Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (64)
Raspunsuri - Pagina 19
Dia1609 spune:
oana e iar in greva foamei 

... nici nu ma mir pe caldura asta... a papat 200 ml lapte la 5:30 dimineata (si ne-am bucurat prematur) si de atunci nimik .... nici macar lapte de la frigider (am incercat sa fur patentul de la deea, dar n-a tinut
)... bine macar ca bea apa
mai face vreun bebelus asa de la caldura?
editez ca sa zic ca de vreo 4-5 zile nu mai papa pireuri deloc, vroia numai lapte .. si acum nici pe ala 
Dia
de
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna a-7-a
marinelaf spune:
Dia si Rares a baut dimineata 120 ml lapte si atit, a mai mincat cereale cu 90 ml de lapte la ora 10 un mar si o piersica. Apa nu prea bea decit pacalit. In ultimul timp ii dau din canita aia pt bebei si asa o mai bea. Daca ajunge sa bea 450 ml lapte / zi sint fericita.
Sper din tot sufletul sa le treaca perioada asta de refuz. (am incercat si lapte rece si cald si tot nimic)
a_deju spune:
dia, 26, sa traiti :)
offf... imi pare rau sa aud de bebei grevisti, ca e naspa rau... sa treaca mama lor de calduri o data....
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
www.sonia.as.ro/" target="_blank">pentru sosonica 
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
a_deju spune:
ta-su si si cu fi-su se joaca.... motanu' mic baga taras pe jos prin sufragerie dupa labele lu tac-su, care da special din deshte ca sa momeasca puiul :))) acu' a descoperit ca daca da cu mana tare pe gresie, face poc :))) asta a fost relatare in direct :)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
asiza spune:
Bai, a_dejule, zi aici drept: ce-ai facut de-ai slabit asa??? Si lasa-ma cu "e meritul aparatului" ca ochiul meu de vultur ar face diferentierea asta...so...baga secretul ca stii ca io-s aia sensibila la subiectul asta...Eric e mortal, lungan ca ma-sa probabil si ca ta-su si-l pup tare tare...locul unde ati facut pozele l-am recunoscut ca m-am plimbat si io p-acolo acum 2 ani...V-am pupat...
Bogdana, e de belea fiica-ta cu claia de parut negru pe capsor...
...va seamana amandorura...
Adina, multa, multa sanatate Alessiei, iar tie nervi de fier! Pupici...
Teutz, tu de ce nu dormi la ora 2 noaptea? 
Marani, dac-o scoti p-aia mica dezbracata afara, nu uda caruciorul cand face pipi? Ca pe Denis, daca-l las 2 min fara pampers, SIGUR face pp...asa am patit si azi-dimineata...
Oana cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
asiza spune:
Dia, am citit ieri mesajul tau....conform brosuricii tale, intr-adevar ar exista lagatura dintre sarurile din laptele de vaca si rinichii bebelusului...In rest, malnutritie, distrofie...asta spunea si art. pe care l-am postat eu, dara fara prea multe detalii tehnice....deci nimik nou...oricum, suntem de acord ca NU lapte de vaca pana la cel mai devreme 1 anisor...cat despre faptul ca A_deju a incercat laptele de vaca in perioada de greva a motanului...nu zic nimik ca nu stiu cum as fi reactionat eu daca o pateam asa cu Denis...bine ca motanul a revenit la sentimente mai bune in ceea ce priveste laptele...
...Pupici...
Oana cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
auras_v spune:
voi a-ti primit luna asta banii pt alocatie si indemnizatie ?...eu ii gaseam in fiecare luna pe 15 in cont iar acum nimic ...am verificat si ieri si tot nimic... am incercat sa sun ieri la directia muncii si n-am reusit ...nici macar nu stiu daca sunam unde trebuie ....voi aveti idee de unde vin banii astia si pe cine sa sun ?...luni binenteles...ma gindeam sa va ofer o
dar mai bine 

- inghetata n-am gasit ![]()
adina hai ca sunteti pe drumul cel bun ...rabdare multa ...
asiza spune:
quote:
Originally posted by alexandra_25
[quote]Originally posted by dianocica
Trilulilu crocodilu'
...eu zic sa vorbim prin semne!...
alexandrade
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark![]()
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
Auzi la ea..."trilulilu' crocodilu'"...

...Oana cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)Slideshow Ingerasul nostru drag
asiza spune:
quote:
Originally posted by auras_vvoi a-ti primit luna asta banii pt alocatie si indemnizatie ?...eu ii gaseam in fiecare luna pe 15 in cont iar acum nimic ...am verificat si ieri si tot nimic... am incercat sa sun ieri la directia muncii si n-am reusit ...nici macar nu stiu daca sunam unde trebuie ....voi aveti idee de unde vin banii astia si pe cine sa sun ?...luni binenteles...ma gindeam sa va ofer o
dar mai bine
- inghetata n-am gasit
adina hai ca sunteti pe drumul cel bun ...rabdare multa ...
AURAANCA-ALEXANDRA ( 21-11-2006)si
CRISTINA-IOANA
poze ANCUTA
slide ANCA
site fulguleti
da, mie mi-au intrat banii, dar probabil nu e relevant pentru tine, eu fiind din alt judet...
Oana cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)Slideshow Ingerasul nostru drag
a_deju spune:
dom'le, daca va zice je ca sunt la fel si identica cu ce eram inainte, except niste claie de par... credeti-ma :) as vrea io sa fi salbit, dar nope, no way :) jur pe rosu :)
cu laptele de vaca.. am incercat.. adica am pus 20 ml in biberon, i l-am bagat in bot, bot pe care, elegant, si l-a retras ca si de la laptele normal, fara sa lipaie nici macar o picatura...(cred ca deja dezvoltase o fobie la tot ce era alb si la bibe). deci la asta se rezuma toata incercarea mea... ma rog, doamne-ajuta ca n-a vrut :)))

ANCA-ALEXANDRA
CRISTINA-IOANA