Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (64)
Raspunsuri - Pagina 28
lizzy spune:
quote:
Originally posted by marani
M_monique, m-am gandit si la asta. Insa vreau sa fie 2 ocazii, 2 zile speciale, si mai presus de toate sa am 2 motive ( ocazii ) sa ma imbat! O sa beau la botez, si inca o data la taierea motului. Fara motiv, n-am nici un chef.
La noi foiala mare, a spart azi gingia intr-un loc, poate maine ii iese dintisorul de tot. INTREBARE: are gingia stravezie intr-un loc, unde ar trebui sa iasa acum un clontz. E normal? mi-a zis careva ca poate s-a lovit...dar nu prea-mi vine a crede. Sa fie dintisorul si sa se vada asa?
mamica de bubamara (02.12.2006)
da, da, ala e. asa s-a vazut si la noi si in 2 zile a iesit de tot.
Diana, mami de
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04) Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Povestea nasterii lui Ianis 
Povestea lui Andrei
Pe DC - Andrei are nevoie de noi
roxanica2006 spune:
Adinazot, Biotics numai daca luati antibiotic, nu pentru diaree.
Donia , respect! 
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
poze David Mihai
ruxandra_sb spune:
A trecut ora decand "amenintai" ca plec la nani. Barbatul a cedat nervos si mi-a adus pepene rece la botul calului. Macar sa ma-nduplece..
Inca una si ma duc. Parol!
Deci stam noi frumos, eu la pc, el la tv. Cu 2 paby-phone langa noi. Radio merge in surdina langa mine, geamul deschis. La o adica se aude un planset de copil. Neregulamentar normal. La ora asta copiii dorm.
Ne uitam unul la celalalt. Ni s-a parut. Dupa cateva minute iara.
Na ca-i pe bune. Opresc radioul, ciulim urechile. Incercam sa detectam care baby-phone, respectiv care copil e cel cu pricina. Sunetele se repeta. 
"Copilul" erau motanii de pe-afara. Da pe bune daca n-am zis amandoi ca e una din progenituri.
Are mama doi flacai.. Matei (5) si
Grigore
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
adinazot spune:
quote:
Originally posted by ruxandra_sb
A trecut ora decand "amenintai" ca plec la nani. Barbatul a cedat nervos si mi-a adus pepene rece la botul calului. Macar sa ma-nduplece..
Inca una si ma duc. Parol!
Deci stam noi frumos, eu la pc, el la tv. Cu 2 paby-phone langa noi. Radio merge in surdina langa mine, geamul deschis. La o adica se aude un planset de copil. Neregulamentar normal. La ora asta copiii dorm.
Ne uitam unul la celalalt. Ni s-a parut. Dupa cateva minute iara.
Na ca-i pe bune. Opresc radioul, ciulim urechile. Incercam sa detectam care baby-phone, respectiv care copil e cel cu pricina. Sunetele se repeta.
"Copilul" erau motanii de pe-afara. Da pe bune daca n-am zis amandoi ca e una din progenituri.
Are mama doi flacai.. Matei (5) siGrigore
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
Daca-ti spun ca exact asta am patit si eu mai devreme,mate nebune,ce sunete urate scot!!!
ROXANICA,da,alessia ia biseptol,deci pot sa-i dau biotics,nu?
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia
m_monique spune:
kokorina misto clipul. oare asa au facut si ai tai?
Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei
adinazot spune:
MA duc sa-mi intind oasele obosite si incalzite.Noapte buna tuturor
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia
roxanica2006 spune:
Adina, pai io stiu ca biseptolul nu e antibiotic. sau e?? 
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
poze David Mihai
Dia1609 spune:
noroc cu dianocica, ca am vazut si eu pozelle kokorinei, ca le-am cautat de am inebunit
... bey, kokorino sunteti o familie dementiala! copiii sunt atat de frumosi si de mari ca s-a uitat barbatu-meu la ei si a zis "ce fain e sa ai gemeni, nu?"
... nu s-a gandit mai departe la cat o fi de greu
... iar tu arati beton... ai slabit f mult si esti bronzata... cand ai avut vreme sa stai la plaja, frate??
iu ol
Dia
de
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna a-7-a
m_monique spune:
merg la culcare, ca maine mergem la o taiere de mot.
mergem cu tot cu copil, ca trebuie sa-l invatam sociabil, cu chefuri. si mai ales daca merge milka, trebuie sa mearga si copilul.
aseara pe la ora asta eu eram singura nebuna de pe forum, si citeam mesaje interminabile.
m-a pus
Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei
dandusa spune:
bai nene...,sa moara ,sa faca...,azi este simbata...,adica week-end...,ce-i cu voi calare pe forum?...,ia gata,cu dezmatul...,lasati paharele ca le spal eu miine...si treceti la culcare...,mamici denaturate ce sinteti...
...hai...,treceti...,mama voastra de betivance...

,nu va mai satura d-zeu...
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Mindrete de Crinuta