Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (64)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sbogdana spune:

superbe pozele Kokorinei, ce frumosi sunteti, si ce nazdravan e Pascal iar Sofia o domnisoara..

si cu aceasta ocazie am vazut si o papusica superba, pe Sofia Aelitei

la pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

bey, voi ati vazut pozele kokorinei??? kokorino, arati bestial...sa nu te aud vreodata pe aici ca te plangi de silueta, ca biciul e pe tine...
copiii sunt dulci, pascal are o fatza de poznas....iar sophia, o delicata, cum o stim.

vazut si pozele aelitei..alta "bestie"...pai mai vorbeati de noi ca suntem impostoare? pe ele nu le vedeti?

ce grup fain, frumoase ...si destepte. bene, nu toti au aceeasi parere...dar ce ne pasa noua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

ADINAZOT, gasesti un pic mai jos ceva comentarii despre Hidrasec: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65506&whichpage=3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

quote:
Originally posted by Ariadna30

Tu chiar esti batuta-n cap! Am explicat lucrurile in asa fel incat sa inteleaga si un om cu un nivel minim de inteligenta.
spune si tu, meriti vreun reply la asa ceva?

Daca X vine si zice ca-si indoapa copilul tragandu-i maxilarul in jos, opinati ca e ok probabil si nimeni nu comenteaza.
despre x, adica eu, ti-am dat detalii pe privat. si daca la zid m-ai pus fara sa sti mai multe... ma asteptam si la un raspuns, pe pm sau aici, macar din consideratie pt tonul civilizat pe care l-am folosit in pm dar...

Am postat doar atunci cand a trebuit sa raspund celor care m-au atacat; chiar daca indicat ar fi sa ignor toate tampeniile voastre, n-am avut chef s-o fac pana acum, bine????
probabil de-aia nu te-ai simtit bine niciodata in grupul asta

Nu intereseaza ce scriu eu de pe nu-sh` ce chat, ca deviez de la subiect. In schimb, intereseaza cand si cu ce frecventa face Y sex, ce progrese face Z cu renovarile sau alte chestii de genul.
emoticon-ul e in plus, nu vad nici un motiv de zambete. subiectele ce nu-ti convin nu le citesti, fiecare citeste ce vrea...

Cum spiritul de turma e tot mai evident....DUCETI-VA DRACULUI! [ceva cu nostradamus]...
iar nu vad rostul emoticonului. ne trimiti la dracu cu zambetul pe buze, sau ce?

Bogdan Andrei (29.11.2006)

Diana, mami de Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastrewww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Povestea nasterii lui Ianis

Povestea lui Andrei
Pe DC - Andrei are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Ariadna30, nu stiu cu cine ce ai de impartit, problemele care se petrec in afara forumului nu sunt relevante si de aceea se rezolva in afara forumului sau prin mesageria privata, polemica este acceptata atat timp cat limbajul este civilizat si fara atac la interlocutor.
Mesajele tale depasesc limita de toleranta a acestui forum, de aceea te invit sa recitesti regulamentul.
Cat il studiezi vei privi forumul de pe margine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crykett spune:

buna ziua.

sper ca va mai amintiti de noidupa o absenta asa mare.
am fost plecati o perioada,apoi nu a mers netu ,v-am citit aproape zilnic.
sa va traiasca copilasi ca sunt niste frumosi (am vazut poze ).
multumim celor care ne-au urat la multi ani pentru ieri .
Antonio este bine , papa mincarea solida foarte bine (in ciuda calduri)sper sa nu il deochi, laptele nu prea il iubeste il accepta doar seara si noaptea foarte putin,avem 2 dintisori si al treilea sta sa iasa,in schimb ne luptam cu o anemie pacatoasa (descoperita in urma unor analize)si ii dau fier in combinatie cu vit.c si calciu (vit.c.20 zile si calciu 10 zile pe luna)sper sa ii treaca, o sa luam tratamentul 3 luni apoi facem iar analize.nu mai sta locului o clipa ,vrea numai in picioare,se chinuie sa mearga de-a busilea dar nu ii reuseste(mai exersam ),a reusi odata sa se ridice singur in picioare si de atunci nic.ne luptam cu caldura ,e iritat tot, nu mai stiu cu ce sa il dau sa ii treaca si c-am atit despre noi.va dulce si pe mamici si pe bebici .
multumesc pentru interventie OANA B.

cristina de Antonio 20-11-2006 Andrei 31-08-2004 pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

crykett, din cate stiu nu se da calciu in paralel cu fier. vit.c da, ajuta la absorbtia fierului. sau intrerupi fierul cand ii dai calciu?

Diana, mami de Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastrewww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Povestea nasterii lui Ianis

Povestea lui Andrei
Pe DC - Andrei are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crykett spune:

nu ii intrerup fierul.il dau la prinz si seara ,iar dimineata ii dau calciu

cristina de Antonio 20-11-2006 Andrei 31-08-2004 pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

Alina,mami de Mihnea-Octavian
pozici Octavian;varsta Octavian;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
Originally posted by desiree

diana si david 03.12.06
M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.

Mergi la inceput