Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (64)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marani spune:

Hai ADEJU, toata lumea iti zice ca esti faina tare si tu dai vina pe aparat?! e de la cafea cu miere draga!

ASIZA, imagineaza-ti ca nu o las in carut goala pusca. O scot dezbracata si fara pampers, iar in carut pun o pelinca absorbabila, nu stiu daca e corect termenul, la farmacie altfel ii zice, sunt diverse marimi ( 60/90, 90/90 ), vreo 15 buc in set la 17 lei. Foarte utile, face pish pe aia de vreo 3 ori cred, cat fac o tura de oras. Apoi o arunc. Si in fiecare seara repetam procesul.

AER CURAT, ca la noi e jale!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

panaa,felicitari pt 8 lunisoare!

dandusa,maaaa miram eeeu ,tocmai Crinuta sa nu scarme maimuta-n cur !
hai la echipaaaaa!monique,hai si Andrei cu soricelul! hai si Alexia lui Teutz,ANCUTA de Auras- daaaa si snururile sunt minunate !!si suvitele mele de par le urmareste ,ii fac ochii ca la jocuri mecanice dupa cate o suvita ! !

quote:
chris80: noi avem un ursulet de la chicco (ei asa zic, ca ar fi ursulet, eu cred ca ar putea fi mai multe chestii animalutul respectiv, dar in fine...)si care este xtrem de apreciat pt calitatile etichetei amplasata strategic pe post de coada.

quote:
chris80: aveti idee de ce nu mai pluteste balonul cu heliu pe care l-am luat ieri?

s-a dus ... ale mele au tinut o luna,inca sunt asa sifonate...
dar unele s-au dus la fund de la inceput,probabil au pierdut heliul .

dayana si a mea are momente cand nu bea laptele imediat,cald,pe caldurile astea..si il las un pic pe noptiera,se raceste la temperatura camerei.
ca il fac cald,cum scrie pe cutie.
si o pacalesc apoi cu el rece.
dianocica
quote:
din caietul cu observatiicand eram si eu ma plangeam ca nu misca d toate ziceati sa beau ceva rece, ca asa se misca sigur. si el n avea nici o treaba...pai lui ii placea rece, bai, nu ca frigurosii vostri . doamne cat de diferiti sunt copiii nostri, si au fost asa din secunda 1...si noi ne tot chinuim sa i punem in aceeasi oala...

adinazot imi pare asa rau ca va chinuiti asa...Sa se faca repede bine,Alessutza!

auras te-a scuipat pisoiul maidanez
na,l-ai suparat,si-a luat gagica si puradelu' si-au tulit-o !

Am vazut pozele Kokorinei si ale Sandokanilor !!! absolut superbe !! va invit sa le cautati,daca nu gasiti albumul,cum nici eu nu am gasit,le gasiti la all photos,adica apr acolo cum deschideti ,ca sunt ultimele puse.
dar trebuie sa va logati,ca ea le avea private.la mamici acolo.
Poate reusesc sa pun si eu poze,secolul asta.

fetelor: de ce aici nu exista un moderator???

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

tradare sa fie, dar sa stim si noi. eu vreau sa stiu cine se duce si cine ramane, exceptie fiind, si stiindu se. pe sine, adica. deci sa iasa in fata si sa spuna. (poate sa ridice doo degete si sa le 'wave'). io una cred ca ma duc... cine tine scorul, face lista, ceva...?

a, am auzit una buna. va mai aduceti aminte ca pe vremea lu' ceasca se vorbea de 'sinistra' ? cand am reauzit expresia de dimineata mi a sunat ca o muzicutza...

a dejule pai bine, bre, nu stiai ca degetele parintesti sunt super bune? ntz ntz ntz...bine ca ti a explicat motanu' si te a scos din ceatza....
bei, ruxandro pai io am fost, l am rugat pe admin sa ne dea omulet relevant pt caldurile astea da' s a facut ca ploua . de parca noi nu tot asta ne am dori...asta e...noroc cu astia redescoperiti de auras...

la miniblu au , la doar 2,9 ron (ca n reclama), periute de dinti din alea degetar. super bune si eftine

diana si david 03.12.06

M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

Banii i-am primit dupa data de 15.

Imi pare rau de cei care nu papa, pisica mea de cand am adus-o de pe munte papa la o masa 300 ml. Si mai trage in gol vreo 2 guri, ca nu-s pe faza tot timpul ( tinandu-si singura bibe.. ). Apa intre mese bea mai prost...adica 40 ml cum e considerat? ok sau nu? bine, cred ca atat are nevoie.

Bb vecinei mele nu vrea nik si pace, numai tzatza. Nu fructe ( nici pasate nici sa muste singurel ), nu piure, nik. A fost azi la medic, vina pe caldura ar da, si ceva clontzi ce tre sa iasa. Mai multe adunate. Eu zic "rabdare si tutun", vb fetelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

AURAS,sa stii ca luna asta nici eu nu am primit inca banii,nu stiu de ce.De obicei pana la data asta intrau...dar poate sun luni sa intreb,unde??nu stiu exact nici eu,dar voi incerca.
AELITA,of,sper si eu sa treaca odata,ca ne chinuim amandoua,cu obsesia mea ca nu bea destule lichide cred ca i-a intrat pe invers cand vede bibe cu orice ar fii...off

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

exista moderatori pt fiecare sectiune, vedeti aici. partea proasta e ca mai au au si ei familii... cu care stau in we...adica nu e nimeni de la sectiunea noastra logat....oricum, refuz sa cred ca nu se va solda cu inchiderea contului si blocarea ip-ului.

diana si david 03.12.06

M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sbogdana spune:

mamici si pitici

Ktrinel, Dianocica, Bamboletta,Teutz, Asiza Multumim pentru frumoasele aprecieri

Ktrinel, ce frumos arata locul unde vreti sa mergeti; Distractie placuta

Chris80, Felicitari pentru dintisor

Dia_bi Condoleante pentru bunica; Dumnezeu sa o odihneasca in pace

si cu putina intarziere Condoleante pentru bunica Laurei13

A-deju, vazut poze, ce frumusei sunteti si tu liceeanca si frumoasa

Marinela, felicitari pentru intoarcere

Da, da, Dandusa ai dreptate, si eu am observat inca de la pozele trecute ca arata super A_deju ; nu e deloc grasa

Kokorina nu stiu de ce nu poti sa vezi pozele pe webshots, dar ca tot testam flickr acum ca nu prea imi place webshots, www.flickr.com/photos/8371263@N06/" target="_blank">pozele plus poze noi cu domnisoara pozand ;-)

mai mai, ce fata harnicuta sunt , de mult nu am mai reusit sa raspund asa mult

Weekend placut cu aer curat

Mergi la inceput

AMBAGAT TOATE POZELE KOKORINEI IN ALBUMUL EI.
deci le gasiti in album,daca va locagti.

am bagat si eu poze.

S.

Mergi la inceput

daca as mai scrie si corect..ar fiminunat

LOGATI

si altele..

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by marani

ASIZA, imagineaza-ti ca nu o las in carut goala pusca. O scot dezbracata si fara pampers, iar in carut pun o pelinca absorbabila, nu stiu daca e corect termenul, la farmacie altfel ii zice, sunt diverse marimi ( 60/90, 90/90 ), vreo 15 buc in set la 17 lei. Foarte utile, face pish pe aia de vreo 3 ori cred, cat fac o tura de oras. Apoi o arunc. Si in fiecare seara repetam procesul.

AER CURAT, ca la noi e jale!

mamica de bubamara (02.12.2006)

...imi imaginez, imi imaginez...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput