Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (64)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

quote:
Originally posted by asiza

De la soacra-mea citire: Isi baga copilu' amandoua picioarele in gurita???? Inseamna ca a baut o galeata cu lapte!......

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

am auzit si eu vorba asta. dar al meu cand a reusit sa-si bage picioarele in gura (ca la gabarit depasit mai greu), cred ca avea deja la bord o cisterna de lapte

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Dandusule? Mai esti?

Na ca mi-ai dat idee de bisnis. Saru' mana. Ar tb sa-ti dau o cota share... sau nu?! Dilema.

Hai mai scoti si-al 2lea butoi?

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

RUXANDRA,mersi ,e ok atunciOpaaaa,te-ai prins care-i lupu!!!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Daca e de baut, vin repede! Asta-i butoiul cu vin, am nimerit bine, da?
Hai sa traim!

P.S. Nu stiu altii cum sunt, dar pe viitor eu ma cam gandesc sa suflu si in iaurt.

P.P.S. V-am pupat!!!

P.P.P.S. Cum rezistati frati fulguleti la caldurile astea?

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

ce pofta mi-ati facut de visinata. ma bag si eu.

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adinazot

RUXANDRA,mersi ,e ok atunciOpaaaa,te-ai prins care-i lupu!!!

Nu mey, si nime nu vrea sa ma lamureasca..

Donia, wrong! V I S I N A T A nu vin. Repet: V I S I N T A.

In alta ordine de idei.. ce-a patit pagina mea? Sau tot V I S I N A T A e de vina ca-mi pare asa lata..

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Buna sara, dragelor!
ce-mi place atmosfera din seara asta de pe forum, tare-mi place! Da' vorba Dianocicai, tare teama mi-e ca lupul cu blanita de oaie sa nu revina printre noi... Oare e asa simplu? Iti mai deschizi un cont, alt nick, tzac-pac! Ma rog...

Adinazot, ma bucur ffff mult ca Alessia s-a insanatosit. Pe langa toate sfaturile pe care ti le-au dat cu mare drag fetele, mai vreau sa-ti spun ce stiu eu:
- fara fier pana cand nu se revine la scaune normale
- tot pe lapte HN pana la normalizarea scaunelor
- cereale de orez cu roscove sunt indicate in perioada asta mai critica
- Biotics ii puneam lui david in lapte cand am luat antibiotic (puneam in bibe 20-30 ml de apa, apoi juma de plic de Biotics, agitam bine si preparam mai departe, in mod obisnuit, laptele)
- siropele, Smecta si alte chestiutze de genu' sa incerci sa i le dai cand ii este foame, cu linguritza, atunci e mai receptiva si poate o sa ai mai mare succes.
Multa, multa sanatate!
Aaaaa, si inca ceva, nici noi nu luam fierul cu vit C, dr. noastra mi-a recomandat sa-i dau cateva lingurite de suc de fructe(mar) dupa fier. Mai mult, fierul asta, Hausman sau cum s-o numi, e mai "performant" , nu necesita obligatoriu si administratrea de vit. C. Asta tot de la dr. noastra citire.

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

poze David Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

ruxandro eu banuiesc ca lupul o sa se intoarca in maxim 2 saptamani, in piele de oaie, evident....lupul moralist. sau profesor if iu nau uat ai min...eh, vad ca te ai prins intre timp....bun, am rezolvat o si pe asta...
doniaaaaaa la visinata ai si aparut, ha? ..pai nu ti am zis, domne, sa lasi bluzele cu maneca lunga acasa? tu nu si nu, ca daca se face racoare...ntz ntz ntz.. hai sa mai luam o dusca de fericire

diana si david 03.12.06

M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

M_monique, m-am gandit si la asta. Insa vreau sa fie 2 ocazii, 2 zile speciale, si mai presus de toate sa am 2 motive ( ocazii ) sa ma imbat! O sa beau la botez, si inca o data la taierea motului. Fara motiv, n-am nici un chef.

La noi foiala mare, a spart azi gingia intr-un loc, poate maine ii iese dintisorul de tot. INTREBARE: are gingia stravezie intr-un loc, unde ar trebui sa iasa acum un clontz. E normal? mi-a zis careva ca poate s-a lovit...dar nu prea-mi vine a crede. Sa fie dintisorul si sa se vada asa?

Mergi la inceput

Uff, si-a revenit.. parca. Pagina.

Donia, mai baga un mesaj sa te faci de baza. Ca altfel, in ritmul meu ametitor , parca vaz ca te-ajung..

Ce faceti? Cum suportati voi caldurile? la Roxana si Cristinel.

Mergi la inceput