Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (64)
Raspunsuri - Pagina 23
desiree spune:
noi suntem acasa, nu am prestat IOR cu fetele azi ca a avut Octavian putina febra dimineata la 6 si am decis sa stam in casa....am fost cu barbatu la o bere, am venit acasa am mancat o friptura si cam atat..am decis ca restul zilei sa il petrecem in sauna..pardon..in casa....
cred ca e de la dintisori....
si totusi inca nu s-a albit gingia
Alina,mami de Mihnea-Octavian
pozici Octavian;varsta Octavian;
kikineata spune:
Diana, stii cumva si de ce nu se dau in paralel? Noroc ca mi-ai amintit auzisem candva varianta asta si uitasem complet de ea.
quote:
Originally posted by dianarus78
crykett, din cate stiu nu se da calciu in paralel cu fier. vit.c da, ajuta la absorbtia fierului. sau intrerupi fierul cand ii dai calciu?
Diana, mami deMarc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastrewww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Povestea nasterii lui Ianis
Povestea lui Andrei
Pe DC - Andrei are nevoie de noi
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
lizzy spune:
tocmai pt ca in prezenta calciului nu se absoarbe fierul. pediatra imi spunea sa nu-i dau fierul odata cu laptele...
Diana, mami de
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Povestea nasterii lui Ianis 
Povestea lui Andrei
asiza spune:
quote:
tocmai pt ca in prezenta calciului nu se absoarbe fierul. pediatra imi spunea sa nu-i dau fierul odata cu laptele...
Ianis (14.09.04)
Pozele noastrewww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Povestea nasterii lui Ianis
Povestea lui Andrei
Si cum ii dai fierul?
Oana cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
kikineata spune:
Diana, multam fain.
asiza, cred ca intrerupi fierul cat timp dai calciu. Calciu se da perioada scurta 10 - 15 zile.
quote:
Ianis (14.09.04)
Povestea lui Andrei
asiza spune:
quote:
Originally posted by kikineata
Diana, multam fain.
asiza, cred ca intrerupi fierul cat timp dai calciu. Calciu se da perioada scurta 10 - 15 zile.quote:
Ianis (14.09.04)
Povestea lui Andrei
Mersi, Kiki, dar ma refeream la CUM dai fierul? (eu nu-i dau Ca) Adik in linguritza, cu apa, in ceai, in mancare, cum? ca mie pediatra ailalata (la care nu ma mai duc) mi-a zis sa i-l pun in biberonul de seara
...i-am dat doar cateva zile, apoi l-am intrerupt. Deci cum?...ca-s cam confuzata Oana cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
kikineata spune:
Asiza, am priceput!!!! Uraaaa!! Eu il pun in 10 - 15 ml de suc pt. ca are un gust naspa. Eu i-am dat si cand avea 3 luni si atunci i-am dat cu lingurita...mica de ea deschidea gura la orice...
quote:
Originally posted by asizaquote:
Originally posted by kikineata
Diana, multam fain.
asiza, cred ca intrerupi fierul cat timp dai calciu. Calciu se da perioada scurta 10 - 15 zile.quote:
Ianis (14.09.04)
Povestea lui Andrei
Mersi, Kiki, dar ma refeream la CUM dai fierul? (eu nu-i dau Ca) Adik in linguritza, cu apa, in ceai, in mancare, cum? ca mie pediatra ailalata (la care nu ma mai duc) mi-a zis sa i-l pun in biberonul de seara...i-am dat doar cateva zile, apoi l-am intrerupt. Deci cum?...ca-s cam confuzata
...
Oana cuDenis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
lizzy spune:
asiza, picuram peste lingurita cu piure de fructe, gol are gust naspa si mi-era ca-l scuipa. i-am dat 6 saptamani, de la 4.5 luni, avea o usoara anemie (conform analizelor). s-a ameliorat pt ca saptamana trecuta i-a iesit ok sideremia (parca asa se numeste analiza care arata anemia reala).
ii dai lui denis si acum?
lui ianis i-am dat mai multe luni, avea anemie mai serioasa si mi s-a spus sa-i dau in paralel si picaturi de vit.c natural (asa se cheama firma ca produce vit.c picaturi)
Diana, mami de
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Povestea nasterii lui Ianis 
Povestea lui Andrei
lizzy spune:
ati disparut cu tot cu visinata voastra...
sa va caut pe sub mese? ![]()
deci, baiatul meu s-a dat pe brazda pe ziua de azi. toate orele de masa s-au decalat si amestecat dar nu-i bai. la 20.30 a papat 150g cereale. afara, sub vie. casca ochii dupa frunze si gura maaaaare dupa lingurita. 
daca n-as fi singura cu el acasa zau c-as bea un vin cu cola 
daca si maine papa tot asa, declar greva incheiata si moralul meu la locul lui ![]()
cu mofturile in viitor ne-om descurca. sanatos sa fie ca daca nu mananca de boala e naspa. in cateva saptamani sper sa-l dam gata de tot si pe nenea e.coli si-mi iau concediu.
ce n-as da sa fiu si eu cu marc acolo, pe plaja, unde e ianis! azi a facut primul lui castel de nisip 
si zburd de fericire 
Diana, mami de
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre
Povestea lui Andrei