Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (64)
Raspunsuri - Pagina 24
a_deju spune:
quote:
Originally posted by chinico
Mare balamuc.
A venit Harry.
Beatrice (13.12.2006)
huaaaaaa!!!!!! sa nu te puna vreun pui de muggle sa zici care cumva ce se intampla pe-acolo, ca vin calare pe maturoi!!! aibi de grija!! ahh.... nu se mai face luni odata, s-o tai prin librarii, sa vaz unde gasesc......
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
www.sonia.as.ro/" target="_blank">pentru sosonica 
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
doradora spune:
ne-am intors de la nunta, a fost super, as mai fi stat, dar asta e situatiunea...s-a bucurat tare mult pitica cand ne-a auzit, ne-am pupat, am gadilat-o, a ras, acum face nani. adevarul e ca mi-a fost dor de ea.
mi-a placut explicatia cu balonul meu, ca s-a dus tot gazul la a deju:))
ati vazut? un timisorean l-a dat pe dumnezeu in judecata, pt ca la botez i se promite ca dumnezeu va avea grija de noi si ne pazeste de cele rele, plus ca pretinde foloase, prin biserica, si nu s-a achitat de obligatiile ce ii revin, de vreme ce individul e la inchisoare. tare, nu?
chris +
alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri
a_deju spune:
quote:
Originally posted by chris80
ne-am intors de la nunta, a fost super, as mai fi stat, dar asta e situatiunea...s-a bucurat tare mult pitica cand ne-a auzit, ne-am pupat, am gadilat-o, a ras, acum face nani. adevarul e ca mi-a fost dor de ea.
mi-a placut explicatia cu balonul meu, ca s-a dus tot gazul la a deju:))
ati vazut? un timisorean l-a dat pe dumnezeu in judecata, pt ca la botez i se promite ca dumnezeu va avea grija de noi si ne pazeste de cele rele, plus ca pretinde foloase, prin biserica, si nu s-a achitat de obligatiile ce ii revin, de vreme ce individul e la inchisoare. tare, nu?
chris +alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri
da da, am auzit, si culmea e ca daca era prin state procesu', cred ca si castiga :)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
lizzy spune:
quote:
Originally posted by chris80
chris +alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

ce patesc oamenii de la caldura...
Diana, mami de
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04) Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Povestea nasterii lui Ianis 
Povestea lui Andrei
Pe DC - Andrei are nevoie de noi
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by a_dejuquote:
Originally posted by chinico
Mare balamuc.
A venit Harry.
huaaaaaa!!!!!! sa nu te puna vreun pui de muggle sa zici care cumva ce se intampla pe-acolo, ca vin calare pe maturoi!!! aibi de grija!! ahh.... nu se mai face luni odata, s-o tai prin librarii, sa vaz unde gasesc......
Si eu care-mi storceam creierii: care Harry domle, care Harry??

Are mama doi flacai.. Matei (5) si
Grigore www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
a_deju spune:
mda... l-am googlit un pic in romana pe mr potterila, si mor de nervi... la noi se lanseaza abia pe 1 decembrie... ura... ce idiotenie... deci, chinico, silentio stampa pana de ziua natiunii, pliiiiiiiiizzzz :)
Raluca_u spune:
A-dejule daca te pricepi la engleza, vezi ca se gaseste si in romania, harry-ul cel nou - la diverta.
pupici
Raluca cu
www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
lizzy spune:
quote:
Originally posted by a_deju
mda... l-am googlit un pic in romana pe mr potterila, si mor de nervi... la noi se lanseaza abia pe 1 decembrie... ura... ce idiotenie... deci, chinico, silentio stampa pana de ziua natiunii, pliiiiiiiiizzzz :)
Deea, mami de Eric (15.12.2006)www.sonia.as.ro/" target="_blank">pentru sosonica
sau sa-ti trimita un exemplar de prin occident, ca nu stiu daca rezisti pana atunci
Diana, mami de
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04) Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Povestea nasterii lui Ianis 
Povestea lui Andrei
Pe DC - Andrei are nevoie de noi
ruxandra_sb spune:
Mda, Diana e in
, Asiza si Kikineata cauta explicatii feroase, Chris se reface dupa nunti, A_deju suspina dupa Harry care-o insala pe deutsch (sau in original?) cu Chinico. Dianocica cred c-a cazut deja lata dupa butoiul in care se ascunde Dandusa.. care prea tace malc. E cazul sa ma duc la
. Noapte buna.
Ups, aparu din umbra cuscra. 
Are mama doi flacai.. Matei (5) si
Grigore
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
dianocica spune:

ce visinataaaa hac....hac... io mai vreau. scoateti butoiu' alalalt pana nu vine lupu' imbracat in oaie ...
a dejule ia uite matalutza aici : http://www.carturesti.ro/
diana si david 03.12.06
M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.