Stelute de ianuarie - februarie 2007 (42)
Raspunsuri - Pagina 27
cmm spune:
ah am uitat de somn
In ce priveste somnul - la 6 luni bb ar tebui sa doarma 10-11 ore noaptea si alte 3-4 ore ziua (in 2-3 reprize) Asta-i media, dar unii copii "functioneaza" bine si cu mai putin, pecind altii au nevoie de mai mult. Hailey nu are in fiecare zi 3 napuri, da aduna in jur de 3 ore de somn pe zi. Noaptea...aici ii alta distractie...depinde de perioada. In general doarme bine, dar exista exceptii (dinti, puseu de crestere
Daca bb doamrme doar juma de ora insemna ca nu reuseste sa intre in deep sleep de unul singur si se trezeste (ii odihnit totusi cit de cit) Ii important sa reusesti sa-l ajuti sa adoarma inapoi (nap nu se considera daca nu-i de cel putin 1 ora) Noi pina nu ne-am reglat napurile din timpul zile am tot avut probleme cu somnul noaptea.
Nemaistiind ce sa fac am inceput sa o plimb cu caruciorul sa adoarma, si uneori se trezeste la fix juma de ora dar daca o plimb merge inapoi la somn si baga uneori si 2 ore.
fug ca ma cheama datoria :-)
mamica de hailey (5.01.2007)
Daconst spune:
Iar ati avut chef de scris cind eu n-am fost in zona.![]()
Delfinuta,daca te-ai riscat sa-mi spui de Palette,acum spune-mi si numarul exact cu care te faci...ca parca n-am timp de experimente in concediul asta.![]()
Laura,Doamne ce ati patit si voi.ma ingrozesc cind aud bb-ii bolnavi asa din senin.
Sper sa treceti cu bine si sa nu mai aveti parte de asemenea experiente.
Adela,bine ca ne-ai scris ca te cautam pe la piscine...cu caldurile astea.
Elena,frumoase pozele de la mare...dar mie mi-a picat ochii in decolteul tau...ca eu la capitolul asta am minusuri.
Lili,sanatate lui Matei si te felicit ca poti sa ramai calma!
Cristiana,la multe lunishoare lui Cristian!
Si tu cu accident...bine ca voi n-ati patit nimic ca restul e doar chestie de bani.
Liudo,azi am fost toata ziua plecati la cumparaturi.Ma bucur ca haleste nor-mea.
Auzi la tine cum dai sfaturi de ingrasare la bb...mi-e rau,n-as fi crezut.
Fata hai sa te mai omor cu una,ca asta cu schimbatul prin parfumerii e veche.![]()
Azi am fost la Ikea sa mai luam una alta si normal ca aveam bb la purtator.Am cautat toaleta bebelushilor sa-l schimb si pe linga ca era super fain amenajata vad un anunt ca pe linga pampersi la discretie iti ofera si mancare la bebel.Trebuia doar sa merg sa cer de la receptie.Am crezut ca nu vad bine,fata...sa-ti dea si mancare???Nu m-am dus ca aveam la mine tot,dar m-a ros curiozitatea ce aveau in meniu.

Hai sa pun si un fimulet cu camera ascunsa ca mai nou daca ma vede fi-miu se opreste si nu mai face nicio miscare.![]()
Uite www.youtube.com/watch?v=BWyek0bqC7w" target="_blank">asa se hatzana toata ziua.![]()
www.flickr.com/photos/9613794@N05/707998650/" target="_blank">
Lucas Paul(18.01.07)
Messa spune:
Sic, ca si la noi in Ikea au camera de schimbat/alaptat plozi si iti dau scutece si haleala de bebei, dar N-AU PRIZA sa vāri un amarat de blender!!!
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
Si aici sunt www.animalutze.com/images/messa/bebe/" target="_blank">pozele si filmuletzele noastre.
Daconst spune:
quote:
Originally posted by Messa
Sic, ca si la noi in Ikea au camera de schimbat/alaptat plozi si iti dau scutece si haleala de bebei, dar N-AU PRIZA sa vāri un amarat de blender!!!
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
Si aici sunt www.animalutze.com/images/messa/bebe/" target="_blank">
pozele si filmuletzele noastre.
Pai bine bey,ca numa va plingeti si uite ce conditii bune sunt acolo.Pe astea bune de ce nu le spuneti?
Le tineti doar pentru voi.

Mey aici aveau si prize ca in camera de schimbat erau si tzspe lampi care mai de care mai colorate si fotoliu de alaptat...la care barbatu-meu a spus ca ala e scaunul tatalui,dupa ce s-a instalat comod in el.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/707998650/" target="_blank">
Lucas Paul(18.01.07)
delfinuta spune:
Dana atunci cand cumpar vopseaua, o iau dupa poza de pe cuitie...
...as spune totusi ice blond..intotdeauna aleg blondul care nu bate spre galben.
Daconst spune:
Delfinuta,saru`mana,luni merg la vanatoare de cutii.
Asa si eu,urasc galbenul ala portocaliu.Stiam de Palette ca e puternica si iese bine culoarea,doar ca parca iesea la spalat...adica se modifica dupa spalari.Dar asta de mult tare,cind eram in tara.Sunt curioasa acum cum e si o cumpar de aici sa vedem ce-o iesi.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank">
Lucas Paul(18.01.07)
delfinuta spune:
Moaaama...au la Ikea camera de papat pt copii si iti dau ei moka scutece si papa?????
Nu ca m-as duce la cumparaturi fara scutece de schimb si mancare pt bb in geanta...dar asa...e tare!
delfinuta spune:
Dana eu cred ca la voi gama de vopseluri e mult mai vasta, asa ca uita-te dupa un blond care sa bata spre alb(ice sau nordik), ca acasa oricum nu te decolorezi, iar culoarea va iesi cel putin un ton mai inchisa decat pe cutie..
mirandolina spune:
Laura, deci ne calcam pe piciorushe cu ING?
Multa sanatate Evei, treceti repede de perioada asta nefasta!!! Legat de Claudia si Emanuel, tocmai strigam dupa tine zilele trecute, am o cutie maaaaaaare cu toale si jucarii pt un baietel. Acum daca ei sunt taman la Tg Muresh, nu stiu ce sa mai fac cu ea. In cazul asta, daca stiti vreun copil mai sarman, dau cutia, doar sa aiba cine s-o ia de aici, cu o masina.
Lilishor, astept oricum sa tragi o baitza si pentru mine pina oi mai ajunge eu pe malu' marii, in august. Legat de petele lui Matei, oare nu sunt totusi de la caldura?
Messa, misto copil cu
buni de ros patu'. Shoricel, ai!
Noi am fost azi la iarba verde, undeva pe linga Bucuresti, si era un aer mai suportabil decit in orash, ne-am dat cu balansoarul, ne-am bitziit in hamac, a mincat bine... sunt fff multumita.
Programul de mincat de azi:
ora 9 (!!!) lapte
12 lapte
17 lapte
20 lapte
00 lapte
Ultimul lapte ar fi fost la 11, daca n-am fi facut o escala la terasa la motoare
, unde a dormit... Nu dati cu rosii, ca mi-a adus mama azi o sacosha
am baut si noi o 
Noapte buna dimineata!
Ella
de www.youtube.com/watch?v=deHt6udGM6k" target="_blank">Iulia Maya 16 februarie 2007
Un altfel de ticker cu Maya
marybell spune:
quote:
Originally posted by cristiana70
LAURA, bravo fata draga, o sa terminam de Revelion discutia. Spunei tu Adrianei ca-i tanara si impetuoasa (ca asa recunosti ca a cam dat cu paru-n balta), ca-i esti prietena si de la tine poate suna altfel. Poate iti spune si tie vreo doua.
Apropo, daca Miciurin are dreptate, nici eu nu as avea voie sa postez aici, ca doar copilul s-a nascut in decembrie. Faceti voi o lista cu cine poate sa ramana, in functie de ce va place. Va uitati cate fete nu mai posteaza deloc? Crezi ca din lipsa de timp? Aceeasi lehamite ma paste si pe mine.
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia sa traiasca!
cristina mamica deDavid (21.12.2006)
draga mea Cristiana, in primul rand vreau sa iti trimit multi pupici
pentru ca ai intrebat-o pe Messa de mine in al 2-lea rand, vreau sa subscriu si eu, la cele spuse de tine acolo unde am si bolduit cuvintele tale, si anume faptul ca eu una, personal nu am mai postat atunci cand au fost discutiile acelea aprinse...alegand TACEREA ca o forma de protest, cateva zile dupa care recunosc ca m-am obisnuit, sa va citesc doar
pupici multi
pentru Messa si Lily dragutzele, care m-au si sunat sa vada ce mai fac...Danutzei care cum m-a vazut intr-o seara online pe messenger, cand imediat m-a abordat, si Catalinei care a remarcat lipsa mea si a intrebat de mine la un moment dat in rest...vreau sa va spun, ca sunt suparata,
la doctor aici in oras am fost si mi s-a spus ca e muscatura de tantzar...oricum luni, o sa ma duc pana in Cluj, e un oras mai mare, unde sunt, mai multe clinici si spitale, sa vad ce are copilul...
poate, bebelushul nu e muscat de vreo insecta, asa cred eu... totusi, zi de zi ii apar bubitze noi. o avea ceva si astia de aici, nu stiu ce sa imi spuna? o sa vad luni la Cluj, va tin la curent.
va pup pe toate, si sper sa imi revin cu activitatea pe forum
Marybell
de
Erik (23.12.2006) si
Edy (22.06.1994)
poze bb varsta lui Erik