Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (64)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by chinico

Mare balamuc.

A venit Harry.

Beatrice (13.12.2006)

huaaaaaa!!!!!! sa nu te puna vreun pui de muggle sa zici care cumva ce se intampla pe-acolo, ca vin calare pe maturoi!!! aibi de grija!! ahh.... nu se mai face luni odata, s-o tai prin librarii, sa vaz unde gasesc......

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

www.sonia.as.ro/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

ne-am intors de la nunta, a fost super, as mai fi stat, dar asta e situatiunea...s-a bucurat tare mult pitica cand ne-a auzit, ne-am pupat, am gadilat-o, a ras, acum face nani. adevarul e ca mi-a fost dor de ea.

mi-a placut explicatia cu balonul meu, ca s-a dus tot gazul la a deju:))

ati vazut? un timisorean l-a dat pe dumnezeu in judecata, pt ca la botez i se promite ca dumnezeu va avea grija de noi si ne pazeste de cele rele, plus ca pretinde foloase, prin biserica, si nu s-a achitat de obligatiile ce ii revin, de vreme ce individul e la inchisoare. tare, nu?

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by chris80

ne-am intors de la nunta, a fost super, as mai fi stat, dar asta e situatiunea...s-a bucurat tare mult pitica cand ne-a auzit, ne-am pupat, am gadilat-o, a ras, acum face nani. adevarul e ca mi-a fost dor de ea.

mi-a placut explicatia cu balonul meu, ca s-a dus tot gazul la a deju:))

ati vazut? un timisorean l-a dat pe dumnezeu in judecata, pt ca la botez i se promite ca dumnezeu va avea grija de noi si ne pazeste de cele rele, plus ca pretinde foloase, prin biserica, si nu s-a achitat de obligatiile ce ii revin, de vreme ce individul e la inchisoare. tare, nu?

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

da da, am auzit, si culmea e ca daca era prin state procesu', cred ca si castiga :)

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

quote:
Originally posted by chris80

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

ce patesc oamenii de la caldura...

Diana, mami de Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastrewww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Povestea nasterii lui Ianis

Povestea lui Andrei
Pe DC - Andrei are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by a_deju

quote:
Originally posted by chinico

Mare balamuc.

A venit Harry.

huaaaaaa!!!!!! sa nu te puna vreun pui de muggle sa zici care cumva ce se intampla pe-acolo, ca vin calare pe maturoi!!! aibi de grija!! ahh.... nu se mai face luni odata, s-o tai prin librarii, sa vaz unde gasesc......

Si eu care-mi storceam creierii: care Harry domle, care Harry??

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

mda... l-am googlit un pic in romana pe mr potterila, si mor de nervi... la noi se lanseaza abia pe 1 decembrie... ura... ce idiotenie... deci, chinico, silentio stampa pana de ziua natiunii, pliiiiiiiiizzzz :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

A-dejule daca te pricepi la engleza, vezi ca se gaseste si in romania, harry-ul cel nou - la diverta.

pupici

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

quote:
Originally posted by a_deju

mda... l-am googlit un pic in romana pe mr potterila, si mor de nervi... la noi se lanseaza abia pe 1 decembrie... ura... ce idiotenie... deci, chinico, silentio stampa pana de ziua natiunii, pliiiiiiiiizzzz :)

sau sa-ti trimita un exemplar de prin occident, ca nu stiu daca rezisti pana atunci

Diana, mami de Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastrewww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Povestea nasterii lui Ianis

Povestea lui Andrei
Pe DC - Andrei are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Mda, Diana e in , Asiza si Kikineata cauta explicatii feroase, Chris se reface dupa nunti, A_deju suspina dupa Harry care-o insala pe deutsch (sau in original?) cu Chinico. Dianocica cred c-a cazut deja lata dupa butoiul in care se ascunde Dandusa.. care prea tace malc. E cazul sa ma duc la . Noapte buna.

Ups, aparu din umbra cuscra.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

ce visinataaaa hac....hac... io mai vreau. scoateti butoiu' alalalt pana nu vine lupu' imbracat in oaie ...

a dejule ia uite matalutza aici : http://www.carturesti.ro/

diana si david 03.12.06

M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.

Mergi la inceput