Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (64)
Raspunsuri - Pagina 18
dianocica spune:

diana si david 03.12.06
M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.
lizzy spune:
hidrasec sunt saruri pt rehidratare, bine ai intuit. ii poti da cumva si biotics? refac flora intestinala, si in caz de diaree si la adiministrarea de antibiotice. 200g nu e ingrijorator, le pune rapid la loc. bine ca primul scaun pe ziua de azi a fost mai ok. cate lichide bea pe zi in perioada asta?
sanatate!
quote:
Originally posted by adinazot
AURAS,A-DEJU,mersi fain..de aseara pana acum a mai avut un singur scaun si ala moale dar nu f moale si legat.Mergem in continuare pe regim si medicatia prescrisa si speeer sa teeaca de tot,a slabit cred ca vreo 200 grame.Off...Dar nu vrea sa bea lichide ,asa ma chinui de nu mai pot,ii ofer apa sau ceai tot la 10 minute si nu prea vrea,e tare rau asta?Stiti Hidrasecul asta e pt hidratare,nu?dupa nume...
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia
Diana, mami de
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04) Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Povestea nasterii lui Ianis 
Povestea lui Andrei
Pe DC - Andrei are nevoie de noi
alexandra_25 spune:
[quote]Originally posted by dianocica

Trilulilu crocodilu'
...eu zic sa vorbim prin semne!...
alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
adinazot spune:
DIANARUS,bea cam in jur de 900,1000 ml pe zi,adunate lapte,apa,ceai.Normal ca eu as vrea sa bea mai mult,dar nu se poate,ea tot cat vrea primeste.A mai avut un scaun inainte,a doilea oe ziua de azi,tot asa,mi se pare ca e mai bine.
Mersi de sustinere fetele,va pup
poze Alessia
lizzy spune:
ariadna, ti-am dat un pm.
Diana, mami de
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Povestea nasterii lui Ianis 
Povestea lui Andrei
Pe DC - Andrei are nevoie de noi
adinazot spune:
ALEXANDRA,am vazut pozicile voastre si normal ca mi-au placut mult,Marc e o dulceata ca mamica lui!!!
poze Alessia
marani spune:
Chiar imi pare rau cand vad ce s scrie...mi-ar fi placut ARIADNA sa citesc ceva randuri despre Bogdanel, ce mai papa, cum va jucati, cati dintisori are......Nu trebuia sa se ajunga aici. Nu mai comentez ca nu-i treaba mea.
Noi suntem ok, iesim la plimbare doar seara. O scot afara DEZBRACATA GOALA FARA PAMPERS, tare bine se mai simte. Azi preconizez ca-i ies 2 dintisori sus, langa lopatari, se vad dar numai nu sparge gingia. In continuare agitata noaptea, dar fara plansete, lucr minunat!
Pe 4 august, de Ziua Muntelui trebuia sa avem botezul, dar cu canicula asta nu pot duce copilul pe munte, e prea riscant. Asa ca-l facem in toamna, numai sa nu mi se puna pata sa-l facem pe 1 dec si pe 2 dec sa-i tai motul!
Ne inscriem si noi in listuta celor care iubesc etichetele jucariilor. N-are nici o treaba cu jucariile din plus, le intoarce cu fundu-n sus si roade...suge.
ADEJU, arati f bine, am vazut o poza cu tine, esti slaba. Cate kg mai ai?
pup, daca ma lasa mai scriu, oricum in fiece dimineata va citesc cu nerabdare!
AER CURAT tuturor!
a_deju spune:
marani, multumesc f mult, dar... cred ca e meritul aparatului :)) nu m-am mai cantarit, dar acu'..o s-o fac, ca m-ati facut curioasa :) inutil sa zic ca eu tot cat stabilopodu' ma vad, da??? :)))
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by adinazot
DIANARUS,bea cam in jur de 900,1000 ml pe zi,adunate lapte,apa,ceai.Normal ca eu as vrea sa bea mai mult,dar nu se poate,ea tot cat vrea primeste.A mai avut un scaun inainte,a doilea oe ziua de azi,tot asa,mi se pare ca e mai bine.
Mersi de sustinere fetele,va pup
poze Alessia
eu zic ca bea bine lichidele.. desi ar fi bine sa-i oferi apa sau ceai tot la 10 minute si poate bea cate o gura sau doua ... ca se poate deshidrata urat de la scaunele diareice ... perseverenta e cuvantul cheie ...
sa va treaca rpdDia
de
Oana (29.11.2006)poze OANA
luna a-7-a
Dia1609 spune:
adeju, vazut poze cu tine si cu motanu ieri... motanu frumooos ca intotdeauna, cu ochii mari, iar tu intradevar ai slabit si arati taaaare bine ... btw, cati ani ai? ca arati de 19-20 
Dia
de
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna a-7-a