Stelute de ianuarie - februarie 2007 (42)
Raspunsuri - Pagina 26
Messa spune:
www.animalutze.com/images/messa/bebe/iulie2007/rod-patu.avi" target="_blank">
Copil care sufera de foame, salvati-l!

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
Si aici sunt www.animalutze.com/images/messa/bebe/" target="_blank">pozele si filmuletzele noastre.
adela2006 spune:
monicutz esti caz fericit alexia are 3 ture de somn ziua de fix jumatate de ora , se trezeste la 10.30 mai nou si adoarme la 1 noaptea ( de cand cu caldurile astea ) iar ziua doarme inainte de fiecare masa fix fix ( iti poti fixa ceasul dupa ea ) jumatate de ora ; eu la inceput ii dadeam cat voia ea dar fetele dau pe numar de lingurite deci nu stiu ce sa-ti zic
messa nu se vede bine e intunecat dar mi se pare mie sau s-a facut mai dolofana fica-ta ? nici nu ma mir cu asa mancaruri
le-am copiat pe toate si le voi incerca si eu ; esti o comoara la casa omului 
laura uite un
mare sa treaca supararea ( sau stresul de la oboseala ) cum spunea lilica asa sunt copii cunosc perfect faza cu fractiunea de secunda de la fica-mia ; cat despre claudia sper si eu sa le fie bine tu ai facut tot ce era posibil ptr ei sunt sigura ca ei apreciaza asta nu sunt multi care ar face asta crede-ma 
fetele nu a mai facut nimeni controlul la solduri ? am ramas numai noi cu displazia ( bine nu zic de nadia ca la ea era ceva clar de la inceput ) ?
liuda tu nu ai mai fost ? ( sau mi-a scapat mie ? )si ce era cu masuratoarea aia ca m-am uitat la alexia pe manuta si la ea nu se vede nimic trebuia sa fie ceva de la vaccinul din spital ? ca eu habar nu am ca de obicei ![]()

va las ca plec la chef copilu e cu ai mei la plimbare in parc
adela
de alexia maria ( 13.01.2007 )
sunt fetita mare
adela2006 spune:
tot am uitat ceva meniul pe ziua de azi
10.30 lapte 210 ml
14.00 fructe ( piersica + mar din motive de copil constipat are efect imediat garantat )
18.00 legume ( morcov dovlecel brocoli fasole verde ardei gras rosu + carnita de vitel ) a ras tot
20.30 lapte 180 ml
00.00 lapte 210 ml ( cel putin eu asa sper )
stam rau cu apa bem ceai baby drink normal ca restul sunt bleahhhh
adela
de alexia maria ( 13.01.2007 )
sunt fetita mare
cristiana70 spune:
LILI, acum chiar nu mai inteleg nimic, zici ca doctorita ti-e prietena dar nu vine sa-ti vada copilul bolnav? Pana luni e mult dar, asa cum zici, de la Urgente vezi una si buna. Nici nu stiu ce sa-ti zic.
LIUDA, pai e cartulia aia mare de vreo noosute de pagini a lui Dr Spock, cand am vreo problema sau intrebare prima data acolo ma uit.
LAURA, bravo fata draga, o sa terminam de Revelion discutia. Spunei tu Adrianei ca-i tanara si impetuoasa (ca asa recunosti ca a cam dat cu paru-n balta), ca-i esti prietena si de la tine poate suna altfel. Poate iti spune si tie vreo doua.
Apropo, daca Miciurin are dreptate, nici eu nu as avea voie sa postez aici, ca doar copilul s-a nascut in decembrie. Faceti voi o lista cu cine poate sa ramana, in functie de ce va place. Va uitati cate fete nu mai posteaza deloc? Crezi ca din lipsa de timp? Aceeasi lehamite ma paste si pe mine.
In alta ordine de idei, imi pare rau ca n-a iesit cu Valentin si Claudia. Imi pare rau sa spun asta asa, dar sangele apa nu se face.
ADELA, bravo tie ca mananca Alexia, David e numai figuri!
LIUDA, vaccinul impotriva varicelei fie reduce severitatea bolii, fie previne aparitia complicatiilor. Tu decizi daca o lasi sa lupte cu boala atunci cand va fi, chiar nu stiu ce as face in locul tau, dar sa n-o feresti, sa faca cumva boala la adolescenta. Am vorbit cu o mama a carei fata a facut varicela la 14 ani, a fost oribil, mai ales ca eruptia apare si in zonele intime.
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia sa traiasca!
cristina mamica de
David (21.12.2006)
monu spune:
ola, si noi pe la sighet. bb aparent ok. nu prea a dormit azi sia cum doarme bustean. banuim niste dinti. humana 2 nu am gasit picior de el in maramu am adus cu trenul iar vaccinul hexa m-a costat 3 mil de am crezut ca o paruiesc pe farmacista. mai e subfebrila dar atucni cand se agita tare. aici fiind racoare iim erge bine. sper sa apuc sa fac vaccinul ped 29n ca noi il facem cu intarziere de 2 sapt ca s-a dexcalat toata schema de cand cu pneumonia de la 2 luni.
, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
Messa spune:
adela, ce era de observat in filmuletz e ca Arianna sta in fund tinandu-se de grilaj si roade patu'
Si, da, e dolofana, are 7 kile 700 ![]()
cristianaaaaa, ce-avetz nene iar?
--------------------
Si aici sunt www.animalutze.com/images/messa/bebe/" target="_blank">pozele si filmuletzele noastre.
delfinuta spune:
... asa am fost toata ziua..nu mai pot..iar caldurile astea ma innebunesc! Vorbeati de AC, eu il am in sufragerie, ii dau drumu si face aeru respirabil in toata casa. Nashpa e ca, daca vreau sa intre si la bb trebuie sa-l inchid pe nike in baie...vechea noatsra poveste..
Misha pt pete (gen morcovi, piersica, mar...de la Bitu) eu folosesc un spary de la Sano. Eu sunt multumita de el..
Messa 

Liuda apropos de fuste scurte...te invidiez ca deja iti vin cele de "fata mare"
, eu sunt la o cotitura si mor de ciuda ca vara asta stau cu ele in dulap..
Cristiana, Laura, Adriana, Aelita ...mah mie mi se par discutiile astea asa de tot..
...pe cuvant...intram aici daca ne face placere, cand ne face placere/ avem timp, urmam sfaturile celorlalte sau nu...ideea e, parerea mea, sa ne mai "racorim" auzind si povestile altora, sa mai schimbam pareri, sa mai pierdem timpul, sa ne facem prietene aflate in aceeasi etapa a vietii...wow si lista poate continua..Deci fetelor, hai sa lasam orgoliile la o parte si sa fim asa cum am fost inca de la inceput! Va roooooggg...

Adela mi se pare beton ce si cat papati voi... Noi papam ceva mai putine legume si mai putin lapte...insa mesele sunt aceleasi.
Monicutz am obos ca Erik doarme mai mult ziua de cand cu caldurile astea...e mai molesit asa..in general nu cred ca depaseste 2 ore de dormit ziua..
Laura
ylilimic spune:
cristiana - offf, ica nu sunt obligati de lege. Acum nu mai intra insarcina lor, tre sa merg la spital; e un subiect care ma roade si pe mine, insa de mai multe ori a fost clara pe tema asta.
Am sunat la Urgente sa aflu cine e de garda si din nefericire e aceeasi doctorita care i-a vazut si diagnosticat si pe prichindeii prieteni cu Matei in urma cu 1 luna: seara in urgenta era pojar, a doua zi la cabinet era toxinfectie alimentara, iar febra de inceput clar era de la rosu in gat
(cred ca vin rosu)
Dupa cum vezi, si am mai spus deja, nu am pediatru si nici nu-mi doresc unul din Mangalia.
Vad luni dupa investigatii (desi ma doare capul de acum cand ma gandesc ce lupta va fi pt exudat (mercic Adela) si recoltare de sange, bb urland din simpatie pt fratele lui, iar mami calare pe copil
) Si inca ceva: antibioticul se poate administra cu lapte?
adela - chiar voiam de multa vreme sa iti zic: nu vrei sa te faci vecina cu mine?
O familie de la mine din scara trebuie sa se mute la Timisoara, si io tot am auzit ca vreti sa va vindeti apartamentul...ai avea si marea aproape, pe mine si mai aproape
si poate asa o vrajim pe Alexia sa ne placa si pe noi!
monu - pup feta cuminti si racorite! Ce n-ai intrebat de lapte?!? Aveam un prieten din Baia Mare care ieri a plecat spre casa...
messa - super Arianna! Sa stii ca un pitic de 5 luni facea asa cu marginea de la scaunul de masa, doar ca lui i-a dat sangele atat de nervos musca!!! (ii iesea 1 dintisor)
monicutz - ideal ar fi sa respecte programul de somn, ca daca nu, ne capiaza
Se trezeste la 7-8, adoarme in jur de 10 cam 50 min, apoi la 14 se culca si cu sanul il prostesc pana la 17, apoi atipeste in carut afara 30-40 min pe la 20 si la 23 nani de tot (cu pauze de masa, of course).
Ca veni vb:
6:30- supt si ramane treaz
7:15 nani
9:40 se trezeste si papa 1 piersica+ 1,5 cm banana+ 1 para mica+2 biscuiti
12:30 e prea obosit pt legume la lingurita, asa ca papa san si nani
la 15 face ochi si iar suge
la 18 suge caci iar e prea agitat pt iaurt/legume, ramane treaz
la 20 dus, 170 ml cereale + supt si nani
deci o zi haotica!
Plec la culcare ca i-am promis liber la calculator sotului, cica sa-si faca si el damblaua
Noapte buna!
Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete /www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2
Messa spune:
Lilicule, n-ar avea ce sa se intample daca dai antibiotic in lapte, decat ca poate ramane din el pe peretii biberonului (daca dai la bebeu mic) sau in cana cu pricina in cazul lui Matei, ceea ce ar insemna ca dozajul nu ar mai fi corect... cred.
Cred ca Ariannei i s-a reluat puseul de eruptie dentara, ca roade tot ce apuca si prefera sa manance la linguritza (ca poate musca din ea) decat din biberon. Si mananca ceeeva mai prost (iar! dar sa nu ma impacientez, la 7.700 kile nu e bai) .
--------------------
cmm spune:
Rali - m-am activat pm-ul.mersi
Monicutz - pediatra noastra mi-a spus sa-i dau orice. Eu am un pliant de la Nestle si acolo iti zice in ce ordine sa introduci aliemntele si ce cantitate. In plus am telefonat si am vorbit cu un dietician de la ministerul sanatatii si eu mi-au spus acelasi lucru, si mi-a dat idee cam ce cantitate. Un lucru ii clar, laptele ii baza, deci nici o masa fara...lapte iar solidele asa de umplutura citeva 2-3 linguri
Cit despre cereale, sunt intradevar alimementul cu care spun sa incepi caci sunt inbunatatite cu o gramada de vit si ce-i mai important Fe (cica rezervele lui bb scad dupa 6 luni) Dar la fel de bine fe se gaseste in carne, si este mult mai bine asimilat de organism. Asta a fost alt motiv ptr care i-am dat carnitza, caci a mea nu-i amatoare mare de cereale.
Mamica de Hailey (5.01.2007)