Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (64)
Raspunsuri - Pagina 22
asiza spune:
Kokorina,...
and I love your kids!!!! 

...Sophia este asa dulce si delicata, iar Pascal...hihihi...smecheras, smecheras de tot! L-am vazut pe Pascal cam mult in picioruse...aveti grija ca inca e micutz si fragedutz!...Io pup tot familionul...

Aelita, Sofia ta e F R U M O A S A rau de tot!!!!! M-a cucerit cu ochisorii ei!!!! 
Desiree, hai, nu mai sta in umbra...am vazut noi si mai rau de-atat...baga, baga...ce face Octavian?
Cryckett, sigur ca ne amintim de voi...da' cum v-ati dat seama ca ar trebui facute analize pentru a depista anemia?
Oana_B, mulutmim pentru interventie...deja lucrurile o luasera razna rau de tot din pacate! 
Ktrinel, tot vroiam sa-ti spun si am tot uitat: se poate si la noi sa mergi la medic, sa depisteze o mica raceala, de natura virala si sa nu-ti dea medicamente...am patit-o noi alaltaieri...a zis ca numa' daca face febra va fi cazul sa ia ceva...Cum va simtiti in mini-vacanta? 
Oana cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
a_deju spune:
quote:
Originally posted by dianocicaquote:
Originally posted by desiree
diana si david 03.12.06
M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.

Deea, mami de Eric (15.12.2006)
www.sonia.as.ro/" target="_blank">pentru sosonica 
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
dianocica spune:
dandusooooooooo scoate visinata ca azi beeeeeeeeem. 

turta ne facem! donia ia repede un polonic ca pana te dezmeticesti tu se goleste butoiul..... 

asiza deja a golit cateva sticle, am simtit io...
diana si david 03.12.06
M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.
ruxandra_sb spune:
Bre, nu se poate! Mi-a luat-o Dianocica inainte. Ma oftic rrau. da rrau, rrrau.
Pai eu voiam sa zbier din toti ranunchii sa se auza si in parc la ior, Dandusoooooooooooooooo scoate bre visnitata aia. C-o facem lataaaaa!

Hai, poftiti la visinata! Haideti dati navala ca se goleste rapid butoiul.
Are mama doi flacai.. Matei (5) si
Grigore
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
lizzy spune:
ma bag si eu la o bauta. 
din motive pur personale: marc a papat la amiaza singur, nepacalit!!! legume cu vita - si pt ca am facut o portie mica si s-a suparat ca s-a terminat... i-am dat si un pic de iaurt cu cereale si i-a placut! 

am zis sa nu ma bucur prea tare sa vedem ce face dupa...
la 4.30pm a papat piure de fructe tot singurel. mai putin si mai cu joaca si povesti dar fara scartz si a deschis singur guritza! 
nu va inchipuiti ce bine ma simt 
da Doamne sa tina... sper sa fie mai bine de acum... s-o fi saturat si el sa ma vada tot suparata... ![]()
Diana, mami de
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Povestea nasterii lui Ianis 
Povestea lui Andrei
Pe DC - Andrei are nevoie de noi
ruxandra_sb spune:
In sfarsit respiram si noi aer curat.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si
Grigore
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
crykett spune:
ASIZA multumim.mi sa parut ca e cam alb la fata si am cerut sa ii fac un set de analiza, asa am descoperit buba si de cind ii dau fier si vit.c a inceput copilu sa manince bine si sa mai imbujorat la fata cred ca suntem pe drumul cel bun
.

cristina
de
Antonio 20-11-2006
Andrei 31-08-2004 pozici
asiza spune:
Gata, copilu' l-am imbaiat, barbatu' a plecat la meci (joaca CFR Cluj cu Benfica Lisabona
...haaaiii CFR...
)...asa ca io pot sta sa beau cu voi...da' mai tarziu putin sa-l culc p-asta micu' sa n-o vada pe ma-sa machita...
...
Din ciclul Dependenta de DC, azi, gandindu-ma la Kokorina si schimband copilu' ca s-a cacacit...impachetez eu frumos scutecul...si cu nonsalanta merg in baie si-l arunc in cosul de rufe...
Dianarus, ioi ce ma bucur....SUPER....
...Marc s-a facut bineeee!!!!! 
Cricket, ai niste baieti super...m-am uitat iar la poze...Da' unde-ati prins-o pe Monica Anghel, dom'le? ![]()
V-am pupat for now...
Oana cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by dianarus78
ma bag si eu la o bauta.
din motive pur personale: marc a papat la amiaza singur, nepacalit!!! legume cu vita - si pt ca am facut o portie mica si s-a suparat ca s-a terminat... i-am dat si un pic de iaurt cu cereale si i-a placut!
am zis sa nu ma bucur prea tare sa vedem ce face dupa...
la 4.30pm a papat piure de fructe tot singurel. mai putin si mai cu joaca si povesti dar fara scartz si a deschis singur guritza!
nu va inchipuiti ce bine ma simt
da Doamne sa tina... sper sa fie mai bine de acum... s-o fi saturat si el sa ma vada tot suparata...
Pai pana si cei mici stiu a sarbatori!
Hai noroc si pofte bune si de-acu incolo! Lasand gluma la o parte iti dorim sa ramai si in continuare in
, fara aterizari fortate. Are mama doi flacai.. Matei (5) si
Grigore www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!