Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (64)
Raspunsuri - Pagina 30
dandusa spune:
quote:
Originally posted by sbogdana
Nu da ca doare; tipa este mama. e adevarat ca poza nu e prea reusita,si pe mine imi vine sa ma iau la bataie de cum apar in poze; poate ne-a prins intr-un moment mai prost, poate dupa un meci privind diversificarea ori imbracatul ori poate ea nu se simtea foarte bine in acel moment..poate nu se vede in poza dar o iubeste mult pe Zara si cat a fost aici s-a inteles de minune cu ea.

,am facut-o de oaie...,ce sa mai vorbesc...
,sint o nesimtita si ma simt ca un k...,imi cer scuze...
,iarata-ma...
sint convinsa ca o iubeste mult pe Zara...

o gafa mai mare ca asta...,nu cred ca am facut vreodat'...si sper nici sa nu mai fac...
...mii de scuze inca o data...
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mindrete de Crinuta
daphna spune:
dianarus....offfff,multa sanatate!
kokorina,ce familie minunata sunteti!superbbbbb.....!!!!!!
duminica placuta si multi pupici!
georgiana mami de Elisa(15.12.2006)
chinico spune:
..pre nemteste apare in octombrie a_dejule...
ai gasit la matale au vrei d'acilea?
Meniul zilei (nu am pricipit daca se comenteaza au ba, dar eu chiar astept, pe bune, sa va dati cu parerea)
06.00 - lapte 240 ml
10.00 - fructe (mar, caisa, pruna, avocado) aprox. 240 ml
13.00 - legume (cartof, morcov, fenicul, dovlecel, rosie, ardei,
ceapa,conopida) + carne (piept de curcan) aprox. 220 ml.
17.00 - cereale (porumb, orez si tapioca) amestecate cu 200 ml lapte si doua linguri mar (borcan hipp)
21.00 - lapte 240 ml
Beatrice (13.12.2006)
a_deju spune:
am pierdut party... hmmm... asta e, daca nu m-a bipuit nime' si pe mine, asa-mi trebe' :)
cu potterila... o sa-mi iau toata seria de carti frumos ambalate, cu funda rosie si semnate (...) cand merg la ingliterra. pana atunci, astept suspinand :) filmul este ordinul phoenix, corespondent cartii 5, iar cartea este 7, ultima, za last, die laetzte, la derniere (..acordul facut cu cartea, care in romana e feminin... na'..ce sa-i faci...am eu o jena cu lupchii :))) )...
ce mai vroiam sa zic??.. aaa.. vazut poze kokorina&family... doamne, ce copii frumosi! super super super :)
asa.. si bineinteles, m-am ras nitel, pe infundate, mai din coltul gurii, de faza dandusa-bogdana (...hi hi hi....). hai, nu ma-njurati, ca n-aveam cum sa nu ma pufneasca, daaaa? va pup, ca ati fost simpatice amandoua :))))))))))))))
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
www.sonia.as.ro/" target="_blank">pentru sosonica 
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
a_deju spune:
se baga cineva la capitol nou??? ala eu, ala eu?? hai fie, ala eu :)
deci deschid capitol.
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
www.sonia.as.ro/" target="_blank">pentru sosonica 
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
sbogdana spune:
Dandusa, fii linistita ca nu m-am suparat, deja am uitat de intamplare. Capul sus si zambetul pe buze
pe tine si pe gingasa Crinuta.
Chiar ma gandeam acum ca ar trebui sa zambesc mai des ca prea serioasa apar in toate pozele, of of, am si eu o obsesie ca nu apar bine in poze.
ma duc sa fac putin nani