Stelute de ianuarie - februarie 2007 (42)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

Laura, Mirandolina...ce facheti la ING????

Mergi la inceput

Marybell cred ca iti dai seama ca noi nu avem cum sa nu ne gandim la voi...uuuu,,,,tiziii... Cu bubitzele...Erik al meu prezinta aceleasi "simptome": bube mari si rosii cu punct alb in mijloc...pediatra noasrtra a pus cazu pe seama unei alergii la muscaura de tantar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

buna noape, Irinuca draga, va pupam dulce pe amandoi. si eu m-am gandit la asa ceva, dar se cam prelungeste timpul de vindecare a bubitzelor, prea mult. pe mine ma ingrijoreaza tare. tu cu ce ii dai lui Erik pe bubitze?

Marybell de Erik (23.12.2006) si Edy (22.06.1994)
poze bb
varsta lui Erik

Mergi la inceput

Hmmm, Marybell, i-am dat cu toate alifiile pt copii din casa: Neopreol, Nivea cu zinc, una cu catina-am uitat cum se numeste exact, cu pudra chiar am dat...intentionez sa iau si mixtura mentolata, stiu ca frate'miu cu asta se vindeca..

Mergi la inceput

Despre timpul de vindecare...Erik are urme de bubitze de peste doua saptamanai, care acum sunt mici si uscate..

Mergi la inceput

i-am dat eu, cu mixtura mentolata si la fel, in cazul asta nu face mare lucru...si la fel...am si scris in mesajul acela mai lung ca la unele bubitze mai vechi de 2 saptamani, mai sunt urme clare. ceva pe cale orala i-ai administrat? vreun siropel, ceva pentru alergii?

poze bb
varsta lui Erik

Mergi la inceput

Nu i-am dat nimic sa inghita, doar creme si pudra..Oricum, daca aflati altceva, va asteptam cu sugestii..

Mergi la inceput

mersi mult Delfi pentru promptitudine, te pup dulce, noapte buna. ma duc la somnic ca nu mai pot...

sper ca maine, de fapt azi, deja sa gasesc mai multe pareri, sper ca fetele sa nu de-a scroll la mesajul meu, ultimul de pe pagina precedenta. plsssssss, daca ati mai patit careva, ceva de genul asta cu bebelushii, spuneti-mi ceva, ca pana luni, cand voi ajunge din nou pe la vreun spital, cu Erik, macar sa stau linistita ca nu e, cine stie ce...

poze bb
varsta lui Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Liuda, pe zi ce trece devii tot mai cunoscatore in probleme de copii. Eu cred ca o sa-i fac vaccinul pt varicela daca mi-l recomanda dr.
Eu rareori am scutec la mine. Doar daca merg in vizite.
Cristiana, esti comica, auzi, te-ai dus ca tigancile cu pruncul in brate. Nu de alta, dar nici eu nu merg nicaieri fara Eva. Uneori mi-e si jena ca mi-e sa nu ma judece lumea ca profit de situatie, dar chiar nu am cu cine sa o las.
Messa, mersi de retete! Pe toate le-am salvat.
Am vazut filmuletul, E comica Arianna cum vrea sa pape patutul. Ea are si cu ce ca i-au iesit dintisorii.
Elena, e tare dulce Iuliana ta!
Laura, nici nu stiu ce sa zic! Am ramas fara cuvinte cand am citit prin ce ati trecut. Poate ar fi bine sa o duceti pe la o biserica si sa spuneti o rugaciune?
Despre Valentin si Claudia, tind sa fiu in asentiment cu Cristiana. Cogealac stiam ca e comuna mare. Am avut o colega de liceu din Cogealac iar parintii lucrau la banca si erau bogati. Dar poate s-or fi schimbat lucrurile, or fi plecat prin tari straine satenii desi din ce stiu putini si-au luat copiii cu ei.
Tu ai fost f. cumsecade ca ai incercat sa ii ajuti asa cum te sfatuise sotul tau. I-ai oferit un serviciu Claudiei, apoi le-ai gasit o locuinta. Nu cred ca a mai facut cineva mai mult pt. ei.

Dana, e de belea cum se 'hatzana' Lucas. Imi amintesc ca nepotelul meu a avut o perioada cand calarea toate pernele . Apoi a renuntat fara sa incerce sor/mea nimic sa il dezobisnuiasca.
marybell, pai de-asta ne esti? M-am tot gandit cat iti ia despachetatul ca asta spuneai in utimul mesaj, ca trebuie sa despachetezi... si cand colo, tu protestai cu tacerea.
Despre bubite, nu stiu ce sa zic. Pe Eva a picat-o de vreo 2 ori puricele si de la farmacie mi-au dat Fenistil gel. Nu am dat-o prea mult cu el, de vreo 2-3 ori intr-o zi si cam atat, dar pana nu am uns-o buboiul nu vroia sa treaca. Si acum mai are o bubita de la ultima piscatura.
Si picaturile de tantari au trecut destul de greu, in cam 10 zile. Spre deosebire de cele de purice erau doar niste bubite rosii fara zone inrosite de marimea unei monede de un ban in jurul lor. Insa in niciun caz nu s-au spart bubitele. Daca spui ca sunt mai multe ma gandesc sa nu fie o alergie la ceva, poate la detergentul cu care a fost spalata lenjeria de pat. Zic asa ca ii apar in fiecare dimineata nu, iar voi aveti nimic.

NB: Daca nu ar fi fost Adinush, nu as fi stiut cum arata piscatura de purice si sigur nu stiam ce a piscat-o acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Si acum sa va povestesc ce-am mai facut noi.
Din motive de vorbitor stricat cu mama lui C., m-am hotarat sa nu o mai vizitez. Dar ca sa nu spuna ca sunt scorpie ca nu o las sa isi vada nepoata, hai sa merg sa i-o duc. Asa ca plecam de acasa, Costin cu masina, noi pe jos cu carutul pana in fata blocului. Acolo, ii pun fata in brate sa urce la maica-sa si ma duc pe banca cu o punga de seminte. Ma uit la ceas si ma gandesc daca o sa imi ajunga punga pana se intorc.
Da' n-apuc sa sparg 5 seminte ca ma suna soacra-mea. Nu raspund. Apoi suna tel. lui C. Il las sa sune pana se opreste. Dar iar suna tel, asa ca imi vine mintea la cap si raspund: C. imi pune fata sa o aud, soacra-mea imi spune niste vorbe dulci pe care nici ea nu le crede. Imi venea sa ca nu il ascultasem pe C sa pun carutul in masina si sa fug la fata sa o linistesc.
Mai fetelor, stiti cum plangea Eva. Mi se rupe sufletul si acum cand imi amintesc... in hohote cu suspine. Cand m-a vazut asa a intins manutele ei spre mine si s-a cuibarit in bratele mele si suspina si ii tremura burtica. Of, mama rea ce sunt, cum am putut sa imi las fata mai ales ca stiam ca plangea si cu mine in casa la soacra-mea.
Niciodata nu a mai plans asa, de fapt ea nici nu a mai plans de pe la 3 sapt. dar atunci plangea altfel.
S-a linistit si a devenit vioaie. I-am dat-o dupa un timp si mamei lui C in brate si ma gandeam sa merg sa ii spal suzeta. Asa ca i-o arat si ii zic ce am de gand, dar cum m-a vazut Eva ca m-am ridicat, brusc s-a schimbat la fata de nu mi-a fost sculatul cat asezatul inapoi in fotoliu.
Si sa stiti ca am mai lasat-o cu vecinele pe-afara cat timp urcam sa duc sacosile, o alta vecina mi-o ia in casa sa o arate familiei (sta la parter), mama a luat-o la plimbare cand am avut muncitori in casa si nu a plans niciodata. Iar inainte sa urce la maica-sa l-am lasat pe Costin cu fata afara si m-am dus sa imi cumpar seminte si apa plata. Si am intarziat vreo 15 min.

Acum vreau sa incep sa o obisnuiesc sa stea si fara mine dar nu stiu cum voi proceda.

Mergi la inceput