Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (64)
Raspunsuri - Pagina 25
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by dianocica
pana nu vine lupu' imbracat in oaie ...
Care este?
.. ca eu nici pe Harry nu-l pricepui
hac, hac..... visinata asta.. hac
Are mama doi flacai.. Matei (5) si
Grigore www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
adinazot spune:
Ce bucurie pe aici,i-a dati si la fata ceva de baut,ca o fii visinata,ca o fii vin,bere...ce mai conteaza,fata mea nu a mai facut diaree ,iuhuu,sper sa o tina tot asa!
DIANARUS,deci cu fier dai vitamina c natural?asa sa cer la farmacie?
Dar ce se intampla, ca eu am dat pana acum fierul fara vit c,e problema?nu se asimileaza sau ce?sper ca n-am facut iar o prostie.
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia
asiza spune:
Kikineata, Diana, multumesc frumos! 

De la soacra-mea citire: Isi baga copilu' amandoua picioarele in gurita???? Inseamna ca a baut o galeata cu lapte!
...
...
Raluca_u, ia da dumneata urechiusele nitelus incoace....pai tu treci pe la noi cu raspunsuri dintr-astea scurte si la obiect doar??? Hmmmm????...nu, da si curu' sa-ti trag cateva...ia fa bine si vino mai des si mai scrie-ne de Adinutza, de tine, de Ionutz...'ntzeles?...
Oana cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
kokorina spune:
buna seara gagici!
adevarul este ca n-am mai baut o visinata.....nu ma invit singura,dar poate ma luati in calcul,daca nu...nu ma supar,dar am sa poftesc asa de tare incat o sa mi se umfle tzatzele....nuuuuuuuuuuuuuu,mai bine lasati-ma sa poftesc ,vedea-ma-s cu tzatzele mari....Doamne,imi fac si cruce....ma rog,sa trecem la alte lucruri.
CHRIS...dar asa putin ati stat la nunta?de ce nu ati mai ramas,banuiesc ca tinea cel putin pana la 3-4 dimineata.cum stiu ca se fac nuntile romanesti,s-ar putea sa tina si pana la 7 dim.....sa-i vezi pe astia cand fac nunta.la 22-24 sant deja acasa.....sau pisi va cerea acasa?
ASIZULE....nu citii mesajul meui anterior cu intalnirea in gradina lui ALEXANDRA....nu-i nimic.si unde mai pui ca s-ar putea sa vina si AELITA...nu stiu cum,s-ar putea sa se inrudeasca....dar cum crezi?ca si eu ma inrudesc cu ele...nu am doi?mancale-as obrajorii lor!nu am cum sa ma descurc altfel cu pascal.el vrea numai si numai pe picioare.nu il las mult in premergator(repet:nu eram deacord cu premergatorul),dar doar asa il pot tine sub control,atata timp cat o am pe sophia in brate sau sa o las sa atinga si ea putin solul cu picioarele,ca s-o fi saturat si ea sa stea numai intinsasau cel mult inclinata.apoi il las pe podea,sa umble cat vrea,dar eu sa fiu pe faza si cu mainile libere,sa-l indepartez de colturile existente....pare fraged,dar tu de ce crezi ca-i spun SANDOKAN-TIGRUL MALAYEZIEI?de-aiurea?e chiar vanjos...am mereu grija de asta,sa nu-l las prea mult in premergator...,multumesc!
KTRINEL.....vrei tu sa fii draguta cu mine,cum ai fost intotdeauna,dar sa stii ca eu nu sant grasa,sant imensa.pozele sant trucate:).....glumesc desigur ca pozele sant trucate.sant intr-adevar plinuta si ma rusinez chiar de cum arat,dar nu am ce sa fac....eu ma mai scot cu:(si cum sa arat dupa doi copii?si odata facuti....)....la sport nu am timp sa merg,ar fi un lux pt mine.nu ma duc eu la medic sa-mi fac masaje,ca aveam programare...nu a ajutor,mai ales de cand socrul meu a fost lovit de o persoana careia ii intindea o bucata de paine,l-a trantit la pamant si acum este operat la sold.clar ca soacra-mea vine din an in paste de-acuma la mine....o sa vina mama mea in octombrie si atunci probabil ca-mi voi permite sa merg la masaje si poate nu ma duc la gimnastica,dar am sa fac macar acasa exercitii pe care le stiu de la sala.dar sa nu ma bagi la cat.gagicilor slabe,ca nu sant,crede-ma.si daca nu ma crezi,chair acu dupa ce scriu mesajul asta,am sa trimit o poza facuta acum 2 zile,si ai sa ma vezi in toata splendoarea mea.tu esti o tipa finuta tare si nici nu pari ca ai nascut.te puuuuuup!
mooooooooooooaaama!!!!dar ce reclama mi-a facut AELITA la pozele mele.am vrut sa ne aratam moacele doar....
dupa ce ma emotionasem de la mesajul trecut...pt mama mea...am mers in baie si am plans pe furis,sa nu ma vada sotul.mai plang asa cand mi-e dor de casa.ce sa fac,daca sant asa departe?si "mor" de dorul celor dragi mie....
MIRONA.....cum a reactionat kara cu brei-ul?pana la urma cand i l-ai dat?seara sau la pranz?wo bist du?lange zeit hast du uns nicht mehr geschrieben.... ;)
ma duc sa-mi iau un biscuite si revin,dar trimit mesajul sa nu-l pierd....
m_monique spune:
multumesc celor care mi-au raspuns in legatura cu poftitul.
v-am intrebat pt ca al meu cand pofteste are o fata de milog. iar in parc, daca vede alt copil mancand se uita cu niste "ochi straini si goi".
dianarus78 am sa incerc si eu biscuitii.
marani daca faceti 2 in 1 botez si mot ce are?
Ariadna30 multumesc, la fel iti doresc si tie.
crykett si al meu e iritat tot de la caldura. eu il dau cu panderm. dar cum tot transpira bubitele nu-i dispar, desi in casa il tin numai in scutec.
Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei
ruxandra_sb spune:
Mey nu poci adormi linistita daca nu aflu cine-i lupul al rau! Daca vine la noapte sa ma pape?? 
quote:
Originally posted by adinazot
Dar ce se intampla, ca eu am dat pana acum fierul fara vit c,e problema?nu se asimileaza sau ce?sper ca n-am facut iar o prostie.
Adina, stai linistita. Vitamina C doar faciliteaza absorbtia fierului. Daca nu i-ai dat nu-i nici un bai. Organismul isi ia necesarul in principal din alimentatie. Si fierul se administreaza cel mai bine la minim juma de ora dupa masa.
Grigore www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
dandusa spune:
[omulet care se da peste cap...si se tot da...si se tot da...
]
(nu stiu sa scriu mai mic de atit
)
v-ati bagat repede la butoi...
,hai noroc sa traim si noi si ai nostri copii,sa fie veselie...si alta data sa o facem si mai si mai lata...
auziti...,da' pe bune a plecat?!?...,poate apare in curind undercover...
...,cum o depistam?...,aaaa,stai ca vine Ruxandra cu nasul ei...,are un miros...,dom'le...,miroase orice impostoare...si ceteste si pe linga forum...,da' cu ochii inchisi,nu oricum..,daaa...,zauuu,daca va spun...deci tu esti micul nostru Nostradamus...,te-am prins...
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Mindrete de Crinuta
asiza spune:
quote:
Originally posted by kokorina
buna seara gagici!
ASIZULE....nu citii mesajul meui anterior cu intalnirea in gradina lui ALEXANDRA....nu-i nimic.si unde mai pui ca s-ar putea sa vina si
mooooooooooooaaama!!!!dar ce reclama mi-a facut AELITA la pozele mele.am vrut sa ne aratam moacele doar....
MIRONA.....cum a reactionat kara cu brei-ul?pana la urma cand i l-ai dat?seara sau la pranz?wo bist du?lange zeit hast du uns nicht mehr geschrieben.... ;)
ma duc sa-mi iau un biscuite si revin,dar trimit mesajul sa nu-l pierd....
Pascal si Sophia
www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM
fetelor, va rog din suflet sa va uitati la clipul asta.
www.clipfish.de/player.php?videoid=MzY1MDN8Mg%3D%3D" target="_blank">http://www.clipfish.de/player.php?videoid=MzY1MDN8Mg%3D%3D
Ba da, ba da...am vazut mesajul si simteam io ca am uitat sa-ti zic ceva
...DAAAA, DAAAA...vreau sa ne intalnim la Alexandra (Alex, ai pus-o...se invita lumea la tine acasa
)..cand, cand???? VIN SIGUR!
......aaa...io nu despre premergator ziceam, ca e de inteles la tine...ci chiar despre faptul ca Pascal se sprijina pe picioruse...dar sunt sigura ca aveti voi grija!

si...alo...alo...pentru astia care n-au fost in Nemtia...subtitrarea, va rog...
Oana cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
ruxandra_sb spune:
Opaaaaaaaaaa! 
Na ca incep sa ma trezesc!
Grigore
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
asiza spune:
quote:
Originally posted by dandusa[omulet care se da peste cap...si se tot da...si se tot da...
]
(nu stiu sa scriu mai mic de atit
)
v-ati bagat repede la butoi...,hai noroc sa traim si noi si ai nostri copii,sa fie veselie...si alta data sa o facem si mai si mai lata...
auziti...,da' pe bune a plecat?!?...,poate apare in curind undercover......,cum o depistam?...,aaaa,stai ca vine Ruxandra cu nasul ei...,are un miros...,dom'le...,miroase orice impostoare...si ceteste si pe linga forum...,da' cu ochii inchisi,nu oricum..,daaa...,zauuu,daca va spun...deci tu esti micul nostru Nostradamus...,te-am prins...
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Mindrete de Crinuta
Bai, jur ca esti tare...

...stergeeeeeee mesajul ca nu ma pot opri din ras....steeerrrrgeeeee-l....

Oana cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)Slideshow Ingerasul nostru drag