet suedez si imi era cam foame). pisi a stat cu soacra, care se se descurca mult mai bine cu hranitul cu lingurita decat cu biberonul si deci se pare ca a mancat alexandra cat trebuie.

marani asteptam vesti despre dintisor, e acolo, poate chiar azi ne anunti ca a iesit la iveala.

ps: v-am zis ca sandalele sunt nr 40? eu purtam 38...

pps: azi mergem sa dam comanda de dressing. daca vin si astia saptamana asta sa masoare, ma impusc, pt ca teoretic vin si usile, cada, termopanele, si la fiecare trebuie sa fiu acolo, sa le dau diferentele de bani.

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sbogdana spune:

quote:
Originally posted by dandusa

Kokorina,
am vazutttt pozeleeee,moammmaa ce gagika ,te-ai facut,fata...,esti belea de belea...,ce sa zic...,superba...,copilasii sint minunati...,foarte frumoase pozele voastre...,se vede ca sinteti fericiti...,sa fiti sanatosi si la fel de frumosi...
Sbogdana,
minunata Zara ta...,este o scumpa...,dolofana si bruneta...,o maninci...
da' tipawww.flickr.com/photos/8371263@N06/864421214/" target="_blank"> asta...,este groaznica...,pot sa-i dau una in freza?...,se uita ca la bombe...si cite deastea vad zilnic...,ar trebui sa lovesc cu non-stop...,o data in stinga ,o data in dreapta...si din cind in cind sa mai sar o tura...,o data pe stinga ,o data pe dreapta...
Donia,
bucura-te ca stai in Brasov...,nu cred ca vrei sa stii cum ne prajim noi pe la capitala...

Fetelor ,va rog din suflet,daca puteti,sa va puneti si voi la semnatura linkul cu Sonia...,voi ,cele care mai scrieti si pe la alte subiecte...,astfel vor putea o groaza de oameni sa-l aceseze si poate sa ajute...Faceti macar atit ,pentru acest mic ingeras...,va rog mult...

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Mindrete de Crinuta

Nu da ca doare; tipa este mama. e adevarat ca poza nu e prea reusita,si pe mine imi vine sa ma iau la bataie de cum apar in poze; poate ne-a prins intr-un moment mai prost, poate dupa un meci privind diversificarea ori imbracatul ori poate ea nu se simtea foarte bine in acel moment..poate nu se vede in poza dar o iubeste mult pe Zara si cat a fost aici s-a inteles de minune cu ea.

sa-ti spun ca nu m-am suparat; oricui i se intampla sa greseasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

despre prisnita eficienta:

facut apa+otet proportie 1/1, inmuiat bine in ea un prosop mare, dezbracat complet bb, invelit in prosopul ala (aici inevitabil urla ingrozitor), apoi inca intr-un prosop mare si gros si uscat; luat in brate tot pachetul ce rezulta si plimbat la verticala; repetam procedura la fiecare 10-15 min, timp de 1.5 ore. plus sosete inmuiate in apa aia si comprese pe frunte.

treaba asta scade febra de la 39.5 la 37.5. garantat. am testat azi dimineata, de la 6 la 7.30. la 6 i-am pus si un novocalmin supozitor (n-aveam paracetamol) ca ardea ca focul la 39.5

acum stau ca pe spini. mai face puseuri 'au ba? si de la ce mi-a facut asta?? de la infectia urinara? sau de la rinofaringita lu' peste? (de la asta din urma are gatul un pic rosu si nasul borcanat de atata aspirat...)

o duminica minunata

Diana, mami de Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastrewww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Povestea nasterii lui Ianis

Povestea lui Andrei
Pe DC - Andrei are nevoie de noi

Mergi la inceput