Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (64)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Dianarus, , vezi??? In adancul sufletului am stiut eu ca totul se va rezolva!! Ma bucur mult pentru voi ca sunteti iar mancaciosi!! Eu stiam ca si infectia urinara e una din cauzele de inapetenta.

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

poze David Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Gata, beau visinata voastra dar luati si voi din butoiul meu de vin, ca ma fac de baza.
Sa traim!

Dom'le, trag copiii de mine din trei parti, tre' sa fug.

P.S. dianocica, am luat si giaca de fas, unde mai pui... Si n-o mai poci da gios dupe mine...! Lasa, noi sa fim sanatosi.

Pup iu!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

na ca am uitat de ce intrasem...deci: kokorino era sa mor....dupa ce am nadusit de m au gasit toate cele sa ajung la pozele tale (maine dim pun link pe prima pagina ca e o vraiste acolo...) sa pic din picioare...bai nene, sa nu i mai recunosc...pai unde e sophia plapanda? iar pascal asta e dementza, bai nene...si ea finutza, chiar ca o lady...sunteti perfecti toti. tu arati intr adevar f bine, se vede ca erai acasa...poza www.flickr.com/photos/10167710@N07/846601453/in/set-72157600875848106/" target="_blank">asta e superba. multi de la noi
aelita si sofica creste pe zi ce trece...dulce foc foc foc

diana si david 03.12.06

M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Marani, imi pare rau, noi n-avem dintisori, deci nu cunoastem simptomele, nu te putem ajuta!

Ma duc sa caut pozele Kokorinei sa adorm cu gandul la ceva frumos, ca multe "oratanii" mi-a fost dat sa vad si sa aud azi, ptiuuu

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

poze David Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Cred ca eu am latit pagina,dar habar nu am de ce!!!Sper sa nu o fac iar!
ROXANICA,mersi mult mult de sfaturi,bine venite oricand!De maine ii dau cereale cu roscove,si tre sa cumpar biotics,dr nu mi-a spus de el.Sper asa incet incet sa ne reluam obiceiurile culinare,ca s-a cam tras micuta mea,of

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by dianocica

ruxandro eu banuiesc ca lupul o sa se intoarca in maxim 2 saptamani, in piele de oaie, evident....lupul moralist. sau profesor if iu nau uat ai min...eh, vad ca te ai prins intre timp....bun, am rezolvat o si pe asta...

Parca, parca incepe sa se faca lumina. Ceata asta, pardon aburii alcoolului..

Donia, hai sa ne traiesti si la mai mare!

Roxanicooo vreau si eu link la pozele Kokorinei.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

quote:
Originally posted by marani

M_monique, m-am gandit si la asta. Insa vreau sa fie 2 ocazii, 2 zile speciale, si mai presus de toate sa am 2 motive ( ocazii ) sa ma imbat! O sa beau la botez, si inca o data la taierea motului. Fara motiv, n-am nici un chef.

La noi foiala mare, a spart azi gingia intr-un loc, poate maine ii iese dintisorul de tot. INTREBARE: are gingia stravezie intr-un loc, unde ar trebui sa iasa acum un clontz. E normal? mi-a zis careva ca poate s-a lovit...dar nu prea-mi vine a crede. Sa fie dintisorul si sa se vada asa?

mamica de bubamara (02.12.2006)

atunci incearca sa le faci macar la o luna distanta, ca sa aiba timp neamurile sa stranga bani. si postasul sa vina cu pensia.

eu zic ca e normal cu gingia.

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

asiza, editeaza repede ca s-a latit pagina!

dandusa, cand scri un mesaj ai optiune 'size' intre tip caracter si culoare. ala mic de tot e varianta 1.

adina, ti-a raspuns ruxandra despre fier. daca anemia e groasa, sa zic asa, mai bine dai si vit.c. sper ca nu e cazul. e o sticluta mica de 10 ml, producator "natural pharmaceuticals supliments romania srl". am luat-o din sensiblu. rea la gust de mori dar utila pt copiii ce nu papa fructe (ca acolo sta cel mai bine vit.c)

Diana, mami de Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastrewww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Povestea nasterii lui Ianis

Povestea lui Andrei
Pe DC - Andrei are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

...........am zis ca-mi iau un biscuit,dar m-am lacomit si am mancat vreo 3...cu cioco...i-am mancat si acu imi pare rau....

KTRINEL.....vezi ca am pus la foto ce ti-am scris in mesajul anterior

ASIZULE....ii scrisesem MIRONEI pe "nemteste" ca ea se trage din neam "nemtesc"....e de bine,oricum

iar trebuie sa fug...stiti voi de ce..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

DIANA,mersi,alessia papa bine fructele.
KOKORINA,vazut sieu pozele voaster,dar sunt superbe,si ,cum ziceau fetele,tu esti chiar faina,nu esti grasa,hai fii serioasa,micutii fff frumosi

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia

Mergi la inceput